en tvåa för fyraMånga undrar hur vi får plats i en tvåa när vi faktiskt är fyra personer i familjen. Och det är faktiskt inte alls svårt! Vi har ett relativt stort sovrum, som de flesta kan jag tänka mig. En vägg full av inbygda garderober och tre "tomma" varav en med fönster och en med dörr. När man kommer in i tummet till höger har vi Frejas hörna! Här har vi köpt vajer och gardiner som delar av rummet och gör det mer privat. Vi har satt upp barntavlor, en liten hylla gjord av en korglåda och pysslat till det lite. Ovanför sängen hänger några av favoriterna i Nalle Puh. I hyllan har hon de böcker och skivor hon läser och lyssnar på just nu och dessutom har hon satt upp sin lilla Tomte som julpyssel. I myshörnan ryms dessutom tv med inbygd video, två stora leksaksbackar att ta fram när hon vill och alla hennes kläder i förvarings-rull-vagnar under sängen. Sist men inte minst hänger grodis och alla gosedjur på väggen så hon själv kan plocka ner de djur hon vill ha när hon ska sova. Gardinen går självklart att dra för vilket gör att hon kan vara alldeles för sig själv om hon vill det. Freja verkligen älskar sin lilla myshörna!

På andra sidan rummet står min och Stoffes säng och vid foränden Alice spjälsäng. Här har vi inte satt upp några tavlor än, men Alice har sin söta "mobil" från IKEA och två väggdekor-fåglar från panduro. I fönstret hänger redan julstjärnan. Åh så mysigt!

Om det nu blir så att vi bestämmer oss för att bo kvar i Norrköping under hela min Sjuksköterskeutbildning så kommer vi att köpa en våningssäng till tjejerna. Även den i vitt. Sedan säljer vi den säng Freja har nu och ställer våningssängen i myshörnan istället. Då har tjejerna den hörnan för sig själva och vips så har vi skaffat oss ännu mer utrymme.

Nej, vi tycker inte att det är trångt på något sätt. Det finns gott om yta att röra sig på. Tjejerna sover ostört på kvällarna då vi är i vardagsrum, badrum eller kök och sedan smyger in och lägger oss på natten. Dessutom är en två väldigt mysig! På 61 kvm bor man perfekt! Fullt med värme, kärlek och mysfaktor!

Färger i sovrummet:
Vit, Kakao & rosa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0