Min Farfar!

pi 2008-12-31 Klockan: 10:47:21
Tillägnat Farfar, Farmor, Mormor & Morfar! 

När jag vaknade imorse hade jag två missade samtal från pappa.
Också ett sms där han bad mig ringa så fort jag kunde. Så det gjorde jag. Jag hörde på en gång att det inte var som det borde när man är på familjesemester i Egypten. Han lät ledsen & tystlåten! Jag visste redan då var det var frågan om, men det var än mer uppenbart när han sa: " Farfar somnade in kl 04 imorse... " Då kunde jag inte hålla mina känslor tillbaka. Jag trodde jag skulle kunna vara stark då jag inte haft någon vidare kontakt med min farfar den sista tiden. Men när jag var liten var jag där varje dag!

Jag försöker tänka att han är hos farmor nu. Att de har de bra, äter nyårs supé och dansar tillsammans vid tolvslaget. Kanske träffar de mormor och morfar. Det är också saker som bubblar upp när någon i ens familj går bort. Saknaden efter de andra man misst. Nu har jag varken farmor, farfar, mormor eller morfar kvar. Var länge sedan jag kände mig så tom...

Sist jag träffade dig var i November då vi firade min lillasysters 15-års dag. Tänk om jag vetat att det var sista gången jag kramade om dig? Då hade jag aldrig släppt...

Farfar jag älskar dig!
Sov så gott!Nu får ni äntligen vara tillsammans igen!


Designauktion nr 1

pi 2008-12-29 Klockan: 23:25:42


Jag vill också auktionera ut en massa söta & snygga bloggdesigner! Så nu har jag suttit och filat på en nästan hela kvällen! Så det vore grymt roligt om du vill kika in den och lägga ett bud! Just nu ligger priset på 10 kr. Halloj det är ju ingenting! Skynda Fynda!

Klicka på bilden ovan för att se designen i action & lägga ditt bud!
Tjolahopp!

Gör en tryffel till Nyår!

pi 2008-12-29 Klockan: 23:21:30

Vår Planet?

pi 2008-12-29 Klockan: 14:15:03

Igår när jag drog upp persienerna och solen lös mig rakt i ansiktet var det någonting som slog mig. Ni vet när man börjar tänka på någonting som är så långt ifrån ens egen räckvidd man kan komma, så spinner man omedvetet vidare. Man kan fundera på hur det där med rymden, svarta hål & galaxer fungerar osv. Och när man är mitt uppe i det blir man galet frustrerad då man inser att man aldrig kommer få en förklaring på alla frågor!

Men gårdagens funderingar handlade mer om saker jag önskar att jag fick uppleva, som man kanske aldrig kommer att göra. Hur många fantastiska platser det finns som man förmodligen aldrig kommer se med egna ögon. Hur bra jag har det som bor i relativt lugna, vackra Sverige medans andra, stora som små inte ens har tak över huvudet. Och jag önskar av hela mitt hjärta att jag ska kunna hjälpa dom? Kan jag det? Tillsammans kanske vi kan göra massor, är det inet så vi ska tänka.

Vi går runt på planeten i tro om att den ska vara för evigt. Vaddå global uppvärmning? Äsch, tänker vi inte på det så drabbar det inte oss. Andra livsformer, naturkatastrofer, krig & terrorism... Det finns bevisat. Så varför ser vi det inte? Varför skulle vi tex vara den enda planeten med levande varselser? Vet ni hur offantligt många svarta hål & galaxer det finns? Är det ens möjligt att pyttelilla "Jorden" är den enda? Det kan inte vara så... *Spinner återigen...*

Om det bara levt djur och växter på vår planet, dvs inga människor så hade jorden vart makalöst vacker. Se på de platser där det endast finns djur. Vilka paradis. Men människa bygger mer och mer i hopp om att bli rikare och rikare men på så vis blir vi också girigare, elakare & mer själviska. Djur följer sina instinkter & lever och mår bra tack vare det. Det är vi som förstör, våran fruktansvärda egoism och vårt hat.

Länge Leve det vilda!

Hjärta Frost

pi 2008-12-29 Klockan: 10:48:15

Varför inte fördriva tiden lite? När jag var nere nyligen och tog en cigg så fick systemkameran följa med. Det är så otroligt läckert med frost kombinerat med morgonsol! Jag hjärta Frost! Nu ska jag slå Marie en signal & sedan göra mig iordning. Därefter blir det en liten promenad med Freja för att när Stoffe har vaknat åka ner och mellandagsshoppa!

Vad gör du denna måndag?

Fröken V-berg is a Loser!

pi 2008-12-29 Klockan: 00:50:54
Detta inlägg är lösenordsskyddat!
Klicka Här för att fylla i användarnamn & Lösenord!
[ Har du inte inloggningsuppgifter, så maila mig: designbymadelene@live.se ]

Citerar lite ur mitt privata inlägg!

"Je crois que je viens d'avoir! Et il est pour l'homme. Je n'ai jamais rencontré un homme si Ointelligent. Quelqu'un qui est si ingrat et inintéressant. Un homme dont vous travaillez hors de votre cul et tout ce qu'elle fait, c'est dépenser son argent et de négliger son fils! Car il est juste un groupe de l'air chaud!  Elle est si désintéressé dans leur environnement et chercher à obtenir l'enfer lui-même juste. Et voilà comment les humains ont encore des enfants? Je suis plein de l'agression, mais comme des êtres humains sont un lâche, je ne peux pas le prendre avec elle. Alors, je viens de dire - Le jeudi F Word YA! "

År 2008

pi 2008-12-29 Klockan: 00:42:09
Snart är år 2008 slut. Även om jag tycker det vart härligt med ett Nollåtta år så ska det faktiskt bli skönt med lite nytt. Ett nytt år innebär faktiskt mycket förändring. Inte bara för mig utan hela mänskligheten. Tänk er att hela Sverige stannar upp och hurrar vid precis samma klockslag. Och att resten av världen gör detsamma när deras kl slår tolv. Eller så önskar de av hela sitt hjärta att de hade någon att dela denna sekund med. Någon att hålla i handen, någon att kyssa, någon att skratta med. Vi måste tänka mer på andra och inte bara oss själva. Kan vi lova varandra det inför år 2009? Jag kan!

Jag tänkte skriva ner lite som hänt under det gångna året för att se vad jag kan göra annorlunda till nästa!

Hur var ditt 2008?

Vilken månad mådde du som bäst:
Juni, hände mycket roligt!
Vilken månad mådde du som sämst: Oktober, deppig månad!
Vilket är ditt bästa minne från 2008: Stoffe & Frejas överraskningsfest som jag fixade!
Vad har du blivit mest irriterad & arg över: Att jag vart ärlig mot Sofie & sen blivit totalt lurad av henne!
Vad har du gjort 2008 som du inte gjort förut: Firat min dotters 1-års dag
Vad är du mest tacksam över: Att mina nära och kära är friska och glada!
Vad önskar du att du gjort annorlunda: Inte litat på min svärmor & Sofie igen!
Vilken musik spelade du mest: Daughtry, Hinder & Beyoncé
Vad såg du mest på tv: 2900 Happiness utan tvekan!
Vilken serie såg du mest på dvd: Vänner, helt klart!
Vilken film såg du flest gånger: P.S I Love You
Vilken kändig tyckte du var snyggast: Gerard Butler
Vem sjöng bäst: John Mayer
Vad förvånade dig mest: Att jag kan gå ner i vikt så lätt
Vad har gjort dig lycklig: Min familj & mina tjejkompisar i klassen!
Vad har förbättrats: Min kontakt med pappa som nu är jättebra!

Vad kommer du att göra år 2009?

1. Gå på Idol-audition [Förhoppningsvis vara med i Idol]
2. Fortsätta min Undersköterskeutbidning
3. Börja bebisverkstaden julen 2009

Vad har du för nyårslöften?

Svar: Jag har två stycken, som ska bli tre. Men vad det är får ni reda på under Nyårsafton! 
          Än så länge är det bara jag som vet vilka det är!

En Busunge

pi 2008-12-28 Klockan: 09:31:26
Det var absolut inte första och definitivt inte sista gången Freja smög sig in på mosters rum och snodde hennes Nintendo Ds. Helt plötsligt hör man bara " Hello, Mario is here! " Typ en sisådär 30 ggr. Super kul att höra ljudet om och om igen. Men tillslut la jag det på en hylla så hon inte når. Känner att det är dumt att hon ska leka med en "leksak" värd 1500 kr. Ouch! Så nu leker hon med sin Bobby Car ist!

Dags att äta frukost, hungrig!

Til min Darling!

pi 2008-12-27 Klockan: 21:05:52

Nu kan jeg sidde hjemme i sofaen og længes efter dig, når du arbejder om natten rättspsyk! Er så glad for, at du nyder så godt. Men Åh Gud, hvad jeg savner dig!  Der er ingen S her, jeg kan kysse på! Ville bare smide i en tale og sige, hvor meget jeg elsker og savner dig! Havde bøde på arbejdspladsen honning!

Din Maddix

(Jeg gætte på, at ikke mange af jer forstår dansk, men for hvad? Dette er et indlæg dedikeret til Stoffe, og han forstår, hvis nogen!)


Min Bröllopsklänning

pi 2008-12-27 Klockan: 00:10:53
Det vankas bröllop och såklart ska jag ha den brudklänning jag alltid drömt om! Nej, nu skojar jag! Vi ska inte gifta oss än, men inom en ganska snar framtid. Och den dagen jag går genom kyrkan i armkrok med min lillebror (som jag vill ska lämna över mig) så ska jag ha en klänning som är "jag." En klänning som får mina ögon att tindra och mina läppar att le. En klänning som jag vet kommer göra varenda människa i kyrkan tårögd. Den dagen jag kämpat mig ner till 57 Kilo ska vi bli man och hustru. Jag har sagt att friar han innan blir det ett nej. Även om jag vill så ska jag känna mig oslagbart vacker den dagen jag säger ja till min blivande man. Jag vill att han ska titta på mig och se hur vacker jag både är och känner mig.

Jag har alltid sagt att jag ska ha en svart bröllopsklänning med vita detaljer. Men efter lite letande på olika bröllopssidor hittade jag den klänning jag nu stolt kan säga att jag kommer bära min bröllopsdag!

Jag kommer dock inte ha rosa tyg i min klänning utan använda mig utav Champangefärg. Vet inte om jag ska använda den färgen som bandet har eller om det blir en aning chokladbrun! Men jag älskar formen och fantastin i klänningen. Den är så "jag" och det kände jag på en gång!

Oh vad vackert det vart med mitt photoshopade ansikte. Haha! Dessutom valde jag att klistra in "antiput" bilden. För jag tycker den visar hur antiput ska vara! No more putläppar tjejer! Come on! Antingen överdriver ni som jag för att jäklas med er själva & andra eller så slopar ni hela den töntiga " Oh Im so sexy " looken!


En tankeväckande kommentar!

pi 2008-12-26 Klockan: 17:00:05
Jag fick en kommentar. Isak ställde en fråga jag själv ställt mig själv många gånger. Den sista månaden har svaret gått upp för mig mer och mer och jag tänkte delge er detta. Så när jag nu förklarat behöver ni inte ställa mer frågor omkring detta. Men skönt att den kom upp så jag får lätta mitt hjärta:

Isak  (isak@mail.se) om Vår Julafton:
Har lillan ingen farmor och farfar :(

Mitt Svar på Isak´s kommentar:

Hej Isak! Kul att du tar dig tid att kommentera min blogg. Jo, Freja har en farmor och farfar som är i livet. Farfar träffar vi och hans nya fru och kommer att byta julklappar efter vår Stockholmsvistelse. Men henne riktiga Farmor har vi ingen kontakt med. Det är pga diverse orsaker och att jag som mamma helt enkelt inte orkar ha någon relation till henne som det ser ut nu. Det är ett val vi gjort och som känns bra för oss allihop. Freja har en mormor & morfar samt plast mormor och plastmorfar som ger henne all kärlek hon behöver! Så hon är supernöjd och vi känner ett lugn över att slippa alla intriger och viskande bakom våra ryggar vi tidigare upplevt. God fortsättning!

/ Maddix

Vår Julafton

pi 2008-12-26 Klockan: 12:25:50
Julaftonsmorgon & Freja har precis vaknat. Här hjälper morbror Markus,
Freja att öppna sista luckan i chokladkalendern. Det var en himla stor
chokladbit i lucka nummer 24 må jag säga!
Trött morbror och trött Freja dansar till gamla julklassiker under tiden som
resten av familjen lagar en " American Breakfast! " Älskar er så!En liten stolt Freja visar upp sin morgonpresent hon fått av pappa. En gigantisk
teddybjörn med tomteluva! Här är sötnosarna tillsammans!
Vår alldeles egna tomteprinsessa smyger omkring och längtar efter att
öppna sina paket! Nu är det spännande!
Omg vad paket det var. Det var helt galet och såklart var de flesta till Freja
& Sofie. Julen är ju faktiskt till för barnen tycker jag. Men vi fick också en
massa fina paket! Tack tack!Kvällen närmar sig och Freja är helt slut efter timmar av julklappsöppning!
Freja och jag dansar til fin musik och pussas och kramas. Jag är utav tvekan
lyckligast i världen. Jag har världens snällaste och vackraste barn. Det finns
ingen i hela världen som har sådan tur. Ja, förrutom Sofie B, Zandra, Stina,
Patricia, Tette, Carla, Maria & Madde såklart! Vi har världens vackraste barn
och så snälla dessutom. Vilka underverk vi fått va! Kärlek till 10000000!
Freja leker med sina julklappar enda fram till 21.30 då hon somnar som en stock
i min famn. Nöjd och lycklig över sin andra julafton! Söta Freja!
Några utav Frejas julklappar!

En leksaksugn/spis - mormor & "morfar"
Massor av tillbehör till ugnen (mat, kastruller, tellrikar mm.) - mormor & "morfar"
En Bobbycar - Mamma
En enorm Teddybjörn -  Pappa
En enor, gosedjurselefant - Mormor m.fam
Klänning - Mormor m.fam
Legins - Mormor m.fam
Fleecejacka - Mormor m.fam
Gardiner - Mormor m.fam
Hello Kitty tröjor - Morfar m.fam
Vit kofta - Morfar m.fam
Magntisk rittavla - Morfar m.fam
10 bodys - Från olika
3 Byxor - Mamma & Pappa
Strumpor - Mamma & Pappa
Robot hund - Morfar m.fam
1 Djurbok - Mamma & Pappa
Klossar - Mamma & Pappa
Fisher Price Sång snigel med klossar - Mamma & Pappa
Fisher Price bil som spelar sånger - Mamma & Pappa
6 teletubbiesfilmer - Morbror m. flickvän
1500 kr på IKEA till sitt rum - Morfar m.fam

Och sen minns jag inte vem om gett vad av det jag glömt! Så nu vet ni som bett att få veta vad hon fick i julklapp.

Tänd ett Ljus!

pi 2008-12-26 Klockan: 11:53:28
På julafton efter en "American Breakfast"¨åkte jag, Mamma, Markus och Sofie till kyrkan för att tända ljus hos mormor, morfar & farmor. Det var mysigt och det känns så skönt att stå där i lugnet och bara småprata om hur de var när de levde. Hur mycket glädje och värme de spred! Hur mycket man saknar dem och önskar att de var här!Mormor, morfar & farmor jag saknar er så det gör ont. Jag hoppas ni har det
fint uppe i himlen. Älskar er av hela mitt hjärta!
I denna kyrka gifte sig min mamma & pappa. Jag döptes och konfirmerades
här. Min mormor, morfar & farmor ligger begravda på den vackra kyrkogården
och Freja är döpt här hon också. Den dagen jag gifter mig ska det vara i
denna kyrka och ingen annan. Stoffe tycker den är supervacker och vill gifta
sig här lika mycket som jag! Nästa bebis vi får kommer självklart att döpas
här också! I underbara Järfälla Kyrka!
Efter att vi tänt ljus hos mormor, morfar & farmor så gick vi in i kyrkan och
tände ett ljus för alla människor som har det svårt!
Sanningen om "dom" i Norrköping

pi 2008-12-25 Klockan: 13:05:34
Detta inlägg är lösenordsskyddat!
Klicka Här för att fylla i användarnamn & Lösenord!
[ Har du inte inloggningsuppgifter, så maila mig: designbymadelene@live.se ]

God Jul!

pi 2008-12-24 Klockan: 11:12:04
God Jul på er allihopa! Hoppas ni får en fanasisk dag med massor av fina klappar, god mat & dryck! Nu ska vi iväg till Mormor & Morfars grav och lägga en julblomma. Sedan blir det julfirande så det står härliga till. Herregud vad  paket det finns överallt i hemmet åt Freja! <3 Värd det bästa vår tomtenissa!

Vill också passa på att skänka en tanke åt alla människor som är ensamma över jul. Dem som inte har varken mat, eller tak över huvudet. Alla er som inte önskar er annat i julklapp än en varm famn att krypa upp i. Om jag hade möjlihet skulle jag rädda er allihopa!Glöggsmak & Trött

pi 2008-12-22 Klockan: 23:45:34
Sitter med "lapisen" i köket med tända ljus och funderar över varför jag inte lagt mig ännu? Jag som är så trött. Sippar på en kopp glögg och längtar tills på julafton. Ska bli superspännande att se vad Freja får av sin fantastiska mormor, moster, morbror m.fl. Jag har världens absolut bästa familj och alla i Norrköping är dumma i huvudet! Nej, man ska inte dra alla över en kant, men väldigt många beter sig illa, vilket resulterar i att jag tycker mindra bra om dom... " Oj så fin i kanten hon vart nu! " - You say!  

Sitter och slipar på mina nyårslöften! Har två stycken än så länge, men tänkte komma på ett till. År 2009 ska bli mitt år. It´s my time to shine! All my dreams will come true...

Im just babbeling, g´night!

A Whole New World...

pi 2008-12-22 Klockan: 19:34:13
Detta inlägg är lösenordsskyddat!
Klicka Här för att fylla i användarnamn & Lösenord!
[ Har du inte inloggningsuppgifter, så maila mig: designbymadelene@live.se ]

Mjuk Chokladkola

pi 2008-12-22 Klockan: 13:03:14
Ikväll tänkte jag baka lite julgodis med min  lillasyster & Freja. Det är ganska svårt för mig som är nötallergiker att hitta roliga och goda julgodis recept, men nu har jag äntligen hittat något riktigt juligt! Ska bli spännande att se om det är lika gott som det ser ut!Smör

50,0 

gram


Vispgrädde

3,0 

dl


Strösocker

3,0 

dl


Sirap (ljus)

1,0 

dl


Mörk choklad

100,0 

gram


Apelsinskal

1,0 

styck


Smörpapper


Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt grädde, socker och sirap.
Koka utan lock. Rör om då och då. Koktid 20-30 minuter beroende av hur
bred kastrullen är (bred = kortare tid). Kolan är klar när temperaturen nått 124°C.
Testa genom att göra s.k. kulprov. Riv skalet på apelsin och rör ner.
Hacka chokladen och tillsätt. Ta av grytan från värmen.
Chokladen får inte koka. Rör om tills chokladen smält helt.
Klä en form (ca 18x20 cm) med smörpapper. Häll smeten i formen.
Låt smeten kallna. Skär i bitar ca 1,5 x 4 cm. Förvaras kallt.


Söta Jennifer Aniston!

pi 2008-12-21 Klockan: 21:38:24
Jag har länge fashinerats över supervackra Jennifer Aniston! Jag tycker hon är enastående och stjärnklar! Yeps! När jag sedan hittade dessa bilder vart hon påvågotvisännu bättre. Hur snygg får man vara vid 39 års ålder? Hon har ju ett av världens vackraste leenden & är en grymt duktig skådespelerska! Respekt! I wanna look this beautiful!


Stockholm

pi 2008-12-21 Klockan: 01:14:21
Igår träffades vi några stycken i klassen och hade lite avslutningslunch på Peking House. Vart mycket trevligt och lyckat som alltid. Sedan åkte jag hem och packade färdigt det sista med Stoffe. Sedan gick vi ner till dagis för att hämta Freja och lämna blommor, choklad & kort till dagisfröknarna som tack för Frejas första termin. De vart jätte glada!

Runt 15, efter ett litet stopp hos Frejas farmor & farfar började vi åka till Stockholm. Var framme runt 17 och åt nästan direkt. Mamma hade lagat tacos, and I love! Sedan var det mer eller mindre hopp i säng för jag var galet trött.

Klockan 04 var det dags att kliva upp och försöka få Freja att somna om sittandes. Vår Sessa hade jätte ont i öronen och det blir ju som bekant alltid värre när man ligger ner. Hade heller inga avsvällande näsdroppar eller någon ordentlig hostmedicin hemma så jag fick hitta på allt jag kunde komma på för att hon skulle somna. Men icke! Tillslut var både jag, mamma och Freja uppe och satt och såg film i vardagsrummet. Kl 08 bestämde ringe jag Jakobsbergs närakut och vi fick en tid direkt och åkte dit för att undersöka lilla Frejsan. Som alltid är de supertrevliga på närakuten och jag kände mig lyckligt lottad som slapp den sunkiga vården i Norrköping. När läkaren tittat i öronen och lyssnat på lungor så tackade Freja så mycket för hjälpen. Yep, det är sant! " Tack tack! " - sa hon! Han skrev ut hostmedicin, men ingen penicillin då de helst inte ger det längre!

Sedan åkte vi inklusive min lillasyster Sofie som var med till centrum och hämtade ut medicinen, köpte mer alvedon & nässpray. Efter det fick Sofie välja vad i skulle äta, så det blev Mc.Donald´s! När jag frågade om inte Salla var något hon kunde tänka sig tittade hon på mig som om jag kom från en annan planet. What? Gillar inte 8-åringar sallad! Haha!

På eftermiddagen sov jag och Freja en bra stund och sedan åt vi middag hela familjen! Mamma hade gjort världens godaste Stek med potatis, hemmajord sås, lingon & grönsaker! Nu på kvällen har vi tittat på Harry Potter och dippat grönsaker. Väldigt mysigt!

Nu blir det hopp i säng. Både jag & Stoffe somnar närsomhelst i soffan!


Häromdagen fick Freja hjälpa mig
att laga Ris a´la Malta! Det var riktigt
roligt! Gott med Grädde också!

This is Me... Happy!

pi 2008-12-16 Klockan: 22:33:17
Ett MVG barn till 1000%

Yeah folket! Idag fick jag veta betyget i Etik & livsfrågor vilket var MVG. Så nu mina vänner kan jag stolt säga att jag är en plugghäst & ett riktigt MVG-barn. Jag fick MVG i alla tre kurser jag läste, (Medicinsk grundkurs, Vård & Omsorg samt Etik & Livsfrågor.) Alla mina lärare pratar väldigt bra om mig, säger att jag är ambitiös och engagerad! Alla prov har resulterat i MVG, redovisningar & praktiken!

Jag är grymt stolt över mig själv! Tummen upp för alla plugghästar!
We are the champions!GLADA MVG DANSEN! SÖTAST HAHA!


Planerade Julkort

pi 2008-12-15 Klockan: 23:18:03


Antingen var hon jättesur eller så var hon flummig som aldrig förr. Freja skulle INTE vara med på kort idag. Jag som hade världens planer! Men imorgon ska vi ta världens SÖTASTE julkort på världens SÖTASTE tjej! Vår alldeles egna Freja!

Nu är det dags att hoppa i säng! Imorgon ska vi få utbildning i katastrofmedicin!
Gonatt söta ni!

4 Dagar kvar till Stockholm där vi ska vara i tre hela härliga veckor!

Luncha Med Maria

pi 2008-12-15 Klockan: 23:06:52
Idag träffades jag och Maria i skolan för att gå igenom redovisningen vi skulle göra. Det gick skitbra som vanligt när vi jobbar tillsammans och efter det bjöd Maria mig på lunch. Söta du! Det var ett himla skå att se till att salladsdressing och annat inet innehöll några nötter, och tillslut vart allt jätte bra. Var verkligen en super mysig lunch med väldigt trevligt sällskap. Maria, du är Guld!
Varför Bloggar Ni?

pi 2008-12-15 Klockan: 00:34:50
Den senaste tiden har jag läst fler och fler bloggar om hur tråkigt och meningslöst det faktiskt är att blogga? Jag har egentligen bara en sak jag vill fråga er? Varför klickar ni er inte in under Inställningar och väljer Ta bort blogg? Varför skriva om hur meningslöst det är, vilket skitsnack som skrivs och vad ni vill och inte vill ska nå ut till oss läsare? Ni väljer väl era ord själva? Ni har väl ett val innan ni trycker på publicera? Eller är det inte så?

Jag älskar min blogg. Den ger mig glädje & jag blir lycklig av att skriva i den. Väldigt sällan skriver jag elaka eller nedvärderande saker om andra och kanske är det just det som i mina ögon får min blogg att växa. Faktum är att ni som klagar på bloggar och dess innehåll är dem som skriver mest skit utav allihop. Som har de flesta stavfel, har den tråkigaste layoten och som inte gör annat än försöker trycka ner andra. Det finns ju en anledning till att ni skriver eller hur? Ni har ju ett mål att uppnå med den text ni skriver! Ni vill att vi andra ska be er att stanna och inte lägga ner. Men ärligt talat, varför gör ni detta om ni absolut inte vill? Varför gör ni ngt ni anser vara så patetiskt och tråkigt och som era män förbannar? Det finns väl mycket annat att lägga energi på?

Thats my oppinion, and I stick to it!
I rest my case and say...Tjejkväll m. inslag av Pojke!

pi 2008-12-15 Klockan: 00:21:49
När blivande undersköterskor bestämmer sig för att ha en liten tjejkväll, kan saker och ting helt enkelt go nuts! Vilket var precis vad det gjorde med det var galet roligt. Runt 19 dök Tessan upp med en box vin & några cider. Eftersom vi typ aldrig pratat med varandra i klassen kändes det extra roligt att hon kom förbi. Vi snackade, lyssnade på musik och mycket annat tills Carla kom. Då vart det än mer tjejsnack, dvs killar, sex, bloggar, skola, kläder mm. Runt 23 kom Linda och hennes Christoffer. De hade med sig dricka de små liven. Hallå, vi skulle ju bjuda! Smile! Det vart någon sporadisk karaoke, dans & massor av annat. Stackars Christoffer! Men han skrattade mest åt oss och våra galna påhitt!!!

Det var grymt länge sedan jag hade så spontant och ärligt roligt med några tjejkompisar som då! Det vart en galet rolig & lyckad kväll. Tjejer kan & pojken fick hänga på!

Min Stoffe & Vår Freja var hos min mamma i Stockholm under helgen då jag också skulle jobba i helgen. Det var galet jobbigt att vara utan dom så jag bestämde mig för att ringa hem dem redan på lördagen. Skönt att de saknade mig också och gärna kom hem! Wiee!

 
Kvällen börjar...                                           Det pratas i tel? Whoo ;-)


Christoffer & Linda is making out in my white sofa? White = Pure!?Har jag ingenting sagt så har jag heller... ingenting sagt! Smile!

 

Den Chilienska kvinnan goes America! We love beeing speciall!

Julfika a´la Undersköterskor

pi 2008-12-15 Klockan: 00:10:13

I torsdags hade vi som planerat julfika med hela klassen. Såklart var det min och Marias härliga idé och det vart en riktig höjdare! Vi hade samlat ihop pengar dagarna innan och till fikat köptes: Julmust, kaffe, te, lussebullar, pepparkakor, skumtomtar, clementiner mm. Det dukades upp med blommor, värmeljus och så spelade vi julmusik. Det var riktigt underbar stämning & alla skrattade och hade trevligt. Det är så blivande undersköterskor är! We love eachother!

Bjuder på några bilder! Såklart!Den blivande Mentalskötaren Madde & den blivande Nurse Jonathan

 

Seniõrita Carla & Gumball MariaLittle Linda & CarlaVärldens absolut bästa lärare & i bakgrunden Madde S

 

Me, Myself & I! [Moahah, invanderat katedern!]


 


Mina foton 2008

pi 2008-12-14 Klockan: 23:51:30


Bus På Busfabriken

pi 2008-12-14 Klockan: 20:43:14
Tack underbara Stoffe & Frejabus för världens mysigaste Familjedag!
Älskar er mer än allt annat! Förevigt & Föralltid!Im 2 good 2 be true!

pi 2008-12-10 Klockan: 23:52:14


Jag överdriver inte! Jag har verkligen pluggat arslet av mig nonstop ikväll. Först editerade jag lite i den uppsats som ska lämnas in på VOA:n. Sedan lusläste jag kapitlen om Matspjälkningsorganen & Cirkulationen och efter det gjorde jag den frivilliga uppgiften för att uppnå MVG på Etiken. Allt var grymt bra och det ät med gott samvete jag kan gå & lägga mig ikväll. Wiee, så skönt. Jag har också fått jobb vilket känns fantastiskt samt en massa tider på Plantagen nu igen. Veckan med VV har gått skitbra och jag har följt det slaviskt. Imorgon är det dags för Julfika med klassen och våra lärare i respektive kurser, såklart håller jag och Maria i planeringen som allt annat! Effektiva javisst.

Freja tar fortfarande en väldans tid på sig att somna i sin nya säng! Det är ju grymt roligt att rusa upp ur sängen och sedan iväg och gömma sig för att vi inte ska hitta henne. Puh, ikväll tog det två timmar igen! Att hon orkar. Jag tycker det är jobbigt att gå ur sängen en gång när jag väl lagt mig för att tex kissa. Vilken vilja!

Till helgen blir det massa jobb & förhoppningsvis en trippt till busfabriken med Freja. Kanske skicka jag iväg Stoffe & Freja ensamma dit tillsammans med Matte då han i lördags insisterade på att följa med. Two men and a half girl!
Imorgon  efter skolan blir det också jobb för hela slanten. Stoffe ska iväg till Matte & kolla på film under eftermiddagen! Kul som bara den juh!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen tillsammans med min porriga pojkvän & titta på lite vänner!
Älska älska älska!

Loverboy

pi 2008-12-10 Klockan: 23:40:40

Min pojkvän har kommit ut ur garderoben! Han kan laga mat som en gud!!! Yeah, and now he´s even more amazing than ever. Ikväll överraskade han både mig och Freja med att bjuda på en hemmagjord paj. Han var så stolt över sitt pajskal & fantastiska fyllning bestående av kesella, ort, purjolök & rökt skinka. Till det gjordes en underbar grönsallad! Det var underbart att se honom så lycklig & framförallt lyckad. Jag berömde honom gång på gång och man såg hur stolt han var! Med all rätt älskling det var världens mysigaste middag! Love You!

Både i förrgår, igår & imorse hade vi världens mysigaste "kärleksakt" och sedan kysstes vi hur länge som helst. Det var länge sedan allt kändes så bra som det gör nu. Han gör mig lyckligast i världen. Mycket har förändrats sedan vi tog avstånd till några i hans familj pga svek & skitsnack. Han är en gladare människa och så också jag! Vi behöver inte denna skit, vårt förhållande är värd det bästa, ja vår familj såklart!

Jag ser verkligen fram emot att vara i Stockholm tre veckor i jul. Vi ska ha det helt underbart. Mellan den 27-30 December ska jag hem till Norrköping för att jobba! Ska bli skitkul verkligen! Älskar mitt jobb! Det ger mig glädje & den humor som behövs när man arbetar!

Vill passa på att säga att jag tycker så himla mycket om min klass & vår klassföreståndare. Självklart vill jag ge ett speciellt tack såhär i vintertider till mina fantastiska Maria, Linda, Madde, Carla & Emelie! Ni är Platina, guld, silver & brons värda på samma gång.

Sen vill jag också pussa lite på min fantastiska vän Liina som får mig att skratta arslet av mig, får mig på fruktansvärt bra humör & som är den absolut skönaste brud jag någonsin lärt känna! All cred Brorsan!

Och till dig Zandra vill jag bara säga att jag är sjukt avundsjuk på att du snart ska föda bebis och att jag tänker vara med på din förlossning no mather what! Ska vi säga så? Så får du vara med på min nästa. Jag menar, vi måste ju öva med tanke på att vi ska bli barnmorskor snart! Lovie!

Vinkväll med de söta

pi 2008-12-06 Klockan: 19:42:01
Jag är sååå trött! Har varken haft tid eller lust att uppdatera denna blogg. I torsdags var vi iväg till IKEA och handlade en massa saker. Bla säng till Freja, supersöt i vitt. Allt kommer upp på bloggen när vi fått helt klart här hemma. Sedan vart det en massa annat också. Jisses, det är dyrt att impulsåka till IKEA. But I love it!

Igår skulle hon för första gången sova i sin vanliga säng. Stoffe & Jag fick utan att överdriva springa tillbaka med Freja in till hennes säng minst 50 ggr. Sen slutade vi att räkna och tillsist somnade hon. Mamma & Pappas bus! Imorse kom en liten Frejsibus intrippande till oss och sa " Mamma!" Världens sötaste som alltid! Sedan frågade jag Stoffe om inte han och Freja kunde hitta på något under dagen så jag kunde plugga & jobba! Det gick skitbra och dagen slutade på ett mycket bra pengaplus! I LOVE!

Nu har vi ÄNTLIGEN satt upp de mesta julsakerna. Haha, en vecka efter 1:a advent. Men varför vara som alla andra. Boring!

Dagen har vart skitkul rentutsagt. L, du får mig att skratta som jag aldrig gjort förut. Du är one of a kind! Jag tror nästan jag blivit kär i dig! Du är helt klart den absolut skönaste på denna jord. Ska bli sjukt roligt om du kommer hit den 27 när jag är ensam hemma. Dricka vin och annat mys! Puss baby!

Nu ska jag slänga på mig lite
smink och nå snyggare kläder. För nu blir det vin & ölkväll med Matte & Titti!
So long suckers!

IKEA

pi 2008-12-04 Klockan: 12:55:57
Sitter i köket och dricker en kopp kaffe och pluggar lite! Längtar tills S slutar så vi kan hämta Frejsibus och åka till IKEA! Härligt att köpa en massa nya julsaker etc. Ska bli grymt! Har precis pratat med L. Är vi syskon som inte vetat om varandra förut? Vi är fruktansvärt lika! Ska bli så sjukt spännande imorgon!

Nu ska jag lägga mig och titta på days!
Tröttis Maddix!

Maddix pussar Gonatt

pi 2008-12-03 Klockan: 23:27:33

Nu ska jag hoppa i sängen och titta på vänner med Stoffis! Ska bli väldigt mysigt honey! Annars har jag haft en härlig dag. Hade bara en lektion, dock med Fröken G som jag tog mig igenom utan att bli vansinning för att hon trycker ner någon av mina klasskompisar. Sedan åkte vi ner till Viken hela familjen och hälsade på Stoffis farfar för att fika och umgås! Vi fick också pengar i julklapp! Tnx so much! Sånt behövs ju alltid i juletid, eller vad säger ni?

Sedan hoppade Stoffis & Frejsibus av hemma och jag åkte till Cubus för att byta mina jeans. Var ju säker på att 44 var storleken för mig eftersom jag knappt kommit i det förut. Nästan lutat åt 46? Help!!! Men gott folk. 44 var alldeles för stora! Kan ni förstå hur lycklig det gjorde mig! Hihi! Så in på Cubus och bytte så jag fick ett par i strl 42! Satt perfekt! Wiee! Sedan tog jag en sväng in på Maxi och shoppade lite smått. Det vart en snygg, lite större bordstablett i brunt, två värmeljushållare i guld, värmeljus, en vit julblomma & ännu en julklapp till Freja! Fick också med mig en rosa top från Cubus. I Like! Sen ville feedern i familjen äta snabbismat. Såklart fick han det. Själv var jag nyttig och åt... Pizza. (Dvs samma sak som min pojkvän!)

Längtar tills min Frejsibus vaknar och jag får pussa på henne massor! Imorgon ska vi ha en riktig gosdag! När hon vi hämtat henne på dagis ska vi bara mysa hela eftermiddagen och kvällen! Har vart så mycket med skolan och så, så jag nästan kännt att jag inte gett henne tillräckligt med tid! Men nu är det snart jullov! Ska spendera all tid med vår dotter! Freja, vi älskar dig över allt annat! Du är världens vackraste!!!

Slänger in en låt innan jag lägger mig! Ni bara måste lyssna på den, underbar!
Within Temptation feat. Keith Caputo - What Have You Done Now


Minus 4,1 Kg

pi 2008-12-03 Klockan: 23:03:49


Det är inte mycket, men det är alltid en början! Jag ser verkligen fram emot att väga de fräsha 65 Kg jag siktar på! Det är det mål jag har siktet inställt på! Sedan får vi se om jag fortsätter ner till 60 Kg! Men till sommarn ska jag iaf ha nått en vikt på: 71,6! Jag och Stoffe har nämligen slagit vad. Han ska upp 10 Kg och jag ner 15 Kg! Om han förlorar måste han äta ett kilo kokt broccoli och 10 kokta ägg! Ser fram emot det älskling! ;-) Detta vinner jag lätt!

Egentligen

pi 2008-12-03 Klockan: 22:32:53
... Borde jag plugga! Men jag har ingen som helst lust just nu! Vet inte ens hur jag ska uttrycka mig eller skriva för att förklara på ett bra sätt, idag blir uppsatsen helt enkelt inte bra. Jag sparar den tills imorgon ist när jag är piggare och det är ljust ute! Det är så tråkigt med allt mörker. Någon mer än jag som vill ha sommar? Smile!

Nu ska jag ta och värma på en kopp te och sen lägga in nya bilder som jag tagit till mitt Viktminskningsprojekt. Sedan blir det garanterat till att krypa ner i sängen!

Love my Girls

pi 2008-12-02 Klockan: 22:15:55
Tack för en underbar kväll med mycket skratt & urgod fika. Helt underbart! Det bjöds på pepparkakor, lussebullar, pepparkakscheesecake, glögg, julmust & kaffe! Vilket jätte mysigt radhus ni har. Vart faktiskt väldigt avis!

Du gör mig tårögd, du är en helt fantastisk vän Maria!
Tack tjejer för en oförglömlig kväll, som alltid!

Älskar er!

Fresh Delicious

pi 2008-12-02 Klockan: 12:05:52
Im really Proud to be me!


Hittils Idag:
Tog en rask promenad till skolan idag!
Har ätit frukt & nyttg lunch!
Har druckit 2,5 Liter vatten!
Har sammanlagt rökt 3 cigg & 4 bloss
Har tränat 1 timme på Sol & Motion efter skolan!
Solade solarium
Adventsfika & Pluggning med tjejerna i klassen hos Maria!
Hinna pussa massor på min sambo & dotter! ♥

Duktiga Jag!

Uppdatering Viktresultat (Kg)

pi 2008-12-02 Klockan: 11:55:10

VV Möte           Vikt              +/-                 Totalt           Kvar           Kommentar2008-10-06      90,7 Kg        +/- 0             +/-  0          25,7 Kg       Nu börjas det! Känns toppen!
2008-10-13      89,7 Kg       - 1 Kg         - 1 Kg          24,7 Kg       Underbar start!

2008-10-20      88,1 Kg      - 1,6 Kg      - 2,6 Kg       23,1 Kg       Fortsätter jättebra! Lycklig!
2008-10-27      88,1 Kg      +/- 0 Kg         - 2,6 Kg     23,1 Kg      Ingen vägning! Höstlov med familjen!
2008-11-03     89,1 Kg       + 1 Kg        - 1,6 Kg       24,1 Kg        Fet mat & Läsk! Nya tag!
2008-11-10     89,3 Kg       + 0,2 Kg      - 1,4 Kg     24,3 Kg       Nu ska jag skärpa mig!
2008-11-17     87,8 Kg       - 1,5 Kg       - 2,9 Kg     22,8 Kg        Jiiihaaa! Glader!
2008-11-24     87,5 Kg       - 0,3 Kg       - 3,2 Kg     22,5 Kg     Litet minus men glad ändå! *
2008-12-01     86,6 Kg       - 0,9 Kg       - 4,1 Kg    21,6 Kg     Weo! På rätt väg!

Antal Stjärnor [Fås vid varje minus 3 Kg]: *

Övrigt:
Det känns underbart att vara på rätt väg. Jag fuskar dock lite för mycket, men det kommer det att bli ändring på. Kommer från och med idag fylla in motion & annat positivt för att peppa mig själv & ge mig själv mer motivation!
Uppdaterar Viktminskning (cm)

pi 2008-12-01 Klockan: 21:49:12

                           Överarm         Byst          Midja         Lår         


2008-10-06            35               107            111           72
          Startar med Viktväktarna
2008-12-01           34                104            105           70,5       Sammanlagt minskade cm: 11,5 cm

Notis:
Jag ska mäta 1 gång / månad men glömde bort det förra månaden! Men här kommer resultaten! Nu ska det bli lite mer jävlar anamma! Träning, träning, träning!
  

Återigen Rob...

pi 2008-12-01 Klockan: 13:11:49

Okej! Sitter nu nere i datasalen och vi har vård och omsorg! Vi har precis avslutat en massa moment och nu sitter jag och slösurfar. Helen, vår lärare pratar men nu hör jag henne inte. Mitt hjärta, min hjärna & min själ är hos Mr. Rob Thomas. Har nämligen mina headphones på och njuter njuter njuter av " This is how a heart breaks. "


Jag säger det igen, jag älskar dig Rob!

Dags för rast! Yepp, nu vart Madde lite lessen i ögat över att behöva slänga ifrån sig hörlurarna!


RSS 2.0
Test