Kul Helg & Saknar Freja

pi 2008-06-30 Klockan: 23:52:46
Oj! Det har vart en hektisk helg med en massa roliga saker att göra. I Fredags kom mamma och Markus ner till oss. Stoffe trodde att vi skulle till Kolmården allihop på lördagen, men det skulle vi ju inte. Så på lördagen ringde Eric som planerat för att ta med Stoffe på Gocart. Så Stoffe och Markus åkte med på vad-han-inte-visste-var-en-plandrad-Gocart och hemma stannade jag, mamma och Freja för att ordna med överraskningsfesten för Stoffe & Freja.

Vid 14.50 kom alla gästerna. tom Stoffes farfar fick jag hit! Stoffes pappa var minst sagt imponerad. Våra vänner från Stockholm kom också! Det var en massa folk här och när Stoffe helt oväntandes kom hem vid 15.30 tillsammans med Markus, Eric och Therese så stod vi allihop i vardagsrummet med bål och sjöng Ja må han leva!

Vi åt och drack gott! Sedan var det dags för "gamlingarna" att åka hem, tss! Frejsan åkte med min mamma hem till Stockholm och Markus stannade kvar hos oss. Vi fortsatte förfesta hemma hos oss och sjöng en massa härlig karaoke! Alla vart glada i hatten och runt 23 drog vi oss ner mot stan. Alla ville till Palace så det fick det bli. Vart lite orolig att min bror som precis fyllt 18 år inte skulle komma in på Palace med tanke på att det är 21 års gräns på lördagar. Men ägaren tyckte att han såg välvårdad och trevlig ut så det var inga som helst problem! Yes!

Sedan vart det drinkar, black jack, dans dans och åter dans! Lite småhångel hann jag och Stoffe med också! Oj så mysigt det var att vara ute tillsammans igen! Bara få rå om varandra! Det var också kanonkul att vara ute med lillebror. Han skötte sig exemplariskt hela kvällen!

Vid 02.30 vart alla utom jag hungriga så vi tog en promenad till max och efter det tog vi en taxi hem. Att gå igenon Marielund vid den tiden på natten och härma invandrarsvenska är inte det bästa! Smart drag av min pojkvän som gick och asgarvade åt sig själv hela vägen! Allt som allt var det en perfekt dag, kväll & natt!

Tack för Frejas alla fina paket!Dagen efter vaknade jag vid 08.30 pigg som bara den och inte det minsta bakfull. Det första jag gjorde var att ringa och kolla så att allt var bra med Freja och det var det! Skönt! Efter det satte jag min i köket och åt lite frukost och kollade på film för att därefter storstäda hela lägenheten! Det tog sin lilla tid men vid 15.30 hade jag städat lägenheten och packat allt inför vår Stockholmsvistelse. Då vaknade Stoffe! Haha! Jag tyckte att han var värd att få sova ut! Efter det åt vi alla lite lunch och sedan åkte vi hem till mamma, Sofie och Freja i Stockholm!

OM JAG HADE SAKNAT FREJA!

Hon vart så glad att se oss och vi så jätte lyckliga över att se henne. Det var riktigt jobbigt att vara ifrån henne så länge! Jag ville inte lägga henne på kvällen sen. Ville att hon skulle vara uppe med mig tills jag gick och la mig. Men vid 22 tog jag mitt förnuft tillfånga och la henne. Hon somnade som en stock!
Nu sitter jag här i Norrköping tillsammans med Stoffe igen. Freja är kvar hos mamsen eftersom vi var tvugna att åka tillbaka med en massa möbler som Freja fått  av mamma samt hämta alla hennes födelsedagspresenter som hon ska få utav oss på lördag när hon fyller 1 år och så har jag inventering mellan 06-20.00¨på Plantagen imorrn!

Så ikväll har jag och Stoffe gjort iordning Frejas rum! Satt upp hyllor och lite utav möblerna hon fick. Vi fick inte med oss allt men nu är hennes rum så gott som klart. Nu är det kanonmysigt om man jämför med innan! Ska bli spännande att se vad hon tycker sen!

Nu saknar jag min bebis igen!
Imorrn åker vi tillbaka till Stockholm efter att jag slutat jobba vid 20.00 så vi hinner inte träffa henne imorrn innan hon går och lägger sig! Men på onsdag ska vi ha världens mysigaste dag! Längtar så efter dig min lilla bus! Älskar dig!Frejas fotografering 3

pi 2008-06-30 Klockan: 23:27:08


Världens finaste!
Mamma & Pappa ÄLSKAR dig!

(Bilden här längst upp till höger är helt underbar! Fotografen sa " Var e Freja " och då lägger hon händerna på huvet och säger " Där, här eller tittut!") Älsklingsbebis!

Frejas fotografering 2

pi 2008-06-30 Klockan: 23:23:08


DET FINNS INGET VACKRARE ÄN ENS EGET BARN!
ÄLSKAR DIG SÅ!


Frejas fotografering 1

pi 2008-06-30 Klockan: 23:21:49
I Fredags var vi på 1-års fotografering med Freja! Hon verkligen älskar att vara framför kameran. Hon skrattar, busar, gömmer ansiktet och säger tittut och är världens gladaste lilla busunge! Här kommer några av korten i tog. De åtta vi valde för framkallning kommer i slutet av månaden och levereras i ett snyggt svart fotoalbum.

Freja är världens absolut sötaste!


Tack Mamma!

pi 2008-06-30 Klockan: 23:16:06
Tack älskade mamma för allt du gjorde för oss i Lördags då vi hade överraskningsfest för Stoffe. För att du hjälpte till att betala, hjälpte till att städa, laga mat, ta hand om Freja och en massa massa annat. Du är helt underbar! Det finns ingen så fantastisk mamma som du. Om jag är en hälften så bra mamma som du så har jag verkligen lyckats!

Massa pussar, kramar och tackblommor till dig!Ny Kamera

pi 2008-06-30 Klockan: 23:07:02
Idag fick vi sms från elgiganten att det bara var att åka förbi och hämta vår nya kamera då den andra gick sönder. Så ist för vår gamla Pentax vart den en Canon IXUS80IS Caramel! Den är så vacker!

Älskling!
FEST!

pi 2008-06-28 Klockan: 21:33:15
Nu är det fest i vår lägenhet! Vi har 25 år fest för Stoffe. Överraskningsfest! Nu är det massa folk här och snart ska i dra ut i Norrköping! Haha, ska bli riktigt kul! Wieeeeee!

MASSA BILDER KOMMER SNART!

Saknar Frejsan massa som åkte hem med mamma till Stockholm idag! Åh vad jag saknar dig min älskling!
Men imorrn ses vi lilla prinsessan! Då ska vi vara i Stockholm i en månad! =) MYSIGT!

ÄLSKAR DIG FREJA - MEST AV ALLT!

Varför jag tränar!

pi 2008-06-26 Klockan: 08:34:45
Flera dagar i rad har jag fått mail utav flera läsare som undrar varför jag bestämt mig för att börja med LCHF samt tränar så mycket som jag gör! Svaret är enkelt, jag vill bli en friskare, fräschare och mer hälsosam person. Ni har också sagt: " Det ser inte ut som att du behöver träna. "

Jag frågar er, tycker inte ni att man bör träna om man är 1.70 cm lång, väger 85 Kg & har ett BMI på 30?
Självklart behöver man det.

Men sen tycker jag inte att man ska behöva förklara varför man valt att träna och äta sundare. Det är väl altid positivt att vårda sin kropp? Eller har jag fel! Jag kommer självklart att fortsätta träna även efter jag har nått min målvikt. Då är jag förhoppningsvis i fin form och vill fortsätta med det. Men förmodligen har jag ändrat mitt sätt att träna på!

Jag har aldrig vart en människa som tyckt om att träna. Jag har hittat på ursäkter och sagt så många gånger att jag glömt räkningen att " Jag börjar på måndag. " Men någonstans har jag alltid velat träna. Det kan ha med att göra att när jag satte in min p-stav vid 15 års ålder så vägde någonstans rut 55-60 Kg vilket var perfekt. Jag kunde äta allt utan att gå upp i vikt. Men efter p-stavs historien hade jag gått upp till ynka 93 Kg. Jag rörde på mig lika mycket som innan och åt precis likadant. Så jag vart chockad över vad en liten plaststav kunde göra!

Under min graviditet gick jag upp ca 4 Kg men sista månaden 3 kg til. Allt som allt 7 kg. Det är iof jätte bra, men nu låg jag på 100 Kg. Bara tanken fick mig att må illa. Alltough gick jag ner 10 Kg direkt efter förlossningen och var då nere på 90 Kg. Det hade jag inte vart på hur länge som helst. Jag ammade och gick ner ca 3 Kg till. Körde Cambridgekuren i bara en vecka och gick ner 2 Kg. Nu var jag nere på 85 Kg. Efter det stod det stilla. Jag åt alldeles för mycket och onyttigt och rörde mig ingenting. Då kände jag att " Nu är det dags! " Jag var helt enkelt redo att träna och börja äta nyttigt!

Nu har jag bestämt mig för att träna minst 3 dagar i veckan. Jag kombinerar kondition och Styrka varje pass. Det för att förbättra konditionen och sätta igång fettförbränningen. Jag är väl medveten om att det kan ta hela två år innan jag når min målvikt på 60 Kg, men likväl som jag vet det så ska jag lyckas! Just nu känns det så lätt!

När jag nått min målvikt så har jag bestämt mig för att jag kan säga Ja om någon ber om min hand *smile* Men inte innan det. Jag vill vara stolt över mig själv, kunna bära den klänning jag vill utan att känna mig som en elefant och vara den vackraste bruden i världen!

Men det viktigaste med träningen och omläggning av kosten är självklart att bli en mer hälsosam person! Sen vad vågen visar är egentligen inte relevant!

Hoppas ni fick svar på det ni undrade!
[Bilden är tagen från Sol & Motion´s Hemsida]

Piece of Cake!

pi 2008-06-26 Klockan: 07:52:59
Igår var det gympaus. Så min promenad bestod av en tur till Försäkringskassan och tillbaka vilket blev 30 min. Och efter bion igår kväll vart det en 35 min promenad. Det var som rubriken lyder, a piece of cake.

Däremot hade jag en "unna mig dag" igår. Så nu blir det bara en sån dag i helgen!

Så matschemat igår såg ut såhär:

Frukost/Lunch:
Grovt bröd med ost och skivad avocado + en banan (Vatten)
Mellanmål: Coca Cola Light
Middag: Spagetti & Körrfärssås

Jag unnade mig: Spagetti och 3 öl innan bionTräningsvärk!

pi 2008-06-25 Klockan: 10:35:41
H u r t s   o h   i t   H u r t s !

Ny Belle i Days!

pi 2008-06-25 Klockan: 10:33:40
Days har gjort det igen! De har bytt ut en skpdespelerska! Det är nämligen allas vår söta, oskuldsfulla Belle som fått ett nyt ansikte. Den nya skådisen Charity Rhamer blir däremot inte långvarig i serien!

" Måndagen den 23:e juni ser vi Kirsten Storms för sista gången som Belle Black. Kirsten valde att lämna Days efter att ha spelat rollfiguren i fem år, när hon blev erbjuden en roll i kvällsserien Clubhouse. "
- Days.nu

   

"Det här var Charitys första roll i en såpopera. Hennes tidigare erfarenheter som skådespelerska består mest av skräckfilmer, med titlar som Cheerleader Massacre och The Frightening, där det är viktigare att kunna skrika högt än att leverera repliker. Men Days visade sig bli Charitys största rysare någonsin! Hon fick sparken från serien innan hennes första avsnitt ens hade hunnit visas i TV-rutan! De flesta Days-tittarna verkade välkomna beslutet, eftersom hennes inhopp blev ett av de mest avskydda i seriens historia! På Internetforumen blev hon ofta kallad för det inte så snälla smeknamnet "Horri-belle". Den officiella förklaringen från Days-produktionen var att Charity inte passade in i rollen på det sätt som de hade hoppats, men det påstods även att problemet mest handlade om Charitys svårigheter med att memorera den stora mängd repliker som en såpaskådis måste göra varje dag."
- days.nu

Så därför kommer Belle att bytas ut ännu en gång!

" Den 16:e juli ser vi därför Martha Anne Madison i rollen som Belle, och hon kommer för att stanna! Hon blev väl accepterad och omtyckt av både Days och TV-tittarna."I don´t know about you, men jag föredrar helt klart Kirsten Storms i rollen som Belle!
Synd att hon inte kommer vara kvar!
- days.nu

Sex And The City - IKVÄLL!

pi 2008-06-25 Klockan: 09:50:51
Ikväll är det dags! Jag och Tette ska ge oss ut i stan och först ta en liten skvallerstund på någon mysig uteservering! Det är ju ett absolut måste att ta en Cosmopolitan innan! Underbart gott!

Outfiten är bestämd och biljetterna köpta!
Åh ikväll blir det full njutning!
[Bilder kommer imorgon!]


Olivia - Fullkomligt fabulous!

pi 2008-06-25 Klockan: 09:25:25

Core är extremt

pi 2008-06-25 Klockan: 08:55:55

YES! Träningen går superbra just nu! Jag är så galet peppad!

Maten går också bra, inget socker, potatis, pasta, ris eller vitt mjöl!
 
Igår åkte jag till gymmet runt 17.20 med tanke på att Corepasset började vid 18.30. Började med 35 min vid CrossStep. Det kändes mycket bättre igår än vad det gjorde i måndags. Jag pratade med både mamma och Stoffe i telefon utan att vara anfådd efter 20 min och det kändes så skönt. Känns uderbart att konditionen redanblivit bättre!

Core passet gick bra för att vara relativt otränad. Det var extremt jobbigt och det sved i hela benen. Trodde jag skulle kräkas! Men det gick jätte bra!

Bockat och klart!


Krille Love

pi 2008-06-24 Klockan: 15:16:25

Jag saknar dig Krille, tråkigt när du jobbar över!
- Kom hem så vi kan fnuffla!


Kärleken mellan Djur & Människa!

pi 2008-06-24 Klockan: 13:23:15

Det är väldigt få gånger jag blivit så rörd som jag vart nu när jag såg denna video. En glädjetår rann nerför min kind. [Ja, man blir lite känslig när man fått barn.] Det är så otroligt vacker!

The Love from an Animal is forever!

- DU MÅSTE SE DENNA VIDEO -


Grötmonster - so cute!

pi 2008-06-24 Klockan: 13:15:36
När Freja vaknade imorse, runt 10.00 var det dags att äta lite frukost. Det vart fruktgröt med kiwipuré och mjölk. En storfavorit! Men idag vet jag inte vad hon höll på med, för hon gjorde iaf allt annat än att stoppa maten i munnen!

Grötmonster måste ju vara världens sötaste monster, eller vad tycker ni?


Makeup with Dior!

pi 2008-06-24 Klockan: 11:54:47
Wake up, Makeup with DIOR!


Förbannad

pi 2008-06-24 Klockan: 10:29:08
Jag vill bara klargöra en sak
- det är INTE mitt fel!

Jag 1991 & 2008

pi 2008-06-24 Klockan: 08:49:25
När vi var hos mamma sist så hittade jag en gammal bild på mig själv från när gick i femårsgruppen på dagis. Det var 1991, dvs 17 år sedan. Det är så häftigt att se hur folk förändras, men fortfarande så ser man att det är samma person. Jag älskar den här bilden på mig. As a matter a fact så älskar jag båda de här bilderna. Tycker att det är riktigt vackra!

Det finns iaf inga tvivel om vart Freja har fått sina gulliga kinder ifrån! Smile!Zara Summer Collection 2008

pi 2008-06-24 Klockan: 08:31:24
Var inne på Zara för att kolla in deras senaste kollektion. Mina ögon föll direkt på den här bilden, de här kläderna, den här tjejen. Jag tycker att bilden säger så mycket mer än bara " senaste modet. " Jag kan inte förklara hur jag menar men bilden tilltalar mig på något sätt. Hade jag sett de här kläderna i en affär tror jag inte att jag köpt dem, men på något vis gör modellen kläderna intressanta. Hon lyckas verkligen att sälja dem, iaf till mig! Cashing!

Vad tycker ni?


Världens Finaste

pi 2008-06-24 Klockan: 08:14:13
Jag har världens finaste dotter. No doubt!

Här sitter mammas och pappas lilla "Nooni" i förarsätet i vår bil innan en liten utflykt.

Ä l s k a r  d i g  F r e j a !


When I grow up!

pi 2008-06-24 Klockan: 07:51:18
This song is so ME!
Boys call you sexy (What's up, sexy)
And you don't care what they say
See, everytime you turn around
They scream your name

Now I've got a confession
When I was young I wanted attention
And I promised myself that I'd do anything
Anything at all for them to notice me 

But I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say 

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene 

But be careful what you wish for
'Cause you just might get it
But you just might get it
But You just might get it 

They used to tell me I was silly
Until I popped up on the TV
I always wanted to be a superstar
And knew that singing songs would get me this far 

But I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see, when I was younger I would say

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene

Be careful what you wish for
'Cause you just might get it
You just might get it
You just might get it

I see them staring at me
Oh I'm a trendsetter
Yes this is true 'cause what I do, no one can do it better
You can talk about me
'Cause I'm a hot topic
I see you watching me, watching me, and I know you want it


Low Carb High Fat

pi 2008-06-24 Klockan: 07:45:13
Vad menas med Low Carb high Fat?

Att man äter en liten mängd (eller ingen alls) med kolhydrater & ist mycket fett.

" Med lågt intag av kolhydrater i kosten fås lägre blodsockerhalt och därmed lägre insulinvärden. Detta ökar frisättning av fettsyror från fettväven, och ökar fettförbränning. I avsaknad av kolhydraternas energi måste energi tillföras i form av protein och fett. Kroppen ställer in sig på hög fettförbränning, "Jag har nu kört denna metod sedan onsdagen den 18 Juni och mår mycket bättre än vanligt. Min hy har redan blivit en aning bättre och jag känner mig faktiskt piggare. Jag äter fortfarande lite kolhydrater. Sånt som finns i tex frukt, sallad etc. Men jag har uteslutit all potatis, pasta, ris, vitt bröd och socker. Jag dricker massor med vatten! Denna diet passar mig som handen i handsken eftersom du fortfarande får äta kött, fisk, kyckling, såser, smör, ost etc! Jag är mer in to salt än socker!

Jag tänker köra denna diet i 1 år till att börja med [Kommer göra ett avbrott på 10 veckor i början på nästa år då jag ska köra ren Cambridge Kur.] Jag har 2 dagar i veckan då jag kan unna mig tex potatis till maten, godis eller läsk.Dagens frukost var fantastiskt god & hälsosam!


Kämpa!

pi 2008-06-24 Klockan: 07:12:27

Träningen igår gick ok. Jag gick dit och började köra Crosstrainern. Det gick trögt som fasen. Ringde Stoffe under tiden som jag spurtade och sa att jag inte kände mig helt ok. Jag körde på lätt motstånd men min puls låg hela tiden och pendlade mellan 151-161. Antingen hade det med min allergi och göra eller så har jag någon dum infektion i kroppen. Kände mig en aning snurrig, eftersom min maxpuls inte får överstiga 154. Han tyckte att jag skulle nöja mig med de 15 min jag kört och åka hem ist. Vi kom överrens om att han och Frejsan skulle hämta mig på en gång. Men direkt när vi lagt på så skickade jag ett sms: " Kom 19.45 ist. Det här klarar jag =) "

Sagt och gjort körde jag klart mina 30 min på Crosstrainern och sedan 30 min Styrka. Det vart ingen solning med tanke på hru jag kände mig och då vill jag inte ligga och svettas i ett solarium och sen få feber dagen efter. Det brukar bli s¨å om man har någon infektion på g.

Det var kanske lite dumt att träna klart igår om jag nu håller på att bli förkyld. Men jag mår som vanligt idag så jag antar att pollenallergin bara hade en dålig dag igår! Smile!

Bockat & Klart!


Design Dizela

pi 2008-06-24 Klockan: 01:15:29
Dizela önskade gröna färger i olika nyanser på sin blogg. Så jag gav hennes blogg en lite modernare Shabby Chik känsla. Jag la även in bilder i menyraden som hon önskade.


Piña Colada - LdB

pi 2008-06-24 Klockan: 01:09:20
Innan jag gymmade idag smet jag in en snabbis på HM. Direkt när jag klev in fastnade jag med blicken på LdB´s Limited Edition produkter. Jag var ju bara tvungen att se om de luktade lika fräsht som det såg ut. Oh damn, det luktade ännu godare! En härlig doft av Piña Colada sköljde över mig!

39.90 kr - billigt och bra!

När man smörjer in sig med den så skimrar huden jätte snyggt! Den är så läcker på min solbruna hy!
Förälskad som jag vart fick den följa med mig hem!


Träning v.26

pi 2008-06-23 Klockan: 13:59:37
Nu är jag klar med träningsschemat gällande vecka 26. Jag tycker det ser ut att vara så lite träning? Haha, jag är aldrig nöjd! Just nu känner jag att jag skulle kunna träna sju dagar i veckan.Vecka 25 klar!

pi 2008-06-23 Klockan: 13:58:33


Förra veckan satte jag igång med träningen. Jag har haft gymkort sen i februari men inte tagit tag i det förns nu. Så jag satte mig och funderade på hur träningen skulle funka bäst för mig. Jo, det är att jag gör ett träningsschema varje vecka så att det inte blir samma sak vecka efter vecka. De satte verkligen igång min motivation.

Jag körde stenhårt [det vill jag lova] och var helt slut efter bara en dag, men jag gjorde som jag sagt och avslutade veckan med att ha bockat av alla punkter. Duktig jag är va!

Veckan kändes jätte bra och redan efter dessa dagar känner jag mig piggare och fräshare!

Lördagen han jag inte med någon promenad så jag fick jobba dubbelt så hårt på söndagen. Det vart då en tre timmars promenad! Så visst tog jag igen det jag missat och 1 timme extra!

Skit bra start!Godmorgon

pi 2008-06-23 Klockan: 13:20:19
Vaknade för ca 1 timme sen. Fick sovmorgon idag vilket var behövligt! Jag och Stoffe gick och la oss vid 03.30 igår. Fråga mig inte varför, vi hade väl helt enkelt ingen ro för att gå och lägga oss.

STORA PLANER

På onsdag
kommer Tette, Danne och Teo till Norrköping. De ska stanna hos oss i två dagar. Ska verkligen bli jätte kul att Freja ska få leka av sig lite. Nu kryper de ju i 110 bägge två och ställer sig mot saker. Full rulle! På kvällen sen ska jag och Tetta på Sex & The City och efter det blir det några öl på någon mysig uteservering! Papporna är hemma och tar hand om barnen! =) Då ska vi unna oss lite lyx! Ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag ta och sätta igång med veckans träningsschema! Jag är fortfarande lika peppad när det gäller träningen!

Oväder

pi 2008-06-23 Klockan: 02:36:31
Stoffe och jag satt i soffan och kollade in lite disneymusik på youtube. Precis när det blixtrade till i en scen sa Stoffe:
" Blixtrar det ute? " " Haha, nej det är ju på datan. " Sa jag. Någon sekund senare åskade det så in i norden. Jag trodde aldrig det skulle bli tyst. Efter ett tag gick vi ut på balkongen för att Stoffe ville titta *söt.*

Jag var rentutsagt skiträdd. Jag som aldrig vart rädd för åska förrut. Men helt plötsligt fick jag för mig en massa saker. " Tänk om hela världens går under nu? Tänk om det bara smäller till och så försvinner hela jorden? Stoffe bara skrattade åt mig och tog mig tätt intill sig och sa att han älskar mig. Men jag var väl lika rädd för det så jag gick in och satte mig vid laptopen ist och drog ur laddaren. Sen sa jag till Stoffe: " Nu har jag dragit ur kontakten så nu kan inte blixten komma åt oss genom datan iaf. " Då skattade han bara ännu mer och sa att jag är så söt.

Vad ska en kvinna göra för att bli tagen på allvar här!?
Smile! =D

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen brevid Stoffe och titta på Ugly Betty. Wonderful! Hoppas nästan att Frejsan vaknar och är hungrig för då kan hon sova brevid oss inatt. Jag känner mig så lugn när jag har henns hos mig. Så trygg! Vår lilla prinsessa!

Ja just det, idag på Kolmården klappade Freja händerna för första gången! Så mysigt att se!Puss & Gonatt

pi 2008-06-22 Klockan: 01:20:04
Freja fick för sig att vakna nu!?

Men lilla tjejen nu ska ju mamma & pappa gå och lägga sig. Mamma ska tvinga pappa att kolla på Ugly Betty! Smile. Iof börjar ju Stoffe att rådigga det nu! Mysigt tycker jag!

Vi får helt enkelt lägga oss i sängen hela familjen och titta på det!

Imorgon kommer min pappa (Frejas morfar) med familj hit från Stockholm för att fira min födelsedag! Det blir en heldag på Kolmården och någon god lunch! Ska bli skoj!

Sov gott, Puss & Gonatt!

- T ä n k e r  p å  e r  t r e  o a v s e t t  v a d  a l l a  t y c k e r ! ! !

De Designer Jag Använt

pi 2008-06-22 Klockan: 01:13:45
Här är 4 av det säkerligen 50-talet Designer jag använt mig av!
Tyvärr ligger inte de andra kvar i datorn då vi för ett tag sen var tvugna att lämna in henne på reparation! Så ni får ta och spana in de jag vart minst nöjd med och föreställa er hur de andra 46 såg ut!Jenna Jameson

pi 2008-06-21 Klockan: 22:07:23
Jag har legat i sängen i närmare två timmar med en iskall Miller och tittat på E! True Hollywood Story med Jenna Jameson. Och jag måste säga att jag tycker att hon är en fantastisk kvinna. Hon har nått alla sina mål och tagit sig dit hon ville. Nu regisserar hon och producerar sina egna filmer med företaget Club Jenna! Hon verkar så ambitiös, så målmedveten och stark. Vilken häftig person! 

Jag tycker att det är jätte bra att det finns människor som står för sina yrken. Bra som dåliga. Som är stolta över det! Att hon alltid bett sin pappa om råd och sedan följt dom! Amazing! 

Visste ni förresten att Jenna Jameson´s pappa är Polis och att hon inte heter Jameson i efternamn egentligen!? 

BRA JOBBAT TJEJEN!


Visste ni detta om kändisen?

pi 2008-06-21 Klockan: 21:33:17
Visste ni att  bitchen Wilhelmina i Ugly Betty är sångerska! Att hon var det innan hon blev skådespelerska? Det visste inte jag förns idag. Det är nämligen hon som gör orginal soundtracket till den gamla Disneyfilmen Pocahontas!

Hittade låten på Youtube och den är ju bara så fin!
Och jag är glatt överraskad, hon sjunger ju jätte fint!

[Visste ni detta om kändisen? - Varje dag hos Madelene1986.blogg.se]

Britney Spears har en TVILLING!

pi 2008-06-21 Klockan: 21:22:07
Det här är helt galet bra gjort! Speciellt i början utav videon! Skämmande likt faktiskt!
Sarah Jessica (Carrie) Parker (Bradshaw)

pi 2008-06-21 Klockan: 12:42:01
Jag har alltid tyckt att Sarah Jessica Parker verkar vara en helt fantastisk människa med ett stort hjärta. Alla de intervjuer jag sett med henne får mig att gilla henne ännu mer. Hon verkar vara så jordnära och trevlig! Tycker inte ni det! Hittade en artikel om henne och de andra på aftonbladet.se och känner att jag är tvungen att dela med mig!

Idag har Sex & The City (Get Carried away) premiär i Sverige!
Well thats just fabulous!

Läs artikeln HÄR du med!

J a g  v i l l  h a  d e n  h ä r  o u t f i t e n !
SÅ SNYGGT!

Fabulous!

pi 2008-06-21 Klockan: 12:27:36
" This party is so fabulous even Armani is wearing Prada! "
- Marc Ugly Betty

Jag är GRYM!

pi 2008-06-21 Klockan: 12:22:59
Jag är helt fantastisk! Igår var jag helt säker på att jag inte skulle hinna till gymmet eftersom vi skulle vara hos Stoffes mamma och fira midsommar redan kl 12. Men jag tänkte att det spelar ingen roll om vi hinner eller inte. För detta gäller min hälsa och vår framtid. Så kl 10.30 var jag på gymmet (Var inte många där kan jag lova!) Började med 30 min på Crosstrainern och sedan 30 min på löpbandet! Jag som redan hade världens träningsvärk i benen klarade det iaf. Jag tror aldrig att jag vart så stolt över mig själv. (Förrutom när jag födde Frejsan såklart!)

Efter det belönade jag mig själv med 22 minuter i solariet, en skön dusch, sminkning och snygga kläder! Lyx a´la midsommar!

Vi kom fram till Stoffes mamma vid 13.15 ungefär, men det var det helt klart värt!Nu ska jag bara hinna med en promenad idag också på 1 timme. Vi har lite att göra så hinner jag inte med det så får det bli 1 timme på crosstrainern här hemma ikväll!

Linda Rosing är skrattretande!

pi 2008-06-21 Klockan: 11:59:49
Seröst! Vem gillar inte kändisskvaller? Jo alla. Och visst blir det ännu mer spännande om kändisen skriver om dsig själv? Linda Rosing är överlycklig över att hennes blogg ligger på tredjeplats över populära bloggar i Sverige. Jag vet varför! - Du är B-kändis! Självklart är det roligare att läsa om ditt liv eftersom du är en offentlig person. på något vis känner man dig genom de pinsamma saker du gjort och medverkat i. Det har inte med att göra att du är en duktig bloggare för det är det sista du är. Du skriver på ett innehållslöst vis och oftast med samma språk som en fjortonåring. Samma uttryck och slangord!

På ett sätt är det bra att du skriver blogg! Du får mig att veta vilken sorts mamma jag aldrig kommer bli. Skäms inte dina barn för dina bilder och ditt festande? Ska du inte vara ett föredömme för dina barn? Skärpning Linda!

Minska faketuttarna och ät upp dig en aning!
Du har gått för långt gamling!Vem vill inte ha en sån här mamsegull!? *asg*

Ugly Betty minus Ugly!

pi 2008-06-21 Klockan: 11:41:42


Nästa säsong av Ugly Betty kommer innebära dubbel prestation från America Ferrera! Hon ska nämligen spela båda sg själv, men också sin lite snyggare kusin. Hon kommer bli av med tandställningen men också ha lite snyggare kläder. Jag tycker det ska bli jätte spännande att se henne spela en annan roll också!

Men jag väntar fortfarande på att den riktiga Betty ska bli tillsammans med Daniel. Tror ni någonsin att det kommer att hända?

Läs mer om detta HÄR!

Eye Toy - Så kul!

pi 2008-06-21 Klockan: 11:26:50
Fyfan vad kul vi hade igår. Vi var flera stycken som körde Eye Toy Sports! Det var länge sen jag skrattade så mycket! Jag var ju grym. Vann hela tiden .. *Blink!* Ska ni prova någonting kul så samla vännerna och spela det en hel kväll! Man blir galet trött men fan så mycket man skrattar! Fem plus!

Btw, igår var första midsommaren på väldigt länge som jag var spiknykter (Såklart var jag det när jag väntade Freja!) Nu är jag övertygad om att man kan ha skit kul trots att man är den enda som inte dricker! 


Vad i helvete håller vi på med?

pi 2008-06-21 Klockan: 10:49:25
Förbannade människor! Vad i hela helvetet håller vi på med? Vad är det som händer med oss? Vi är monster! Ja, allihop! Antingen har jag blivit en riktig gnällkärring eller så har jag bara ett riktigt stort hjärta! Jag tror på det sistnämnda! Hela morgonen har jag suttit i min ensamhet och läst och sett videos inne på Fur Is Dead medans resten av familjen ligger och sover. Och jag är galet förbannad. På mig själv, på er, på oss allihop! 

Det är inte bara pälsindustrin som är fruktansvärd. Det är allt annat också. Skövling utav regnskogen, tjuvjakt, sälklubbning, föroreningar. Är ni medvetna om att allt detta görs utav oss människor för att VI ska ha det bra? Vi dödar, skövlar, sårar, bryter isär, slår, skär i och DÖDAR för att vi sen ska kunna sitta på våra feta arslen och äta god mat, lägga upp en bild på den senaste pälsmössan eller kunna åka bil till jobbet för att spara tid eller för att vi är för feta för att inte orka gå. Vart i helvete är vi på väg. Vad fan händer med oss!!!???

Utan djur så dör vi. Vi kommer inte att överleva!

Djuren gör ingenting elakt medvetet. De gör det för att överleva. Vi gör det för att kunna ha det bra!
Vi överlever väl för i helvete utan päls? Det finns fusk om ni nu måste bära päls av något slag!

Ni som bidrar till att pälsindustrin fortsätter måst ju vara helt jävla dumma i huvudet! Vart sitter ert hjärta? I plånboken kanske? Nej, inte ens det för ni har inget!

Jag ska göra något! GÖR DET DU MED!
Jag har vart inne och donerat pengar på Fur Is Dead. Gör det du med HÄR!

 Hörru din rika jävla idiot , vill du byta hem i en vecka?
Är det ok om någon gör så här med din Chiuaua?Allt detta för att du ska ha en dyr päls? Sug!Han ska precis bli din eller någon annans päls. Han ska flås levande och skrika tills han dör av smärta! Medans du samtidigt betalar en jävla massa pengar för att bära den senaste pälsen.

Jag finner INGA ord!
En Bloggkändis dom bla ser till att denna industri kan fortsätta är BLONDINBELLA!
Vilken jävla sopa! FY FAN!

Killed for your coat!

pi 2008-06-21 Klockan: 09:54:21
Jag blir så arg, så ledsen och så fruktansvärt förbannad! Enda sen jag jobbade på Kolmården 2006 har jag tyckt så fruktansvärt synd om alla utrotningshotade djur. Även djur som föds upp för att bli en mössa på ditt huvud eller en jacka runt din kropp. Jag skulle inte för mitt liv köpa en päls. Oavsett hur mycket pengar jag har.

Dessa djur föds upp i små små burar. Sedan förs det ut på ex. en gårsplan där de flås LEVANDE för att pälsen ska hålla bättre och vara finare. Sedan slängs dessa små djur på hög alldeles skinflådda för att dö. De skriker av smärta när dessa människor utför dessa "övergrepp!" Och allt detta kommer att fortsätta så länge "ni" köper pälsar, pälsmössor etc. Varför varför varför? Hur kan ni bidra till att detta får fortsätta. Ni är så vidriga, så äckliga!

Men, what goes around comed around!

Dumjävlar!!!Du vågar inte ens kolla eller hur? Ska jag berätta en sak?
DETTA ÄR DERAS VERKLIGHET SOM DU LÅTER FORTSÄTTA OCH FORTSÄTTA OCH FORTSÄTTA OCH....


Help Stop the Cruel Fur Industry.

Godnatt!

pi 2008-06-20 Klockan: 00:55:35

Godnatt på er alla godingar och fake asses! Hur illa ni än gjort mig eller hur mycket ni än fått mig att le så får ni sova så gott allihop! Jag är trött på att vara elak för att andra är det! I Love you all! Smile!

Sofie Bäckström - Kom hit snart så vi får umgås massa! Saknar dig massor!

Freja & Stoffe = K ä r l e k  f ö r  e v i g t !

Sommareen vart är du?

pi 2008-06-20 Klockan: 00:51:02


Jag vill vara ute hela dagarna. Vill sola och dricka smoothies i gräset. Vill busa med Freja på stranden och bada fötterna i vattnet. Vill äta sorbe ute på Djurgårn och gå i bikini på Kolmården.

Men det kan jag ju inte, för det är nästintill frost ute!
Kom igen nu Sommaren!

Någon som vet om värmen kommer tillbaka någonting?

Becki Newton som "Amanda Tanen"

pi 2008-06-20 Klockan: 00:37:14
Becki Newton som spelar den kaxiga, självsäkra receptionisten i Ugly Betty är ju bara helt underbar. Älskar hennes rappa komentarer! Detta är vad jag kallar en skådespelerska i världsklass! Applåder!Jag blir så avis på henne. Hon har ju så fantastisk kropp och alla kläder hon bär sitter perfekt på henne. Grymt tjejen! 

Bilderna här under är helt underbara!
Snygg klänning + snyggt hår + snygg tjej = KLASS!

Så vackert!
Maddes Myskväll

pi 2008-06-19 Klockan: 23:38:32

Sitter här i soffan med laptopen i knät och myser! Har tänt en massa ljus och kollar på Ugly Betty. Snart har jag sett klart säsång 2 också så då måste jag vänta på att säsång 3 börjar sändas. *Tears* Det är ju bara så underbart roligt! Rappa härliga kommentarer och så härliga skådisar! Fabolus! Samtidigt sitter jag och äter gröna goda vindruvor. Mina absoluta favvodruvor! Sweet! 

Ska kolla vidare nu, jag har iaf 5 avsnitt kvar som jag inte sätt än! ;-)


Idag gav jag ännu mer!

pi 2008-06-19 Klockan: 23:08:08
Fick skjuts till gymmet idag också. Jag var skitpeppad, eftersom gårdagagen gick så otroligt bra. Men idag var jag ännu duktigare. Började med 30 min på en slags crosstrainar/step maskin. Det känns typ som att gå i trappor oavbrutet i 30 min. Jag vart helt genomsvettig och efter att jag klev av kände jag mig så mjuk och harmonisk i kroppen. Efter det var det dags att köra mitt 20 minuters pass [Styrka] - men det blev nog närmre 30 min! Tränade bara armar, rygg och mage idag eftersom benen redan steppat loss i 30 min. Efter det körde jag 10 min på sitt-spinning-cykeln! Skönt!

Efter det vart det 22 minuter i solariet! Nu är jag brun som bara den!

Så, jag klarade det idag också!
40 min Kondition och 20 min StyrkaJAAA - Jag kom in!

pi 2008-06-19 Klockan: 11:47:53

Idag damt brevet jag väntat på ner i brevlådan. Jag var riktigt nervös när jag öppnade det. " Tänk om jag inte kom in!!! " Men guess what - I DID! Jag vart så otroligt glad. Äntligen börjar min resa till att bli barnmorska! Jag är så glad över att jag tog tag i det här. Det ska verkligen bli jätte roligt att börja plugga igen, lära känna nya människor och komma ut bland folk igen efter mammaledigheten! Underbart!

Det absolut bästa är att jag sluta ätte tidigt på fredagar och att jag har två långa håltimmar i veckan då jag kan gå till gymmet och träna! Åh, det känns jätte skönt!

Nu ska jag ta och laga lite lunch åt mig och Freja!
Har jag berättat att jag kört igång med High Fat - Low Carb dieten?
Berättar mer senare!

Vi hatar dig!

pi 2008-06-19 Klockan: 10:57:44
Hur känns det när du att kliver upp på morgonen och ser dig själv i spegeln? Hur känns det när folk beklagar att du behövt gå igenom det här, när du vet att allt du sagt är lögn. Hur känns det när du tänker på att du får leva med att du splittrat en familj, ja nästan två och orsakat en massa smärta? Hur känns det att veta att du berövat en människa hans frihet och lever gott på ett skadestånd du aldig skulle fått? Hur känns det? Du har tagit en pappa från hans son. Du har tagit 8 månader av hans liv! Det som gör mig en aning lycklig i denna soppa är att du kommer få leva med sina jävla lögner på ditt samvete för resten av ditt liv.

Jag vet att du ville, det har du själv berättat!
Jag vet att du njöt, du skröt om det.
Du var tom lite småkär i honom, det sa du själv!

... och nu är det han som sitter i fängelse, när det är du som borde göra det!

Att jag ens släppte in dig i mitt hem, att jag ens bjöd dig på mat och torkade dina tårar när du var ledsen. Hela du är fake! Du är bara en ensam liten människa utan någon som verkligen bryr sig om dig och vi förstår dom. Vem orkar?

Det absolut bästa straffet du kan få för att ha ljugit och splittrat en familj är att du får leva med detta på ditt samvete resten av ditt liv. Att du får skämmas inombord för att du vet att allt du sagt är lögn! Det är så skönt att veta!

Vi hatar dig allihop, hur känns det?


Hur kan man förstöra en familj!?

pi 2008-06-18 Klockan: 23:45:48
Så fort jag tänker på dig blir jag illamående. Din jävla råtta! Hur kan du utsätta en familj för något sådant. Är du medveten om vilken jävla lögn du dragit? Hur kan du se dig själ vi spegeln? Hur kan du utsätta ett litet barn för något så grymt. Hur kan du sätta en mamma och hennes son alldeles ensamma och deras pappa och man 15 mil bort. Du är så jävla .. GAH! Det finns inte ord för hur mycket hat jag känner mot dig! Hur? Varför? Du är så jävla feg, du är skräp!

Jag skulle skämmas om du var min dotter, jag skulle aldrig titta på dig igen!
Lev med detta på ditt samvete resten av ditt liv. Du har raserat en hel familj!Jag tillägnar denna låt till er ikväll. Den är från hjärtat! Jag tänker på er hela tiden!

Snälla läsare, gå in på hennes blogg och skänk henne och hennes son en styrkekram! Jag tror att de behöver det just nu! Klicka på bilden nedan för att komma dit!


Jag gav allt idag!

pi 2008-06-18 Klockan: 23:25:19
Fick skjuts av Stoffe till gymet. Idag skulle det tränas minsann. Och visst höll jag mig till schemat. De vart 30 min på löpbandet och 35 min styrka! Sedan vart det också 10 armhävningar och 50 situps! Duktigt va! Efter det solade jag och sedan tog jag en promenad hem från gymmet på ca 20 min! Är faktiskt lite stolt över mig själv! Nu är Onsdagen bockad och klar!

William & Freja

pi 2008-06-18 Klockan: 23:12:50

De kommer alltid att vara världens vackraste barn!

Två familjer som inte kan hålla sams. Fyra vuxna varav två syskon och två svägerskor som inte klarar av att bete sig som vuxna människor. Mitt i allt detta finns två helt fantastiska barn. Två helkusiner. En William & en Freja! Två personer som förmodligen aldrig kommer att lära känna varandra. Två barn som inte ska behöva gå igenom det här!

Nu öppnar jag mitt hjärta, skratta eller gråt - det avgör ni!

Sofie och jag fann varandra ganska bra från början tyckte jag. Vi var faktiskt riktig lika. Vi hade i princip samma humor och tyckte och tänkte likadant. Jag vet inte vart allt gick fel, men det slutade med att vi avskydde varandra. Trots att vi funnits där för varandra och torkat varandras tårar i andra sammanhang. Trots att vi skrattat och haft roligt tillsammans. Vi lever i en stad väldigt nära varandra och är faktiskt delar av samma familj. En familj som inte verkar tycka speciellt mycket om någon av oss! Inte innerst inne. Vi borde ha stöttat varandra och funnits där i de svåra stunderna vi gått och fortfarande går igenom. Men istället spottade vi på varandra gång på gång! Ljög för och baktalade varandra.

Jag hade beslutat mig för att jag aldrig i hela mitt liv skulle prata om, skriva om, prata med eller skriva till henne igen. Men idag när jag läste hennes blogg fullkomligt brast jag ut i gråt! Jag tycker så jävla synd om dig och William. Jag önskar att det fanns någonting som gjorde att han kunde komma hem till er redan idag! Du kanske inte tror mig, men det är så jag känner!

Det finns ett minne med dig som gör mig rörd enda in i märgen varje gång jag tänker på det. Det var när ni kom upp till förlossningen när Freja var nyfödd. Du grät, du sa att hon var så vacker. Det kändes så fint. Det var ett underbart ögonblick. För första gågen kände jag att någon i denna stad verkligen sa sanningen till mig! Jag märkte att du menade varenda ord du sa! Det minnet finns föralltid i mitt hjärta. Du sa något så fint om min lilla Freja! Tack Sofie!

Jag hoppas du känner att jag menar varje ord jag skriver. Det är direkt från hjärtat!
Ibland händer de saker som jag känner att jag vill berätta för dig, men efter all skit vi utsatt varandra för så går det inte.

Jag hatar dig inte, det gjorde jag aldrig!

Freja har en bild på William i sitt rum. Jag vill verkligen att hon ska veta vem han är! Varje morgon pekar hon på bilden  och säger " däh."
 
Vi har trots allt fått världens vackraste barn! En pojke & en flicka!


Uppdrag Viktminskning

pi 2008-06-18 Klockan: 15:21:59


Jag har tidigare i min blogg skrivit om min önskan om att gå ner i vikt. Jag köpte ett kombinerat gym & solkort men har nästan bara använt det för att sola. Jag gymmade skitbra den första veckan men efter att jag hade maginfluensa i Mars vart det ingen mer träning. Jag tappade all motivation och sket fullständigt i min vikt! Men nu är det dags att ta upp träningen igen. Jag tänker sätta upp mer realistiska mål än förra gången och inte stirra mig blind på vågen. Träning bygger muskler och muskler väger mer än fett. Jag måste försöka se det på ett annat sätt. Inte bara " Nu ska jag bli smal, fotomodell och Hollywoodskådis." Rom byggdes faktiskt inte på en dag! Jävligt sant ordspråk!

Så nu tänker jag ta tag i det här. Jag ska börja på allvar. Det får helt enkelt ta den tid det tar, men jag ska nå min målvikt och mina målmått. Det är inte längre en dröm, det ska bli sanning. Jag ska nå det! Jag ska bli hälsosam, sund och full av energi. Jag ska göra det för mig själv och för min dotter. Jag har gjort upp ett träningsschema som jag ska följa denna vecka. Det kommer förmodligen att se olika ut från vecka till vecka, men jag ska följa det. Här ser ni hur vecka 25 ser ut!Kom igen och peppa mig nu!

För varje vecka som jag klarar mitt träningsshema kommer jag att lotta ut en massa fina priser!

N u  s k a  j a g  i v ä g  o c h  t r ä n a !
Vart är världen påväg?

pi 2008-06-18 Klockan: 13:55:57

Ja, det är frågan. Vad hände med kärlek till sina nära och kära? Vad hände med att hålla ihop och ge allt för att hjälpa dem som behöver oss som mest. Varför behandla andra som man vill bli behandlad själv? Är det inte bättre att behandla folk på ett bra sätt utan att förvänta sig någonting tillbaka? Varför är vi så fruktansvärt själviska.

Det senaste året har vart en riktig berg-och-dalbana. Den lyckligaste stunden var när vi fick Freja. På så sätt är det senaste året det bästa i mitt liv. Hade jag inte fått min vackra dotter så vet jag inte vad som hänt. Jag hade nog tagit mitt pick och pack och flyttat till Stockholm. Tillbaka till den verklighet jag älskar. Att bo i Norrköping är en mardröm. Under min tid här har jag vart med om mer än jag vart under hela mitt liv i Stockholm. Jag har blivit bedragen, jag har blivit hotad, jag har blivit misshandlad, jag har blivit sårad och jag har sårat! De här tre åren i Norrköping är de värsta jag vart med om. Men på något vis gör det mig starkare!

Jag hade en vän, vi kan kalla henne A. Hon gick bakom ryggen på mig tillsammans med min sambo, i mitt hem. Jag bjöd henne på mat, hon fick sova hos oss och hon kallade mig för sin "storasyster hon aldrig fick." Jag tyckte så mycket om henne. Allt slutade med att jag fick veta att hon och min sambo gjort saker som fortfarande sårar. Min sambo var
ångerfull, han bad om ursäkt och sa att det var ett misstag. Jag förlät! No need to ask! Sen dess är det toppen mellan oss. Men A har inte ens bett mig om ursäkt. Hon sjönk ist ännu lägre och höll på att splittra vår familj totalt. Jävla ungjävel! Jag hoppas du skäms när du ser dig själv i spegeln ditt as!

A l l t  m a n  g ö r  k o m m e r  i g e n  p å  e n  s j ä l v !
- din jävla clown!

Idag vill jag tillägna mitt blogginlägg till en tjej jag är osams med. Jag vill tillägna det till henne och hennes son. Men även henens man. Idag är hela dagen som en lång tyst minut och min irritation och ilska läggs åt sidan. Jag vet att ni klarar er igenom detta, ni är starka tillsammans. Allt kommer att bli bra! " En vänskaplig kram! "

Se vad du har gjort?
Jag hatar dig!

Varför litar jag på folk som sårar mig om och om igen! Varför ger jag dem chans på chans? Varför är jag så jävla snäll?
 
Jo, för jag tror på förändring. Både hos mig själv och andra. Jag tror på snälla människor och att dumma människor bara har en dålig dag. Jag tror på kärlek, vänskap och tillit! Jag tror på att man kan komma hur långt som helst om man bara vill.  

Vår Coop Nära vart rånat!

pi 2008-06-17 Klockan: 23:46:28

Igår när jag bad Stoffe gå ner och handla cigg till mig så möttes han av polisavspärrningar! Idag fick vi veta varför:

Det mest ironiska var att han betalade för sig?

Vart är världen på väg egentligen? Det var tredje gången denna lilla söta Coop affär vart rånad. Tycker synd om den ju! Jag kan förstå att det är jobbigt att ha lite pengar, men jag kan inte förstå att man begår olagliga handlingar för att få tag i pengar. Det finns så mycket annan hjälp att få!

SKAFFA ETT JOBB & TA TAG I ERA LIV!

Dagens Outfit!

pi 2008-06-17 Klockan: 22:44:06
Jag vill också Dagens Outfit´a! jag som alltid vart så emot det! Men nu när sommargarderoben är på G vill jag ju också flasha med mina plaggish! Tyvärr är digitalkameran sönder [Ny påväg!] Så ni får nöja er med mina mobilkort ist. Därför är det aningen svårt att ta från långt håll! Hoppas det är okej!


När du ska sola - prova detta!

pi 2008-06-17 Klockan: 22:04:24

När jag gick till gymmet för att sola idag bestämde jag mig för att prova något nytt. Nämligen Intensive Tan. Det är en slags lotion som du smörjer in dig med innan du solar för att bli brunare och få ett mer hållbart resultat! Den luktar fantastiskt "Mango & Kokos" och var helt underbar! Den hjälper verkligen och jag blev tre gånger så brun mot vad jag hade blivit annars! Nu är jag inne på min 4:de gång i solariet för sommaren och jag är hur brun som helst! Denna kräm gjorde underverk! Iof har jag väldigt lätt för att bli brun, men iaf!

Prova den du med, finns att köpa på de flesta solarier för en billig penning!


Shoppat Sex & The City outfiten!

pi 2008-06-17 Klockan: 21:43:51
Idag efter att jag glott på dagens Days avsnitt var jag så galet rastlös att jag var tvungen att ta med Freja på en liten shoppingrunda i stan. Så vi packade ihop oss och tog en promenad. Det var kanonfint väder! När vi kom fram gick vi först in på New Yorker. Jag fullkomligt älskar den affären! Därifrån fick jag med mig två super sexiga klänningar i svart & cerise! [Som jag sedan lämnade tillbaka pga att jag redan köpt så många klänningar. Det blir ju bara hängandes med lappen kvar i garderoben och ser ledsna ut.]

Efter det mötte vi upp Stoffe som kom till stan efter jobbet. Han följde med oss och shoppade. Söt pojkvän jag har. Han älskar att shoppa kläder. Hur bra är inte det! Smile! Strax därpå mötte vi upp Erik och gick till Fräcka Fröken och fikade.  " Tack för kaffet Erik! Du är så söt som alltid ska bjuda på saker! " När jag druckit upp mitt kaffe gick jag iväg själv för att kolla kläder. Det var riktigt skönt att få lite tid för sig själv!

Det slutade med att jag shoppade en vit långskjorta och ett midjeskärp! Så jävla delicious! Så nu är min prämiär outfit till Sex & The City klar! Kommer att bli en oförglömlig kväll i Stockholm! Kläder-skor-solbränna & salt vatten spray i håret! Fy fan vad het jag kommer att vara!


Älskade Lillebror

pi 2008-06-17 Klockan: 00:19:09

Gick in på min lillbrors blogg för att se om han uppdaterat ikväll. Och visst hade han gjort det. Det han skrivit var bland de vackraste jag läst om mig själv, men också om andra i vår närhet. Du är så underbar Markus! Jag grät och grät hur länge som helst av lycka! Det var så vackert! Du är världens bästa lillebror!

J a g  k a n  i n t e  b e s k r i v a  m e d  o r d  h u r 
l y c k l i g  j a g  ä r  ö v e r  a t t  h a  d i g  s o m  l i l l e b r o r !


Läs vad han skrivit du också, här!

Passa också på att gratta honom, han fyller nämligen 18 idag!

Det vackraste på jorden!

pi 2008-06-16 Klockan: 23:33:46

Det finns ingen som gör mig så lycklig som du gör. Ingen som får mig att le och känna mig så älskad. Du är det vackraste i världen, i hela universum. Det finns inget underbarare, inget finare eller med fantastisk än du.

Jag älskar dig nu & föralltid! / Mami!

Vinn en bloggdesign!

pi 2008-06-16 Klockan: 23:11:13Mitt designprogram funkar igen!

Så nu är jag igång med bloggdesignandet igen. Därför tänker jag lotta ut min design
Summer Passion.
Jag hämtade inspiration från blommorna jag fick av min killkompis Kim & hans två tjejer i födelsedagspresent!

Vad du ska göra för att vinna?
Kommentera min blogg & skriv vad som är bra/dåligt med just min blogg!
Vinnaren lottas ut den 18 Juni 15.00

LYCKA TILL!


Birthdaypresents!

pi 2008-06-16 Klockan: 11:02:23
När jag fyllde år fick jag ett presentkort av Stoffe att köpa väska för. Tack snälla det var nog bäst så! Du är väldigt bra på mycket saker, men just väskor har du inte riktigt öga för! Smile! Så jag valde den absolut vackrasteav dem alla!

I LOVE YOU!


Jag fick också ett jätte fint Pilgrim smycke! Du är bäst älskling!

 

Min mamma med familj skickade presenterna till Norrköping så jag fick hämta ut dem! Det vart jag så himla göadöver. Var så spännande! *Barn på nytt*

Jag fick en likadan tubklänning som jag köpte häromdagen fast en marinblå bla.Sen fick jag också en blommig tubklänning, även den från Gina Tricot!
ME REALLY LOVE!Sen fick jag en massa annat av mams med familj, men det ligger hemma i Norrköping så det kan jag inte fota!

Igår firade Markus som fyller 18 år på tisdag. Men det var även lite kalas för mig och mamma. [Mamma fyller samma dag som Markus och jag fyllde den 11 Juni] Det var verkligen hur mysigt som helst och vi åt en massa god mat som mamma stått och lagat hela helgen! Underbart mamma! Tackar!

Fick lite presenter då också, så här kommer lite bilder på några utav dem.

En gul kort klänning med en massa blommor på från Gina Tricot!
Till det fick jag ett stort härligt diadem.
Vad jag har fått:

Från Mamma med sykon:
 2 st tubklänningar, en Hortensia & en massa scrapbook saker

Från Stoffe & Freja:
Ett Pilgrim halsband & en väska

Hasse [Min låtsaspappa]:
Pengar

Från Svärfar & Svärmor I:

En vas med blommor i, en värmeljusstake & en värmeljushållare att ha på väggen

Stina & Erika:
Ett efterlängtat griskort *internskämt*, blommor & en liten nyckelknippsgris!

Från Svärmor P:
Massa kryddor att plantera & en massa köttfärssås Smile!

Anna [Min brors flickvän]:
En biobiljett till Sex & The Citysom vi ska se tillsammans!

Kim, Carro & Alma:
Vakra blommor & en hmm tvålpump! *asg*

Maria:
Blommor & ett skitsnyggt ljus

Erik & Therese:
Ett per Pilgrim örhängen

Mina kusiner med familj:
1 klänning & en diadem

Moster & hennes man:
En jätte snygg top

Min svägerska med familj:
Vattenljusskål med duk

På söndag efter midsommardagen ska vi fira tillsammans med pappa & familj. Blir lite lunch på kolmården och sen strosar vi väl runt där inne!


Veckans Blogg

pi 2008-06-15 Klockan: 23:59:22
Jag tänkte göra som vissa andra och rekomendera en blogg varje vecka! På så sätt får en blogg jag tycker om fler besökare och bra publicitet!

Denna veckas Blogg är Madeilene´s!

Hon skriver om bla viktminskning och är i mina ögon en riktig inspirationskälla. En målmedveten tjej med glimten i ögat som faktiskt når fantastiska resultat. Jag är helt fast!

Besök den du med! IDAG!

Madde är trött

pi 2008-06-13 Klockan: 21:48:29
Jag är skittrött verkligen. Somnade i mammas soffa efter middagen men har tydligen lyckats hålla låda iaf. Pratat en massa i sömnen, GÅTT i sömnen och lämnat tv dosan inne på min lillasysters rum! Inte visste jag att jag var så full av energi! =) För visso har jag haft ett enormt sug efter att träna de sista dagarna, men att jag tom är uppe och ränner när jag sover hade jag ingen aning om.

Beware, snart exploderar bloggen med nya inlägg!

FÖDELSEDAG!

pi 2008-06-11 Klockan: 11:08:58

Wiee! Idag fyller jag år! Från en busig 21 åring till en ännu busigare 22 åring!
Känns faktiskt inte jobbigt alls! Bara roligt!

Idag kommer Stoffes släkt, våra vänner och några fler för att gratta mig och bjudas på tårta! I helgen ska jag firas hos mamma! Kommer att bli jätte mysigt! Snart kommer min lilla svärmor hit och hjälper till att baka tårta!

Tack för att söta sms och gulliga telefonsamtal!
Tänk att så många kommer ihåg att man fyller år! =D

Ha en underbar dag allhop! PUSS 22 åringen!

YES - Nu skiner solen och himlen har blivit blå!
Jag har aldrig haft dåligt väder på min födelsedag. Aldrig i hela mitt liv! Smile!


Människor

pi 2008-06-09 Klockan: 23:57:12
Ibland kan man undra vart mänskligheten är på väg?

När jag såg den här videon som filmats i USA höll jag på att lacka ur fullständigt! Varför hjälper ingen till?
Många frågetecken utan några som helst svar! Ja, ni kan ju se själva!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2628210.ab

America Ferrera

pi 2008-06-09 Klockan: 00:38:20
Fröken Betty, dvs Ugly Betty är allt annat än Ugly i verkligheten. Hon är ju så otroligt vacker. Hittade två bilder som är så fina på henne. Jag är bara tvungen att dela med mig!

Grönt är skönt

pi 2008-06-09 Klockan: 00:20:08
Efter jobbet idag så tog jag, Stoffe & Freja en liten runda inne på Plantagen. VI hittade en massa blommor som fick följa med oss hem. Efter det åkte vi runt för att hitta en balkongmatta stor nog för våran gigantiska balkong. Jag är egentligen så anti gröna balkongmattor. Men eftersom vi bara hyr lägenheten och den inte är vår egen så har vi ingen lust att lägga ut pengar på att bygga en trätrall. Men det vart jätte mysigt iaf.

Nu har det vart sol hur många dagar som helst, men självklart vart det hur blåsigt som helst och molnigt när jag skulle plantera alla blommor. Men det gick bra iaf.När balkongen var färdig så kom Stoffe ut med nybryggt kaffe. Precis vad jag behövde! Smile! Efter det tände vi ljus på balkongen och tog ut en massa täcken och kuddar. Sedan la vi oss ner tillsammans och låg och småpratade och kysstes. Så himla mysigt! Det var verkligen ett sånt ögonblick man kommer att minnas föralltid! Jag älskar dig Stoffe!Nu sitter jag bloggar lite och tittar på Ugly Betty boxen jag fick i morsdag present av Freja & Stoffe samtidgt som jag fick en stor bukett rosa liljor, underbart & en jätte fint kort!

<3

pi 2008-06-09 Klockan: 00:03:47

Update

pi 2008-06-09 Klockan: 00:00:45
Jag har inte haft tid att blogga i helgen. Har jobbat både igår och idag samt vart på födelsedagsfirande. Men nu tänkte jag köra en liten update.

I fredags efter en mysig salladslunch på mammas balkong så var det dags för mig och Freja att åka tillbaka hem till Norrköping. Vid 15.00 hämtade vi upp Stoffe efter hans jobb. Åh vad det var underbart att träffa honom igen. Det är så mysigt och se hur lycklig Freja blir när hon ser honom. Och för att inte tala om hur glad han blir när han ser henne! Det är vackert! Sen vart vi ju såklart övelyckliga över att se varandra igen också. En hel vecka är ganska lång tid när man är så kär! Smile!

När vi kom hem och burit upp all packning så satte vi oss på balkongen i den fantastiska sommarsolen och tog varsin Corona. Vi satt där och bara njöt av det vackra vädret och av att vi äntligen var tillsammans alla tre igen!

Det var underbart att få träffa sin älskling igen!
Dagens moi!

pi 2008-06-06 Klockan: 11:26:43
This is me today!

Gina Tricot Klänning turkos/blå
Skor: Vita pumps (Syns ej på bilden)

 I LOVE IT!
Den är helt underbart skön och så jävla snygg på!
Jag bara måste köpa fler olika färger!

DELUXE!

Dags för den lilla blå!

pi 2008-06-06 Klockan: 08:17:56
Wee, idag får jag ha min nya klänning med matchande nagellack och en massa underbart salt vatten spray i håret. Tänkte även sota ögonen lite lätt och ha ljusa läppar. Ni får ju se resultatet snart! Håll tillgodo med alla andra snygga bilder på bloggen så länge! ♥

Underbara Days

pi 2008-06-06 Klockan: 08:16:01
Jag älskar Days. Jag kanske är totalt dum i huvudet somgör det, men så är det. Det är världens skönaste serie med de mest fantastiskt överdramatiserade skådisarna. Men det är ju kärlek. Spännande varenda avsnitt!

Sedan finns det ju ögongodisbåde för oss tjejer och för killar. Att grabbarna springer runt i bar överkropp avsnitten i ända är ju inte direkt en nackdel. Nej nej, mer Days åt folket. Ibland behöver vi tjejer lite dramatiska män att kolla på! Smile!

                                                 
       Eric Winter som spelar Rex vore inte fy skam!


 


Bli av med försäljare!

pi 2008-06-06 Klockan: 08:03:24
Vi vet alla hur jävla irriterande det är med försäljare. Speciellt telefonförsäljare och sådana som man kan få efter sig när man i lugn och ro försöker shoppa i t.ex en galleria. Man blir ju galen. Åtminstone jag! Jag vet att det finns många bra tips på hur man blir av med dessa hungriga människor, men jag vet att jag har det absolut bästa tipsen av dem alla.

Låt säga att det är en försäljare som vill pracka på dig det absolut "billigaste" telefonabonnemanget. När han frågar " Vad ringer du med idag! " Titta honom då i ögonen och säg " Tele2 fast pris." Det finns ingenting han kan göra bättre. Det är det absolut bästa abonnemanget på marknaden. Han kommer då att säga " Jaha okej, tack! " Frågar någon vad du har för något på hemtelefonen svarar du " Tele2 Kompis! " Det är samma sak där.

Jag vet vad jag pratar om för jag har själv arbetat med skiten i närmre två år av mitt liv. Det här med att vara bunden till olika företag är inte längre ett hinder för att de ska kunna flytta över dig till dom.

Nej! Stoppa dessa människor med två enkla meningar:
" På hemtelefonen har jag Tele2 Kompis och på mobilen har jag Tele2 Fastpris. Finns det något du kan göra bättre! "
Jag lovar att han svarar:
" Nej inte i dagsläget, men ha en fortsatt trevlig tag! "


Christoffer

pi 2008-06-06 Klockan: 07:53:27

Saknar dig så det svider i kroppen på mig. Nu har vi vart borta från dig sen i söndags och hela min kropp skriker efter dig. Vill känna dina armar om mig, vill kyssa dig och känna mig så där spralligt pirrig som jag gör när du är i närheten. Du är så jävla vacker! Vi kommer att få världens absolut mysigaste sommar tillsammans! Du, jag och Freja!

Vår alldeles egna Stoffe!


En Svensk Prinsessa!

pi 2008-06-06 Klockan: 07:48:17
Kom och tänka på det nu när jag satt och la upp bilderna att Frejsan faktiskt har på dig en Sverige-Pyjamas idag. Det är lite sött med tanke på dagens datum. Vi satt ute i morgonsolen nyss och jag hann få några söta bilder på min sol som var någon helt annanstans i tankarna. Du är det vackraste som finns!

Mamma & Freja


  
 

För er som inte visste det så har Freja fått sitt namn efter en nordisk Fotomodell!
Men vår Freja är ju tusen gånger vackrare!

Morgonmys

pi 2008-06-06 Klockan: 07:42:48
Jag är verkligen en av världens sämsta på att få i mig frukost. Måste skärpa mig. Därför valde jag att mysa till det med massa gosa physalisar och ett glas Mineralvatten nu på morgonen. Lidl´s mineralvatten är ta mej F det godaste J-vla mineralvatten som finns. Det är seriöst det bästa som finns att dricka. Try it, don´t judge it!


Grattis Sverige

pi 2008-06-06 Klockan: 07:40:18
Weho! Idag ska vi fira Sveriges nationaldag. Det görs bäst med ett par kalla öl och grillat. Så till kvällen har jag bestämt att det ska bli just så! Så du vet det Stoffe. Idag ska jag nämligen åka hem från Stockholm till sunkiga Norrköping. Något positivt med det hela är ju att Frejsan och jag får träffa vår Stoffe igen och att jag ska jobba hela helgen. Älskar!

Sedan är det födelsedagskalas hos min svärmor på lördag och dop på söndag. Dopet kan jag iof inte gå på med tanke på jobbet, men jag skickar dit Stoffe & Frejsan! Men lika glad är jag för det!

Grattis Sverige på din alldeles egna dag!Världens finaste flagga & Världens finaste stad i bakgrunden!
Sverige är så vackert!

Carolina Gynning tipsar!

pi 2008-06-06 Klockan: 06:47:57
Ibland är hon en av Sveriges mest omogna människor och ibland fullkomligt älskar jag henne. Jag älskar att läsa hennes  kolumner och får ofta skratta så  jag tjuter. Sen har hon ju världens raraste dialekt. Jag tycker absolut att du ska gå in och läsa HÄR du med!


Det finns en anledning!

pi 2008-06-05 Klockan: 22:19:23
Det finns en anledning till att Freja kallas för Freja Bus! För det första var hon världens vildeom nätterna när hon låg i min mage och för det andra är hon nog världens busigaste lilla tjej just nu! Sjövild! Hon ska gå oavbrutet runt allting. klättra, skratta, vinka & f.ö vara världens underbaraste lilla unge!

Ikväll fick Freja mysa i kläder som inte alls passade varandra. Det är sånt som kan göra mig så irriterande. När Stoffe tar fram kläder till henne som inte matchar. Men i detta fall var det jag som var tvungen att klä henne i helt omatchande kläder. Allt annat är nämligen smutsigt och vi ska ju ändå tillbaka till Norrköping imorgon!

Men oavsett så är hon ju världens sötaste!
" Ha överseende med de suddiga bilderna. Mobilen måste vara full eller nåt? "Det är så roligt att stå lutad mot mormor!


 

En drömmande liten prinsessa!
Ett bevis på hur busig hon kan se ut!

Mormor-Mamma-Dotter Kväll!

pi 2008-06-05 Klockan: 22:09:10
Jag har vart sugen på en riktigt god sallad i flera dagar. Så när mamma ringde efter jobbet och frågade vad jag ville äta sa jag genast " Ceasarsallad! " Så jag började att förbereda kyckling och hemlagade krutonger. När mamma kom hem gjorde hon iordning en stor grönsallad och på det hade jag massa kyckling, krutonger och riven parmesanost toppat med färsk basilika. Till det drack vi det underbara il Conte vinet och hade det underbart i solen på balkongen. Minns inte ens när vi hade en mamma-dotter middag. Fast egentligen ska vi nog säga - mormor-mamma-dotter middag! Frejsan satt ju med oss också och mumsade på nygräddade plättar! Vaddå sweet!

Vart en kanonmysig middag!


Nu är jag lycklig!

pi 2008-06-05 Klockan: 21:56:51

Som de flesta som läser min blogg vet så var jag och Stoffe tvungna att göra oss av med våra katter Lexie och Kiara i Januari pga att jag utvecklade allergi mot katter under min graviditet. Det var ett av de absolut svåraste beslut vi tvingats att ta. Vi försökta att sälja dem på blocket, men eftersom de var vuxna var det så otroligt svårt! Vår sista utväg var Fiahemmet. Ett katthem som tar hand om övergivna katter eller hjälper till att omplacera dom. Det visade sig vara ett väldigt klokt beslut.

Idag när jag gick in på deras hemsida så klickade jag mig in på den sida där man kan läsa mail från köpare. Äntligen såg jag att någon hade skrivit om våra katter. Några hade valt att adoptera just våra små stjärnor. De beskrev våra katter på exakt samma vis som de faktiskt var och jag kunde känna igen dom i varenda mening. Usch vad jag saknar dom. De var mina bebisar också. Jag älskar er nu och föralltid! Er mamsi! ♥
Fabolus Shoppingday!

pi 2008-06-05 Klockan: 17:49:55
Imorse runt 10 bestämde jag mig för att jag och Freja skulle ner till Jakan och shoppa. Japp, idag igen! Det vart tre presenter till hennes födelsedag. Än sålänge är de hemliga! (Kommer visa allt hon fick när hon fyllt.) Jag bestämde mig för att ta en sväng in på systemet för att köpa en flaska av mitt absoluta favorit rödvin! Det är så underbart!  Det vore ett perfekt sätt att avsluta min Stockholmsvecka med till middagen och framför bloggen. Ikväll ska jag och mamma mysa till det med en stor hemlagad Ceasar sallad på balkongen! Don´t you just love the sunny eavnings!?

Vinet heter il Conte och kostar 59 kr på systemet!Det vart också en Salt Water Spray till håret! När jag duschat och fönat håret i eftermiddags så hade jag i det och jag måste bara säga vilket fantastiskt resultat det vart. Jag är helt kär i den här sprayen. Den är så grym! Och vilket klipp sen, 39.90 kr på H&MPå Gina hittade jag en så underbart fin turkos/blå tubklänning. Den satt hur bra som helst och var även den rena rånet. 149 kr bara!För att ha något snyggt till så blev det till att köpa ett nagellack. För er somföllt bloggen är det väl ingen nyhet att jag är helt såld på Depend´s nagellack? Det sitter jätte bra på mina naglar! Denna underbara färg har nr 123 och kostade endast 25 kr på Kicks!Många säger att shopping inte gör en lycklig?
Vem var den första idioten att kläcka ur sig en så dum kommentar?

Style for Style
Sexy for Sexy

Dagens moi!

pi 2008-06-05 Klockan: 17:33:24
This is me today!

Solglasögon:
H&M
Överdel: Gina Tricot (Beige)
Underdel: New Yorker (Svarta Legins)
Skor: Flip Flops (Vitt tyg & Bambu)


Armani (Papaya)

pi 2008-06-05 Klockan: 07:45:29
Det är livsfarligt att kolla in de senaste från de grymmaste designers! Jag var som jag skrev innan inne på Armanis hemsida och hittade ett par stuprörsjeans (Papaya.) De är så underbarar! Till en snygg solbränna vore de to-die-for! Älskar!


Gamla bananlådor sökes?

pi 2008-06-05 Klockan: 07:40:16
Gamla bananlådor är ju bara så snyggt! Speciellt när man sätter i sina favoritblommor, kryddor etc. Eller ställer den på kant och har en massa stora snygga ljus ovanpå att tända på kvällen utomhus. Eller vad tycker ni? Det här är min mammas, men jag vill ha en alldeles egen! Någon som vet vart man kan få tag i dom? Suktar!¨


Julia Roberts

pi 2008-06-05 Klockan: 07:34:13

Enda sedan jag såg Pretty Woman första gången har jag älskat JuliaRoberts fantastiska utseende! Hon är bland den vackraste människa jag sett. Älskar hennes stora leende som på något vis ser så ärligt ut. Hon verkar vara en fantastisk människa utifrån de intervjuer jag sett. Vilken underbar skådespelerska! Don´t you just love?För ett tag sedan designade hon tillsammans med Emporio Armani ett armband. Det är fantastiskt fint och vill du också ha ett sådant rekomenderar jag att du tar en titt på Armanis hemsida!


Söta Ashley Olsen!

pi 2008-06-05 Klockan: 07:15:36
Gomorron guys! Hoppas ni sovit gott & inte drömt en massa otäcka mardrömmar. Själv har jag inte en aning om vad jag drömt, vilket är något nytt för mig. Minns ju nästan alltid! Hursom, har precis gett Freja en flaska välling som hon äter i sin säng för att sedan förhoppningsvis somna om! Det brukar hon iaf göra! Så skönt med lite egen tid framför bloggen med en stor kopp kaffe! Fucking great!

Som varje morgon satt jag och googlade röda mattan och hittade en helt fantastisk bild på Ashley Olsen! Hon ser så fräsh och pigg ut. Verkligen naturlig! Jag älskar den här bilden, tycker hennes ansiktsform är helt fantastisk och hennes ögonbryn passar henne så bra! Well done! Ja okej, bjuder på bilden också!Supersöta Ashley! Någon som vet vart man kan hitta hennes halsband?

Gonatt mina kaerste!

pi 2008-06-05 Klockan: 00:23:21
Har precis sagt nighy night till Stoffe och ska hoppa i säng brevid laptopen och hångla lite med ett vänner avsnitt! Finns det någon skönare hångelpartner? Tveksamt! Dagen har som ni säkert förstått vart fantastisk och för att citera blondinbella " Jag är så glad för det! " Smile!

Vart lycklig över att se att mina besökare rasade in ikväll! Vad skulle jag göra utan er? A lot of love!

Avslutar dagens bloggande med att skriva
My heart, my whole heart belongs to my babygirl!
Stoffe just borrows a pice once in a while... =)

Jag är Carrie Bradshaw!

pi 2008-06-05 Klockan: 00:19:10
Jo så är det. Iaf om jag ska tro testet jag gjorde på The Voice hemsida! Så nu kan jag somna lycklig över att jag är lik den människa jag mest av allt skulle vilja likna. Nu var jag ännu mer förälskad i tanken på att bli rich and famous!


Hon är helt jävla underbar! Outfiten till höger är så snygg! Vill ha! GE MIG!

Madde goes MYS!

pi 2008-06-04 Klockan: 23:42:04
Att jag redan är fabolus visste jag redan.. tss! Men att jag kunde vara såhär mycket mys visste jag inte. Jag vart så kär i denna myströja inne på Cubus att jag var tvungen att använda kortet för att få med mig den hem. Så underbar! Den är så jäkla snygg! I adore you white thight myströja!

Tidigare inne på H&M var jag ju tvungen att köpa ett par solglasögon. Man kan aldrig ha för många. De passade perfekt till min ansiktform & mitt hår. Så där kastades idén om blondering i papperskorgen! Men så är det ibland.

Har jag berättat att jag tänker bli famous?
Hemligt än sålänge!

   
 

Tycker ni att jag ska blondera mig?


Förbannat vackert i Stockholm!

pi 2008-06-04 Klockan: 23:32:52
Jag har haft den bästa dagen på mycket länge. Jag har upplevt platser och människor jag inte upplevt på hur länge som helst. Stockholm och Stockholmarna. Okej, ett antal turister också!

Mötte upp Carro och hennes lilla Alma utanför centralen för att sedan strosa runt lite på drottninggatan! Jag vart helt till mig. Im back! De två första bilderna är tagna på drottninggatan! Massa folk och en jävla trängsel men det är helt extatiskt. Jag är förälskad som vanligt! Shoppade en helt underbar födelsedagspresent till Frejsan *hemligt* & en ursöt rosa solhatt! Vacker som fasen på henne söta lilla huvud!

Strax därpå mötte vi upp Anna, min brors flickvän! Vi bestämde oss för att dra ner till kungsträdgården för att få i de små barnen lite mat. Ok, mission impossible! En miljard människor, tusen mat, öl och vin tält men allthough en sprudlande glädje. Aja, vi gick vidare och satte oss på en bänk för att sedan få se den söta hästpatrullen patrullera förbi. Det ärnågot sexigt med 20-30 åriga killar i uniform som rider runt i stan på muskulösa vackra hästar. Något av en "hero"-thing?
Bild nummer 3 & 4 är tagna just i kungsan! 

Efter det var det dags för oss "vuxna" att få i oss lite mat! Tror vi gick runt och leta mysiga cafér i säkert en timme. Under den tiden fick vi oss en massa glada skratt. Texnär jag skulle sätta på mig strumpbyxor precis vid kajen utanför Grand Hotel pga skavsår plus när jag med min fantastiska svengelska skulle försöka guida en grupp turister till Junibacken! Det lät såhär:

" Do you see the yellow building with the grön markis? " 
Hur säger man markis på engelska?

Efter ett tag orkade vi inte leta längre och slog oss ner på ett Café i gamla stan! Det var helt ok. Vart en ost & skinksallad och efter det Hallonpaj med vaniljsås! Delicious. Missade fota min fina paj, såjag fick paparazzia Anna´s goding! En liten fuling där!

Efter det kikade vi runt lite överallt för att sedan möta min bror som vart och mönstrat!
Frejsan var hur snäll & rar som alltid! Exemplarisk så att säga! *Skryt* Smile!

NU VILL JAG JU FLYTTA HIT ÄNNU MER!

         

Dagens Moi!

pi 2008-06-04 Klockan: 09:44:18
This is me today!


Överdel: Gina tricot (Marinblå)
Underdel: H&M (Jeanskjol i beige)
Skor: Flip Flops! (Vitt Tyg & Bambu)


 

Godmorgon!

pi 2008-06-04 Klockan: 08:12:25
Solen skiner idag igen! Man blir lika lycklig varje morgon! Idag står det shopping på schemat. Ska in till stan och shoppa en massa födelsdagspresenter till Freja som snart fyller ett år! Ska verkligen bli jätte jätte kul! Måste hitta en massa roliga saker som hon kan få. Sen måste jag hitta en speciell morgonpresent också. Det är ju bara hur mysigt som helst att bli firad med frukost på sängen och ett litet paket. Så det måste fixas också!

Ska möta Carro & Alma inne i stan och sen blir det mysdag för hela slanten! Jag fullkomligt älskar Stockholms innerstad! Jag ska ta en massa bilder som ni får ta del utav senare ikväll!

Nu ska jag sminka min och välja outfit inför dagen! Vi hörs sen! Puss

Lillebror

pi 2008-06-03 Klockan: 15:51:19
Jag har världens absolut bästa lillebror. Min helbror, Markus! Han är och Freja är mitt allt. Det finns ingen människa jag kan lita på så mycket som jag kan lita på honom. Han finns alltid där och han vet att jag gör detsamma för honom. Han ställr alltid upp och tröstar en när man är ledsen och livet känns beiget! Han är min högra hand! Vi har alltid hållt ihop, alltid varit bästa vänner. Jag hade inte kunnat få en bättre bror. Jag känner mig trygg när han är i närheten! Han är världens bästa och mest engagerade morbror, men också den absolut bästa gudföräldern man kan ha till sitt barn. Han är ärlig, säger alltid som han tycker men alltid på ett vettigt och vuxet sätt. Ibland kan jag inte fatta att han inte är äldre än 18. Han beter sig så pass mycket äldre än de flesta jag känner men är fortfarande världens absolut skönaste människa! Damn vad jag kan skratta med honom. Han är så oslagbar och har världens underbaraste humor.

Han är modemedveten, duktig på att spara, engagerad i det han gör och når ofta sina upssatta mål.
Trodde inte det var möjligt att säga så, men min lillebror är min förebild!

Världens bästa Bror!

Fotboll & Öl

pi 2008-06-03 Klockan: 15:35:34

Smile! Här loggar man in på msn och vem tittar in om inte mitt ex gamla killkompis som jag och Cissi alltid hängde med förr i tiden. Hjälp vad tiden går fort! Det är sju år sedan man for runt på varenda fotbollsarena i Sverige och hejjade på Djurgårn när de spelade. Det var ju bara hur kul som helst. Man drack öl, samlades i humlegården och hade ett jävla sjå att ta sig till arenan sen lagom rund under fötterna. Men damn vad jag kan sakna den tiden.

Men, jag saknar inte Tomas någonstans. Det förhållandet hade jag gärna vart utan. Det var bara patetiskt och sjukt hela förhållandet. Men men, man lär av sina misstag och gör sedan bättre val i livet. Utan tvekan!

Oj vad man kan sakna sina ungdomsdar ibland.
Det är något charmigt med den tiden!

EM 2008 <3<3<3


I became a Rockstar!

pi 2008-06-03 Klockan: 15:10:00

När jag var mindre var jag en typisk tjej tjej! Jag hade miljontalt flätor, hårspännen, klänningar, skor ja allt. Min mamma var övertygad om att jag skulle bli världens mest tjejiga tjej när jag blev stor. Och visst är jag tjejig, men inte ens i närheten av vad mamma kunde tro. Jag älskar mode, smink, modevisningar och allt sånt underbart. Men någonstans inom mig finns en mer rockig variant av tjej. Jag är helt galen i rockmusik. Alltough inte Slipknot och sånt skit. Nej nej, mer softrock. Som tex Nickelback, 3 Doors Down, Lifehouse, Matchbox 20 and so on. Det är helt fucking fabolus!

Så nu sitter jag här i en solstol på baksidan med laptopen i knät och lyssnar på härliga Rockstar av Nickelback. Den är grym! Kan bli annat än på bra humör? För att skämma bort er lite låter jag er ta del av förtillfället den absolut bästa låten!


Damnit people, get out!

pi 2008-06-03 Klockan: 10:39:53

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag, Freja & Markus på långpromenad ner till sjön! Se till att sola och ha det skönt nu!

SOMMARLYCKA!


STOFFE

pi 2008-06-03 Klockan: 10:29:51
Jag älskar dig <3

MaDDelicious

pi 2008-06-03 Klockan: 10:28:32
1. Vilket datum föddes du & Vart?
    Jag föddes den 11 Juni 1986 på Akademiska Sjukhuset i Uppsala

2. Vilka ställen har du bott på?
    Sollentuna, Jakobsberg & fem ställen i Norrköping

3. Vilka har du vart tillsammans med & hur länge? 
     Olle 7 månader, Tomas 18 månader, Micke två år & Stoffe i hittils 3 år

4. Hur många barn vill du ha & vad ska ditt nästa barn heta?
     Jag vill ha två barn (har redan ett. Freja) Mitt nästa ska heta Ronja/Tyra eller Maximillian

5. Vart bor du om 3 år?
    På Sunnanvindsgränd i Stockholm

6. Vad saknar du mest med livet som tonåring?
    Alla sköna sommaresor till Visby varje sommar!

7. Vilken blogg har du ogillat som du nu gillar? 
    Blondinbellas! Vissa saker är ganska kloka faktiskt!

8. Vilken blogg anser du vara mest läsvärd?
    Mig egen! Man ska våga tro på sig själv!

9. Finns det någonting du vill ändra med dig själv, kroppsligt?
    Ja, jag skulle vilja ha en fastare kropp

10. Vad är det absolut bästa du gjort?
       Det var när jag födde Freja

11. Är du piercad & isf vart?
      Öronen, Naveln & i tungan

12. Är du tatuerad & isf vart?
      Höger ljumske & på vänster skuldra

13. Finns det någon du verkligen avskyr?
       Jo fröken J för allt helvete hon utsatt oss för

14. Varför bloggar du?
      För att det är helt underbart

15. Slutligen, vem utmanar du att svara på samma frågor som du just gjort?
      Sofie B, Zandra, Markus & Anna

Fiasko!

pi 2008-06-03 Klockan: 10:04:57
När jag, L & S var mitt uppe i vårt bloggkrig fick jag höra en sak som idag förvånar mig något oerhört. L sa till mig att de har minsan heltidsjobb & inget sketet helgjobb som jag påstods ha. Okej, tänkte jag. Det är ju kanon att de har fast jobb med tanke på att deras barn går på dagis och deras män sliter arslet av sig för att dessa människor ska kunna bada i pengar. Men om de nu fått fast jobb så ska de ju ha all cred över att de äntligen fått arslet ur vagnen. Tummen upp!

Det som förvånar mig är att när jag läser deras bloggar så verkar de inte alls jobba varje dag? Knappt någonting faktiskt. Så frågan är om man verkligen kan klanka ner på folk (i detta fall mig) som både jobbar extra, pluggar & är mammaledig på samma gång, när man själv inte ens gör en tredjedel av det?

Jag höjer min hatt och skålar i champange för era heltidsjobb! Bra jobbat tjejer!

Tisdag

pi 2008-06-03 Klockan: 08:27:36
Imorgon är det dags! Då drar äntligen utredningen igång. Som vi har väntat. Ska bli så skönt att få detta ur världen. För alla er som inte vet det vart ju min underbara pojkvän misshandlad förra året och först nu har polisen tagit tag i det. Damn, de måste ha mycket att göra stackarna! Händer ju en del brott per dag som sagt!

Ska bli underbart att efter detta bara kunna blicka framåt & kunna ägna oss åt allt annat!

Igår kväll var jag lite deppig, längtade hem & var allmänt Stoffig! Efter ett liten samtal kändes det genast mycket bättre. Tappade upp ett varmt bad åt mig själv och förberedde laptopen med 2 vänner avsnitt som jag kunde titta på. Det var mysigt som fanken! Efter en stund kom min bror och fråga vad jag skulle göra sen, för han hade tråkigt och vill göra nåt kul med mig! Så efter det satt vi och asgarvade framför datorn till en massa youtube klipp. Det är hans och min grej! Det finns ingen jag kan skratta så mycket med som med min lillebruuur!

- Jag fyller 22 år om åtta dagar
- Min lillebror fyller 18 år om 14 dagar
- Min mamma fyller 48 år om 14 dagar
- Freja fyller ett år om en månad & en dag
- Stoffe fyller 25 år om en månad och tio dagar

TÅRTA, PRESENTER, FIXA ALL MAT - mycket födelsedagar är det nu! ♥

Old School

pi 2008-06-02 Klockan: 13:59:53
Yepp, alldeles strax ska jag ta och sätta Freja i vagnen för att bege mig till min gamla skola här i Jakan! Det måste vara världens bästa skola. I loved it. Det skönaste är att ganska många av mina lärare fortfarande jobbar kvar. Det är alltid lika kul att träffa dem och prata gamla minnen. Det finns en hel del från den tiden! Underbart! Meningen är att vi ska hämta min lillasyster som går i första klass där. Hon blir alltid så glad när man kommer och hämtar henne!

Suttit och kollat på två avsnitt av Days, gud vad jag älskar den serien. Den är dåligt bra. Den är fängslande! Snart har jag följt serien i snart 10 år så då är det väl dags att korka upp skumpan och fira, mitt på blanka dan! =)

DET ÄR SOL!Moahaha, jag har gått i samma skola som Blondinbella!

Bara en gång till

pi 2008-06-02 Klockan: 11:19:36

Det är så sant!
Men det finns inte längre någonting att göra!
Jag har gett upp nu!Jakobsberg

pi 2008-06-02 Klockan: 09:27:45
Det är hrä jag är uppväxt och det är här jag vill leva resten av mitt liv. Det finns så mycket minnen. Många glada och några få ledsna. Men det är här jag känner mig trygg, glad och riktigt lycklig. Allt är så äkta. Många tror att hela Stockolm är betong utan minsta inslag av grönska. Damnit people your wrong! Stockholm har så mycket fint som ni inte har en aning om. För det första är det världens mysigaste stad. Vi har världens vackraste skärgård och de absolut bästa människorna. Vi är lätta att ha att göra med, trevliga och hjälpsamma. Best of all, vi sölar inte!

Jag kan bli fullkomligt vansinnig på folket i Norrköping. Allting tar 100 år. De ska planeras in i minsta detalj och ingenting går att göra på impuls. Planering förstör. Iaf för mycket!

Jag är uppväxt i Jakobsberg, ca 2 mil norr om Stockholms innerstad. Vi har narturreservat, sjöar, stränder, nattklubbar, köpcentrum and so on. We have it all! Jag har haft en helt underbar uppväxt och jag är lyckligt lottad som växt upp i "Jakan." Det är något speciellt med det, en jävla massa trygghet! Tagen för en stund sen från mammas balkong! <3

Lycklig Ung Mamma!

pi 2008-06-02 Klockan: 09:20:21
Jag är så lycklig över att jag är mamma. Att jag är en ung mamma är ju ett definitivt plus! Jag känner mig sprallig, glad och rolig. Inte gammal, hängig och trött. Jag är en grym mamma! Jag har fött fram en helt perfekt liten flicka som förgyller mitt liv. Det finns ingen som gör mig så lycklig och får mig att känna mig så betydelsefull som du Freja! Jag är stolt över mig själv. Över att jag lyckats få världens vackraste barn! Över att jag klarat av att föda normalt trots min enorma rädsla för smärta. Jag är stolt över att jag klarade av att amma trots blödande bröstvårtor och ilande smärta i hela bröstkorgen och ryggen. Jag är faktiskt det. Jag ser så mycket utav mig själv i dig, så mycket fint! Men mest av allt ser jag den underbara lilla tjej du är, din personlighet och dina fantastiska framsteg!

Man ska vara stolt över sig själv och det är jag!
För ingen hade kunnat gjort mitt barn bättre än jag!Kolmården

pi 2008-06-02 Klockan: 09:12:50
Wie! Förra veckan köpte vi säsongskort på Kolmården! Mysigt!

I torsdags kom Zandra ner från Stockholm. Vi hade lite billig Norrköpingsrundtur och kollade lite i affärer. Efter det åt vi lite lunch för att sedan gå till ungdomsmottagningen. Japp, jag var tvungen att testa och det var feting minus! Så skönt! Vill absolut inte ha fler barn nu. Det får vänta ett tag. Den här sommaren belongs to Freja och ingen annan! All eyes on her! Smile! Efter det åkte vi hem till mig och där lagade vi en underbar gryta med fläskfilé, champinjoner, minimajs och soltorkade tomater. Till det hade vi ris och en stor grönsallad! Galet gott. Efter det vart det hemmagjord hallonpaj med vaniljsås. Kvällen spenderades på balkongen med lite vin och tjatter! Incredible!

På fredagen åkte jag, Zandra och Frejsan till kolmården. Först tog vi en tur inne i Safariparken. Fick oss ett par glada skratt. Jag är nämligen hur hispig som helst därinne! Höll nästan på att preja ner en gammal gubbe och hans tant i diket. De får fan skylla sig själva om det vevar ner rutan och sticker ut armen för att ta kort inne hos björnarna, vargarna och lejonen. Livsfara! 

Efter det vart det en tur i parken och en lunchpaus. Det var hur mysigt som helst och delfinshowen var grymt bra. Innan showen passade vi även på att gå in i delfinlagunen för att få se dem på lite närmre håll. Freja vart helt sjövild. Hon tyckte det var jätte roligt att titta på de fina delfinerna! 

Kolmården is the shit! 
ALWAYS!
 

... saknar mitt gamla jobb där!

 

Viva La Stockholm

pi 2008-06-01 Klockan: 23:14:03
Nu sitter jag inne på min brors rum bara vi två och nördar vid varsin dator. Jag och Freja åkte med honom och Anna hem och jag körde. Alldeles själv! Jag har blivit så duktig, jag är stolt över mig själv!

Just nu känns det lite upp och ned. Jag känner mig tom och ensam! Jag är trött på att det är såhär. Varför beter sig folk som de gör och varför snackar alla med alla. Finns det ingen som kan hålla saker för sig själv? Åtminstone inom sin familj. Äsch, ingn som fattar ändå vad jag skriver om så jag lägger ner!

Nu ska jag umgås med min bror och sen sova brevid min lilla sötis som sover i sin fina resesäng!
ÄLSKAR DIG FREJA! <3

RSS 2.0
Test