Sovrummet

pi 2008-05-28 Klockan: 14:53:43

Fick en idé häromdagen och var tvungen att fixa iordning sovrummet. Så det vart till att åka och köpa målarfärg (kakao) och en massa inredningssaker. På kvällen renoverade jag hela sovrummet och resultatet ble delicious!

FÖREEFTERHandikappsplats

pi 2008-05-28 Klockan: 14:48:39

Det gäller att utnyttja handikappsplatserna!
(Var tvungen att knäppa ett foto på detta utanför jysk. Sötaste!)


Grymma kryddor!

pi 2008-05-28 Klockan: 14:38:12


Jag har köpt världens grymmaste kryddor. Dyra as hell, men det var det helt klart värt. Spännanade och häftiga smaker. Ett måste om du tycker om att laga god mat! I Love my kitchen, love love love IT!

Ny familjemedlem

pi 2008-05-28 Klockan: 14:33:28
Jo så är det! Vi har fått en ny familjemedlem "Pussgull." Freja fick den av mig och Stoffe när vi var på shoppingtur häromdagen. Så jävla söt! Den är sååå stor & så mysig. Freja ligger och myser med den hela tiden. =)

Tyckte att han var värd att få en egen plats i min blogg!


Mina favoritprodukter

pi 2008-05-28 Klockan: 14:19:55
Halloj! Det var verkligen skitlänge sen jag skrev nu. Jag har kännt att jag behövt en liten paus från bloggen men nu är jag tillbaka med stora förhoppningar om en massa bloggande. Förlåt om ni kännt er bortglömda ;-)

Jag tänkte ta och lägga upp mina favoritprodukter en gång / vecka. Denna vecka är detta mina absoluta favoriter som jag skulle bli tokig av om jag var utan. Kärlek till tusen!

1. Facial Scrub Home Spa (Oliv) - Så underbar att tvätta ansiktet med och man luktar fantastiskt efteråt.
2. Natusan Baby (Oliv) - Kan användas till hela kroppen och funkar kanon om man vill bli av med röda prickan när man rakat sig.
3. Avsminknings Servetter - Tar bort sminket på ett bahagligt sätt. Underbara!
4. OBH Nordica plattång - Skulle jag inte klara mig utan. Används varje dag!Vilka är era favoritpodukter i hemmet?

Utmanad

pi 2008-05-27 Klockan: 09:44:10

JAG HAR BLIVIT UTMANAD!

telefonlista

TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Annika (Stoffes kusin) - Nej det har jag inte

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Johnny - En av världens underbaraste killar <3

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Markus (Lillebror) - Nästa helg

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Irene (Svärmor) - Söt & Snäll

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Mimmi (Moster) - Världens bästa moster

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Erika - Vi träffades när vi började jobba på Bauhaus samtidigt

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Hella (Stoffes syster) - Förhoppningsvis i veckan

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Heikki (Hellas sambo) - Vi är "krudisar"

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 någon gång?
Carro - Nej det har jag inte *saknar*

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Carro Stockholm - Har redan vart och skulle kunna igen, skumt roligt

PRATAR DU MED NR 44 OFTA?
Sofie (Stoffes brors fru) - Nej

KÄNNER DU NUMMER 1?
Anna (Lillebrors flickvän) - Ja det gör jag! Sötunge!

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Cattis (Stoffes syster) - Ja, har ju gjort det några gånger

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Cattis Hem (Stoffes syster) - Min svägerska & Frejas gudmor

Jag utmanar:
Sofie B
Dizela
Zandra


Till Min Stoffe

pi 2008-05-23 Klockan: 11:49:44

Psst..
Innan ni läser texten så sätt på låten och låt den spela i bakgrunden medans ni läser!
Blir så vackert!

Tänk att vi står här tillsammans. Du och jag efter snart åtta års vänskap varav 3 som ett par. Vi har gått igenom så mycket. Förmodligen mycket mer än de flesta andra. Vi har sårat varandra, men även varandras nära och kära på olika sätt! Jag vet att jag inte alltid är lätt att leva med, men vem är det? Ingen är väl felfri? Jag har mina stunder då jag är fullkomligt omöjlig, då jag är arg och förbannad. Många gånger helt utan anledning. Men trots allt så har du alltid stått stadigt vid min sida. Hållt mina händer och torkat mina tårar. Alltid! Jag önskar det fanns sätt att visa min tacksamhet på. På riktigt så att du verkligen förstod. Hur förklarar man det? Jag skulle göra så mycket för att lyckas.

När vi ska sova på kvällen och du frågar om jag vill ligga på din arm så flyger fjärilarna vilt omkring inuti min mage. När vi vaknar tillsammans på morgonen och du kysser min kind vill jag aldrig att du ska behöva gå ur sängen för att gå till jobbet. Stanna, håll om mig! Du är så fantastiskt vacker, du är enastående! Jag ler när du ringer och pratar på det söta, gulliga vis bara du kan göra. Jag fnittrar som en liten fjant när du skickar dina underbara sms. Mitt hjärta fylls av kärlek. Jag älskar att älska dig!

Det var och är menat att vara vi. Madde & Stoffe, föralltid!

Jag minns den första gången vi var tillsammans och jag valt att lämna dig. Du var ledsen och ville inte att jag skulle gå. Vi satt där och pratade och grät om vartannat över en kopp kaffe. Du såg mig i ögonen och sa " Tiden med dig har vart som en underbar musikvideo. Jag önskar bara att vi hade kunnat gjort den till en långfilm. " Dom orden sitter kvar och kommer alltid att göra. Ja, jag lämnade dig den dagen. Men det tog inte längre än ett år för mig att förstå att det var dig jag ville leva med, att det var dig jag ville ha. Du gjorde mig lycklig, du fick mig att skratta. Jag var tvungen att få älska dig igen och för resten av livet! Du är så underbar!

Jag älskar dig för att du gett mig vår dotter. För att du ger henne all tid och allt du kan. För att du älskar henne och för att du vill. Du är en fantastisk pappa, du är den enda jag vill ha som far till mina barn. Du är den vackraste människan jag känner, med den mest generösa, hjälpsamma personligheten! Jag kommer alltid att älska dig. För det är du och jag och kommer alltid att vara.

Jag kommer alltid att älska dig obeskrivligt!
Jag vill egentligen bara säga Tack. Tack för att du får mig att tro på kärlek!


Grötmonstret!

pi 2008-05-23 Klockan: 08:57:28
Mammas & Pappas gull äter gröt alldeles själv! Var bara tvungen att bjuda på den här bilden! Det finns inget charmigare än du! Jag älskar dig mitt grötmonster!

Nu vaknade hos btw!
See ya´ll later!


Det fina med Norrköping!

pi 2008-05-23 Klockan: 08:47:47
Jag och Stoffe pratade häromdagen om vad vi kommer sakna med Norrköping när vi flyttar till Stockholm. Det enda vi kom fram till var utseendet på staden. Strömmen, naturen, husen & annat sånt som är så mysigt! Den är ju en slags sommarstad, men ändå inte öde på vintern! Jag kommer sakna det enormt. Något annat? Haha, nej aldrig!

Taget hemma hos min svägerska igår torsdag. Skulle ta kort på utsiktet från deras mysiga balkong & vips hade jag fångat Hella på bild också! Smile!


Dagens Moi!

pi 2008-05-23 Klockan: 08:41:48


Light makeup, stora guldörhängen & ljusrosa läppar!
Snart dags för shopping! LÖNING! =)Byxor: Lindex (stuprör)
Skärp: Cubus
Tröja: New Yorker


Den NYA mjölken!

pi 2008-05-23 Klockan: 08:35:33
Vem orkar skriva ett blogginlägg om mjölk? Jo jag! Jag är nämligen en tjej som fullkomligt avskyr mjölk. Jag skulle aldrig ta ett glas mjölk till maten. Det är helvidrigt! Spyr av blotta tanken. Men nu är det så att jag hittat en ny mjölk. Nämligen Arlas Baristamjölk. Den är helt jävla amazing! Jag älskar att göra mig en Latte, men med vanlig mjölk tar det sån jäkla tid att skumma. Men med den här mjölken får du ett PERFEKT skum och det bli en helt underbar Latte. När du sedan pudrar över lite nymalen kardemumma blir det ännu lyxigareoch skummet ligger kvar hela tiden. Kaffet smakar rikligare och du kan riktigt njuta av en god Latte i kvällssolen & nya numret av din favorit tidning!

 

Hello Lover! ♥


Tittat på vigselringar!

pi 2008-05-23 Klockan: 08:27:35
Jo det är sant! Det har vi gjort! Men bara på skoj och för att försöka få Stoffe att förstå vilken sorts ring jag skulle vilja ha när vi gifter oss. Ibland har man inte samma smak... uppenbarligen! Vilken tur att jag var med och fick chansen att förklara vilken stil som var min. Jag är inte mycket för smycken. Iaf inte dyra smycken. Jag lägger hellre pengar på kläder, inredning & VÄSKOR!

Hursomhelst så tittade vi ett bra tag i alla montrar på Guldfynd och jag hittade ingen ring alls som föll mig i smaken. Men så helt plötsligt dök den upp från ingenstans. Den såg mig rakt i ögonen och sa: " Bär mig på ditt finger! " Jag vart störtkär! Det var den enda ringen jag kunde tänka mig i hela affären! Efter en stund av kärlek var jag tvungen att kolla in priset. BAM! 69.900 kr! What?

Jaha, det var den ringen!
Varken Stoffe eller jag anser att vi har råd med den just nu.
Men i framtiden så!

På vägen hem " maskrosförlovade vi oss" !!!Stoffe <3

pi 2008-05-23 Klockan: 08:19:47
Du är allt jag vill ha & lite till! Du har allt jag letat efter hos en kille. Du är helt fucking fabolus! För mig är du delicious! Jum jum & even more! Du och jag föralltid! Världens bästa pappa, sambo & kompis! ♥


Livet som kändis

pi 2008-05-23 Klockan: 08:12:33
Skulle jag vilja leva livet som kändis? Hm, jag är kluven. Både ja och nej. På ett sätt vore det fantastiskt. Pengar, kläder, resor, lyxiga bilar & hus etc. Vem har inte drömt om det. Men om man sedan tänker på alla jobbiga pappizar mm så känns det ganska mycket som, nej! Att aldrig kunna känna sig trygg eller kunna gå ut på stan utan att folk är en hack i häl jämt & ständigt och plåtar ens minsta misstag. På ett sätt anser jag att har man valt att satsa på en karriär som sångerska, skådis, modell etc så har man även valt att visa sig. Både sina bra och dåliga sidor. Utan pappizar, ingen celebritet. Så är det. Jag kan förstå att det är jobbigt, men tar man på sig ett jobb får man väl leva med att det finns både roliga och mindre roliga stunder! Självklart kan vi vanliga "Svenssons" aldrig förstå hur jobbigt det säkert är att bli jagad vart man än går av okända människor som skriker på en eller på skvallertidningar som publicerar både det ena och det andra. Men på något vis tycker jag ändå att man får tåla det om man är en känd person.Hur söt är inte den här klänningen? Underbar!
Men hur smal är inte Victoria? Galet!

Kändisarna när de var Små!

pi 2008-05-23 Klockan: 07:55:30
Hur gick de till? Hur kunde några av dessa så små barn bli så snygga och framgångsrika? Min absoluta favvo bland killarna blir självklart Leonardo DiCaprio. Här ser han ut som en lien "Skorpan" i Bröderna Lejonhjärta. Visst är han söt. Absolut sötast av alla killar nedanför iaf.
Bland tjejerna är ju Drew Berrimore absolut favoriten! Ni minns väl E.T? Hon är ju bara så gullig!
Vem tycker du är sötast?

Då kändisarna var unknown!

pi 2008-05-23 Klockan: 07:39:24
Jag var inne på Posh24 och hittade lite gamla bilder på Victoria Beckham. De här är tagna innan Spice Girls släppte sin första singel. Visst, man ska inte vara ytlig och förmodligen inte gilla den " Skinny Me " hon är idag. Men allvarligt, dessa bilder är fruktansvärda. Måste nog våga mig på att säga att jag är enormt mycket snyggare än vad hon är på dessa bilder. And by the way, what´s up with the lipliner?

 


Sommarsnygg med Angela Gotborn

pi 2008-05-23 Klockan: 07:34:58
Jag har blivit helt förälskad i dessa armband från Angela Gotborn. Det är helt sagolika! Jag älskar de puderrosa och de brunbeiga. Föreställ er dem till en snygg sommarklänning och ett par stora vita solglasögon. Kan det blir mer chikt!? För ett armband betalar du 595 kr och får glänsa hela sommaren. Kolla in fler läckerheter du med. Här!


Friis & Company

pi 2008-05-23 Klockan: 07:30:11

I Love Love Love It! I Love it! Den är underbar på alla sätt & vis. Den är sexig, snygg och stylish! Me like, I want, I need! Vet inte hur jag ska uttrycka mig på annat sätt! Men jag VILL och jag ska ha den! Den ligger top tre på min önskelista. Madde is going 22 very soon! *Blink*

Friis & Company ♥ Madde = SANT!

Förlåt!

pi 2008-05-23 Klockan: 07:14:18
Im ashamed! Jag har inte skrivit mycket alls de senaste dagarna. Faktum är att jag inte skrivit alls. Först så krashade mitt redigeringsprogram, så det måste fixas på nytt. Där tappade jag en massa motivation eftersom alla mina bilder görs iordning där. Sedan har jag prioriterat Stoffe lite mer! Tycker han kommit lite i skymundan! *Smile*

Vi har bara legat i soffan, myst & gjort sånt som man gör när man är kär! ♥

Just nu håller jag på att bli dunderförkyld & samtidigt har jag en fruktansvärd tandvärk. Gah! Blir galen! Det är ju så jävla dyrt att gå till tandläkaren. Usch, gillar inte att kasta en massa pengar på sånt som gör ont. Buhuuu! Men, en sak som var grym denna månad var att årets första Plantagen lönespec damp ner i brevlådan igår. Haha, dubbelt så mycket mot vad vi räknat med. How did that happend! Nu blir det galet massa pengar till sommaren. Älskling fick också sjukt mycket mer än vad vi trodde! Så skönt! Nu kan vi göra allt möjligt roligt i sommar! HELA FAMILJEN!

Ner i brevlådan damåp också ett litet handskrivet brev till Freja. Wiee, det var en inbjudan till dagiset hon ska börja på. Vi ska dit och se hur det ser ut och prata lite. Så sött, hon ska börja på en avdelning som heter Bamse! Så sött ju! Dagisfröknarna såg jätte snälla och rara ut & jag känner mig inte det minsta orolig. Det kommer bli så bra så. Jag förstår inte att vår lilla prinsessa ska börja på dagis snart! Vart tog det året vägen!?

Nu ska jag ut och röka innan jag bombar er med inlägg! (Ni får nöja er med bilder som ej är redigerade ett tag)

Scarlett Johansson

pi 2008-05-21 Klockan: 00:50:36
Finns det någon vackrare skådespelerska än Scarlett Johansson?
Hon har en fantasikt hy, underbart vackert ansikte, en grym kropp & är extremt modemedveten!
För att inte tala om vilken grym skådespelerska hon är!

10 Poäng!


Vad vill du se mer utav i min Blogg?

pi 2008-05-21 Klockan: 00:48:14
Vad vill du se mer utav? Vad är du intresserad utav att läsa? Både positiva och negativa tankar om min blogg är välkomna!


Vinn Sofis Citygarderob!

pi 2008-05-20 Klockan: 23:41:37
Jag är med och tävlar om en supersnygg citygarderob i Sofis mode. Gör det du också HÄR!

Nighty Night!

pi 2008-05-20 Klockan: 00:13:51

Jag vet att jag inte vart speciellt aktiv de senaste två dagarna. Men jag har vart skit trött och haft annat för mig. Frejsan är jätte förkyld och jag tror att jag håller på att bli det också!

Måste verkligen ta ett gravtest någon dag. Så vi får veta om det är en lillebror eller lillasyster på väg! Spännande!

Nighty Night på er & sov gottast!
Imorrn blire födelsedagskalas hos Stina!

ps. Imorrn blir det en mayor bild explosion i min blogg! ds.


Talang 2008

pi 2008-05-19 Klockan: 23:26:31
Garanterat den personen med störst talang om jag får säga vad jag tycker. Jag som aldrig kollar på det programet råkade självklart gå förbi tv:n och se denna fantastiska lilla tjej! Vad tycker ni, är hon inte fantastisk!?

 

Ny dag NYTT liv!

pi 2008-05-19 Klockan: 11:26:56
Det hände så otroligt mycket igår. Mycketdåligt som i slutänden lädde till något bra. Det var mycket diskussioner, ja tom osämja som resulterade i att mycket kom fram. Mycket som många ville ha sagt! Men det avslutades med några förlåt och kramar. Det känns så mycket bättre idag! Det är så skönt att ta tag i saker på en gång, istället för att bara låta det vara.

Jag orkar inte dra hela historien idag, allt jag kan säga är att det inte hade mycket med min och Stoffes relation att göra.

Började morgonen med en kopp kamomill te & en skål havregrynsgröt. Jag har sagt det förrut, men nu säger jag det igen och for sure denna gång. Jag ska bli mer hälsosam och så mycket fräshare. Jag tänker ta tag i rökningen också, men den får vänta tills i höst. Stoffe och jag har satt som mål att vara rök & snusfria den 1 November 08. Och det ska vi verkligen fixa.

Nu kom min lilla dotter & Stoffe hem från vårdcentralen hem. Det var där på Tympkontroll. Något som görs på små bebisar om de tidigare har haft öroninflammation för att se att trumhinnan rör sig som den ska. Det gjorde den, så det känns ju bra. När hon nu kom hem så höll hon ett litet klistermärke i handen. Ni vet såna man fick för att man vart duktig när man var liten. Hon såg så stolt ut så! Duktig tjej!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder & smink för att sedan ge mig ut med min familj på en dags fönstershopping & promenad!

Se ya´ll later!

Your Love Is A Lie

pi 2008-05-18 Klockan: 01:10:04
Det är utan tvekan VÄRLDENS bästa låt just nu! Den är enorm, den är helt fantastisk! Det var precis så jag kände när jag för länge sen vart bedragen. Man vet så jävla väl hur det ligger till, men likväl så ljuger fanskapen! *Smile*

Har du precis blivit sårad så är den ett måste att lyssna på!
Damn, vilket bra humör du blir på efteråt!

Både romantisk & Fotomodell

pi 2008-05-18 Klockan: 00:15:00
OJ! Här sitter jag och nästintill tjuter! Vilken underbart romantisk lillebror jag har! Och han är inte ens 18 år än. (Fortfarande nårga dagar kvar.) However så var jag inne på hans flickväns blogg och läste om hur hon spenderat sin 18-årsdag! Skapligt romantiskt!

How the hell did that happend? *Smile*

Skulle inte Du också vilja bli uppvaktad SÅHÄR!?


Alla behöver väl en pappa?

pi 2008-05-17 Klockan: 23:51:27
" Är det inte bättre att du går, du vill ju ändå inte vara här... "
- Madelene sa till sin pappa när hon var 4 år

Jag ser på Stoffe & hur han är som pappa. Hur han behandlar vår Freja och hur mycket han älskar henne! Allt han gör, gör han för oss. Men framför allt för sin dotter. Jag hittade en man som aldrig skulle behandla sin dotter som jag blev behandlad som liten utav min pappa. Som luft! Jag kommer aldrig få de svar jag söker. Som, varför? Tänk om det fanns något sätt att nå fram till honom på. Här är ett blekt försök att få fram mina känslor, men egentligen spelar det ingen roll för han kommer ändå aldrig att läsa det här...

Jag är 4 år, mina föräldrar ska skiljas. Min lillebror har knappt hunnit födas innan vår gemensamma pappa bestämmer sig för att lämna sin familj. Lämna sin familj för någon annan, som då var i samma ålder jag är i nu. Då förstod jag inte. Jag minns bara de dagar han kom för att träffa oss. Suck, han kunde lika gärna ha låtit bli. Han var ju ändå inte där...
Jag blundar och försöker se hur jag själv, ensam i fönstret står och tittar ut mot gården när pappa går sin väg. Mina pippflätor och de många hårspännena kliade. Jag hade gjort ett tappert försök att se sötare ut de dagar när pappa kom. Jag vet inte ens om han såg det, han märkte ju knappt av mig. Tänk om jag hade vart äldre då? Då hade jag kunnat be honom försvinna ur mitt liv föralltid. Han hade ju ändå valt att lämna mig på ett sätt. Skulle han både ha kakan och äta den? Varför fortsatte han att träffa oss, varför gick han inte vidare med den personen han valt framför oss?
 
Jag har många gånger önskat mig tillbaka till den tiden. Då jag stod där ensam och med tårfyllda ögon såg ut genom fönstret. Önskat att jag kunnat gå fram till mig själv och trösta den 4 åriga flicka jag faktiskt var. Gett mig själv en kram och lovat mig själv att det kommer glädje igen. Det kommer kärlek, skratt och fäder som faktiskt inte gör såhär.
Tänk om jag kunde göra det! Då hade jag kanske inte behövt undra i över 17 år om det verkligen fanns äkta kärlek.

Så många gånger har jag försökt att berätta hur jag känner, hur jag har mått och vad jag hade önskat annorlunda. Men aldrig, nej inte en enda gång har han ens försökt att lyssna. Han gör skillnad på mig och mina tre halvsyskon. Även min helbror kommer i skymundan. Vi behöver prestera hundra gånger så mycket för att han ens ska säga: " Bra jobbat, vad stolt jag blir. " Och det gör mig så fruktansvärt förbannad! Jag är trött på att överhuvetaget bry mig...

Men jag antar att det är så. Alla behöver väl en pappa?

Du föds den 4 Juli 2007. I min hand håller jag din pappas hårt. Han gråter och ser på oss båda två. Aldrig tidigare har jag sett sådan lycka. Aldrig någonsin har jag sett en människa älska någon så mycket som då. " Jag älskar er. " När du ligger på mitt bröst, ser in i mina ögon och låter på det mest underbara sätt får jag för första gången veta vad äkta kärlek är!

Jag kommer aldrig ha en pappa som ringer en gång om dagen och frågar hur jag mår. Inte heller en pappa som visar mig hur stolt han är eller hur mycket jag betyder för honom. Det kommer aldrig någonsin att hända.

Men min dotter har och det är det enda behövs!


Det finns inget vackrare än ni! ♥


En tanke nu på kvällen

pi 2008-05-17 Klockan: 23:16:29
Vi måste alla hitta något att tro på när vi misslyckas
Vi måste känna oss nöjda och tillfreds med oss själva även om vi gjort bort oss
Vi måste leta efter lycka när vi är rädda, sorgsna och ensamma

Det finns glädje i det mesta omkring oss
Det är vi själva som väljer vad vi vill göra
Och vi vet mycket väl vad det kan leda till

Något bra? Något dåligt?

Vi måste se oss om
Kan vi hjälpa någon som faller isär
Vi måste visa att vi finns där
När någon är olycklig, när någon är förstörd

Vi har väl alla varit där och hur kände vi då
Hur känns det att vara ensam
Att inte ha någon att luta huvudet mot

Tänk ett steg längre
Vad ville du själv
Hur ville du bli behandlad just då

Bahandla inte andra som du vill bli behandlad själv
Behandla andra på det sätt du tror människan vill bli behandlad på

Finns där
Lyssna

Begär ingenting


Alla är värda en trygg famn

... Alla!


Grattis till mig själv!

pi 2008-05-17 Klockan: 11:24:03
Jag är så stolt jag bara kan bli. Jag är grymt imponerad och fruktansvärt, ja fantastiskt förvånad över mig själv. Ja, jag gjorde det. Igår gjorde jag det verkligen. Jag var skapligt nervös men jag klarade det. Och inte bara till mitt delmål utan hela vägen. Det tog 1½ år innan jag vågade mig på det och nu kan jag knappt vänta tills nästa gång.

Det trodde jag inte om mig själv! Men nu har jag insett att OM man verkligen vill någonting och försöker tro på att man klarar av det så gör man det! I have faith in me...

... vad jag gjorde?
 

Jag körde hela vägen från Norrköping till Stockholm på motorväg!
* S m i l e *

Design Olivia

pi 2008-05-17 Klockan: 01:11:16

Jag fick ganska fria tyglar med Olivias design så jag valde att inte göra så mycket med den. Jag tycker att bilderna på henne är så otroligt vackra att det är synd att försöka sätta fokus på något annat!Maximilian & Saga

pi 2008-05-16 Klockan: 14:30:32
Jag tycker det är så fruktansvärt. Jag har inte klarat av att skriva om detta innan, men nu känner jag att det är dags. Jag gjorde en liten film till minne av Max & Saga. Där hittar du också hur du gör om du vill skänka pengar till deras fond!

Till alla er därute som tittat på denna video, snälla länka, maila och pinga den vidare så att så många som möjligt får se den & på så vis kanske fler kan skänka pengar til bla Rädda barnen.

Barnen behöver OSS - barnen är VÅR FRAMTID!

Stockholm

pi 2008-05-16 Klockan: 14:27:54
Japp idag ska jag tillbaka till " mitt fucking jävla pundar Stockholm där jag hör hemma i grund och botten. " *smile* Det ska bli helt underbart, me like. Finns ingen bättre stad. Inga ärligare människor än där! Det är så underbart!


Det blir till att fira brorsans flicka som fyllde 18 år den 13 Maj! Ska bli jätte trevligt! 
Forever and always - Stockholm i mitt ♥ 

Engla - om Svt & Fonden

pi 2008-05-16 Klockan: 12:10:11
Egentligen tycker jag att det är hemskt att det överhuvetaget spekulerar i varför Engla´s föräldrar villa sända hennes begravning på tv. Men kan man låta bli? Det pratas om det överallt, står i medierna och diskuteras på tv. Hade jag kunnat göra detsamma om det har vart min dotter? *Hemska tanke* Nej, det hade jag inte.

Är det inte meningen att en begravning ska vara ett sista farväl. En still stund då när och kära får säga adjö i lugn och ro. Jo! Men vad det gäller Englas begravning så ville ju föräldrarna faktiskt ha ett tv team där. De ville att hela Svenska folket skulle få ta del av deras sista farväl. Jag bara undrar, varför? Läs om det här!

Sen till det här med att hennes mamma har startat en fond i hennes namn! Jätte fint gjort om det hade vart till annat än det som den är till för:

Englas fond
" Englas mamma har startat en fond för sin dotter, bankgiro 277-3257. Fondens syfte är att täcka omkostnader som uppstod under sökandet efter Engla och för att hjälpa familjen, och den kursgård mamman driver, den närmaste tiden. Överskott går till verksamheter som hjälper familjer i kris.."

Till hennes kursgård? Är inte det fruktansvärt? Den borde väl i första hand gå till familjer i kris?
Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller tro? Det är ju fruktansvärt!

Vila i frid lilla Engla!

Vänner (JOEY) ... HET!

pi 2008-05-16 Klockan: 01:04:02
Hittade en reklam med Matt Le´blanc som spelar Joey i vänner! Jag som alltid tyckt att han var lite söt och charmig ändrade genast uppfattning! Nu vart han plötsligt het, hetare, hetast!


Checka in blicken!How you doin ;-)

Tsss...

pi 2008-05-16 Klockan: 00:47:32

Sanningens Ögonblick

pi 2008-05-15 Klockan: 23:45:45
Gick in på kanal5:s webtv för att kolla lite Sanningens Ögonblick. Då såg jag att de sökte nya deltagare. YES - tänkte jag! Nu ska jag jävlar i mig söka! Det vore helt underbart att få vara med där. Min högsta önskan skulle vara att det kom en massa frågor om mina vänner så att alla fick se vilken genomärlig människa jag är egentligen! Jag kan inte ljuga ens i 2 minuter typ utan att få panik! Men självklart får vilken fråga som helst komma. Jag har ingenting att dölja!

Därför tänkte jag att vi kan göra en kul liten sak! Ni får fråga VAD NI VILL & Jag lovar på heder och samvete att svara ärligt! Skriv en fråga bland kommertarerna så sätter jag samman allihop med varandra och sen svarar jag. Den bästa frågan belönas med en överraskning!

Skrattar så jag tjuter!

pi 2008-05-15 Klockan: 21:53:25
Om det är något jag ska göra på mitt bröllop så är det det här! *asg*

I´ll give to you: Baby got back!


Som jag sagt innan...

pi 2008-05-15 Klockan: 20:43:02
Som man bäddar, får man ligga!

Nej, jag tänker inte låta varesig, Sofie, Rickard eller Linnéa trampa på mig och min familj. För det förstå så tänker jag inte ta det som Linnéa skrev om mig och min familj på sin blogg. Att Stoffe bla skulle vara baktalad på sitt arbete & att de kallar honom en massa elaka saker.

First of all, varför säga en massa såna saker om honom? Vad fick du ut av det?

Sen till Sofie, som jag gjorde allt för. Jag gjorde allt du bad om men ändå pissar du på mig. Du har publicerat mitt namn, skrivit om min familj & sådant du sagt åt mig att inte skriva om.

Du lever i en värld full av lögner tillsammans med dina patetiska vänner. Allt handlar om dig och bara dig.

Du behöver inte oroa dig, du "snälla." - det är bara du och resten av Sofie kompisar som vet vem hon är. Ingen annan! Det tragiska är att ingen i hennes omgivning genomskådat henne. Glad att vi som tagit avstånd gjorde det innan det var försent!

Till ANONYM - detta var inte till dig? Vem är du?

Grymt bra krönika!

pi 2008-05-15 Klockan: 15:46:40
Det är ett absolut måste att gå in och läsa Linda Skugges´s senaste krönika.

" Vänta inte med att skaffa barn!"

Så jävla liten...

pi 2008-05-15 Klockan: 15:42:30
" Jag skriver inte om dig i min blogg. Det har jag aldrig gjort. Sen läser jag varken din eller Linnéas bloggar för jag vill inte bli inblandad i det hela! " Herregud, du är den största lögnaren som gått i ett par skor.

Gick in på bloggkoll och hittade din blogg. Där  man kan läsa de första raderna du skrivit i dina inlägg!
Och eftersom du publicerar mitt namn, min familjs och hittar på lögner så  du nästan tror dig själv så tänker inte jag vara sämre jag!

Eftersom det bara är hennes sk vänner som läser hennes blogg då den är lösenordskyddad kan hon hitta på precis vilken skit som helst.

Sofies´s Blogg  & Sofie´s Mailadress: Soffis_pulla@hotmail.com


ENJOY!

Trackaserad? Du vet mycket väl varför jag ringde dig.
Menar du att jag ska behöva publicera det också?

FÖRBANNAD!

Nu vart jag 14 igen!

pi 2008-05-15 Klockan: 14:17:37
No excuses, men det blir lätt så när jag och Zandra pratar!


Madde Vid Micke (2)

pi 2008-05-15 Klockan: 14:05:56
Ett nytt ljudklipp med garanterat BÄTTRE kvalité!


Du är SÅ vacker!

pi 2008-05-15 Klockan: 01:06:40


Kvällens sista inlägg blir lite bilder på Freja! 
Vårt underbara charmtroll, vår Skrollan, vår Nooni! Vi är så lyckliga som har dig i vårt liv.

Ibland kan jag knappt förstå att det är sant, att du faktiskt är vår lilla tjej!

Du är SÅ vacker!


Min Lilla Nooni

pi 2008-05-15 Klockan: 01:03:29
Freja har alltid kallats för Nooni. Allt började med en påhittad sång och efter det har hon kallats för Nooni. Och dessutom är hon världens sötaste! Mamma & Nooni föralltid!

MysPys

pi 2008-05-15 Klockan: 00:59:36


Jag har blivit helt galen i dessa kex & fanta!
Röda veckan kan göra vem som helst sugen på vad som helst!

Madde Vid Micken (1)

pi 2008-05-14 Klockan: 22:48:46

Hola! Jag fick en idé idag. Idén är att jag ska starta en ljudblogg ist för att göra som alla andra som startar videobloggor. Hiss eller diss, det återstår att se. Nu lägger jag iaf upp min alldeles egna första ljudblogg!

Ljudet är tyvärr ganska dåligt, men ska fixa det till nästa gång!

MADDE VID MICKENNU BARA MÅSTE NI KOMMENTERA!

Sleeping Beauty

pi 2008-05-14 Klockan: 15:15:16
image358

Vår alldeles egna Freja bus. Det finns inget vackrare! Jag kunde aldrig tro att man kunde älska någon så mycket som man gör när man får barn. Det går inte att älska någon annan så mycket. Det var först när Freja föddes som jag fick veta vad äkta kärlek var.

Jag är så lycklig som har dig i mitt liv. Mitt liv är så mycket bättre nu när du är en del utav det. Jag är glad över att vi fick dig nu när vi är så unga så vi orkar haka på di ditt tempo. Glad över att just du är du och att du är just vår! Jag är glad över att ha fått en frisk och pigg liten tjej och över allt vackert du ger oss varje dag.

När jag sitter här i soffan och tittar på dig när du busar på golvet så kan jag inte förstå hur folk kan vilja leva sina utan barn. Det finns inget ärligare, inget vackrare och inget så betydelsefullt.

Jag är så evigt tacksam för all kärlek du ger mig!
Älskar dg min lilla Scrollan! / Mamsi ♥

Lite söt är jag allt!

pi 2008-05-14 Klockan: 15:01:48
Det är rätt skönt att kunna erkänna det. Ibland är tom jag riktigt blåst.

Madde & Rickard på Msn (Rickard gör hemsidor)
Madde: Du, hur gör man html koder?
Rickard: Eh va?
Madde: Ja asså hur fixar man egna html koder.
Rickard: Ja du tjejen, det är ungefär som att fråga hur man bygger en bil!


Madde & Stoffe ligger i soffan och kollar på Ugly Betty. (Madde är trötter)
Madde:
Fan vad trött man måste vara när man har deckat

image357

Äppelpaj

pi 2008-05-14 Klockan: 14:44:49
Förlåt för att jag inte skriver förrens nu. Har haft Stina & Hanna här på en " Days of our lives " fika. Jag beslutade mig för att slänga ihop en äppelpaj och den vart ju bara så delicious! Altough är jag inte ett fan av vaniljsås. Det smakar ju ueeek!

... Morr nu är det City Akuten på tv, som vanligt! Blä!

image356

Godnatt!

pi 2008-05-14 Klockan: 01:03:02
image355
Nu blir det till att dyka ner i sängen tillsammans med Stoffe & köra ett litet Vänner Maraton as always!
Det är ju helt underbart att somna på Stoffes arm när han ligger och småskrattar åt den underbara humor som serien bjuder på!

Om bara några timmar kommer Stina & Lilla Hanna hit och umgås med oss. Jag hade hopppats på en långpromenad men nyss regnade det och vad jag har hört så ska det göra det resten av natten och hela dagen! Så det blir till att sätta på en kanna kaffe och göra det mysigt på balkongen istället med våra små prinsessor!

Godnatt!

Jag hakar på Blogg Trenden

pi 2008-05-14 Klockan: 00:49:24
image344
Hade jag precis träffat min fd Pojkvän Micke och var ny kär. Spenderade dagarna i Stockholms innestad och träffade våra kompisar på olika ställen. Satt vid Medis och lyssnade på skön HipHop & levde livet. Åkte till Gotland på sommaren och plankade in på deras camping. Det året fyllde jag 17 år! Samtidigt hade jag fortfarande lite kontakt med Stoffe som jag fortfarande var lite småkär i. Det har jag väl alltid varit!

image345
Hade jag bott i Norrköping i två månader och vart tillsammans med Stoffe i en dag. Vi var nykära och gjorde allt man gör tillsammans i början. En hel del censur här! På helgerna gick vi ut med kompisar på olika nattklubbar och annan ledig tid åkte vi och grillade vid ett mysigt ställe här i stan. Vi köpte våra två katter som vi inte kunde behålla och var tvugna att göra oss av med nyligen pga att jag utvecklade allergi efter graviditeten. Saknar!

image346
Var jag höggravid och hade mindre än två månader kvar tills jag skulle föda. Arbetade extra på Plantagen och umgicks med min Stoffe & våra nära och kära. Men mest av allt spenderade jag dagarna med att längta efter lilla Freja i magen och väntade på att hon skulle komma ut! Och den 4 Juli 2007 tittade vår underbara lilla Flicka ut efter 8 timmar på förlossningen. 3410 gr & 49 cm lång. En frisk & pigg liten Freja! KÄRLEK!

image347
Var det alla hjärtans dag och jag fick ett halsband av Stoffe till frukosten. Det var en underbar dag med mycket familjemys. Freja fick en vit nallebjörn & på kvällen åt vi jätte mysig middag tillsammans. Dessutom var min blogg relativt nystartad då.

image351
Var det min och Stoffes 3-års dag! Det firades med kärleksbrev och en helt underbar middag. Tack älskling!
Vi kommer fira vår 3-årsdag mer i Juni. Då ska vi vara barnlediga och bo på hotell i Stockholm. Mysigt!

image352

Har jag inte så mycket planerat utom en långpromenad med Freja runt Strömmen om det blir fint väder, samt solning & ett träningspass på gymmet.


image353
Hoppas jag att vi äntligen har flyttat till Stockholm och bor i det mysiga området där jag växte upp tillsammans med Stoffe och Frejsan! Annars läser jag andra terminen på Uska utbildningen och jobbar deltid på Plantagen! Om kvällarna umgås jag med min underbara familj och våra vänner!

Hela Sveriges Mys Martin

pi 2008-05-13 Klockan: 23:59:40

image343
Jag & Stoffe låg och kollade på Ugly Betty tidigare ikväll. När det vart reklam så zappade vi lite och hamnade på tv4. Det var Äntligen Hemma med allas vår Martin Timell. Jag kan inte annat än le när jag ser honom. Han är en sån där mysig filur som man har fruktansvärt svårt att tro ska kunna bli arg.

Äntligen Hemma måste vara det äldsta " Renoverings programmet! " Jag minns när det började och alla var helt inne i det. Helt fashinerade över vad Mys Martin kunde åstakomma!

Fem guldstjärnor till Mys Martin, en riktigt inbiten tv personlighet!

A bottle of Love

pi 2008-05-13 Klockan: 23:55:27
image342

A bottle of Love on our very special day!
... det är snuskigt gott!

Min Älskling lagar mat

pi 2008-05-13 Klockan: 20:08:35
Sitter här i soffan med laptopen i knät och känner doften av mat. Det luktar ju bara hur gott som helst. Det var ett tag sen Stoffe lagade mat, men varje gång han gör det blir det supergott. Nams vad hungrig jag är!

Vad ska ni äta?

Grattis Anna 18 år!

pi 2008-05-13 Klockan: 15:43:01
image341
DJURGÅRDJÄVLAR ÄR VI ALLIHOPA!

Är det en vanlig dag?

pi 2008-05-13 Klockan: 12:34:24
image338

Om jag bara hade råd...

pi 2008-05-13 Klockan: 12:13:43

image336

... Så skulle jag ge dig det här älskling! En resa till Vegas som du så länge drömt om! Jag önskar att jag hade råd att ge dig det idag som 3-års present! Men du får nöja dig med bilden jag knåpat ihop sålänge!

Åh vad jag älskar dig Stoffe! ♥

Jason Mraz - The Remedy

pi 2008-05-13 Klockan: 11:49:47
Ingen kan väl kunnat undgå låten " Im Your´s" med den underbara Jason Mraz? Det är ett faktum, den kommer att bli årets sommarplåga.  Och med all rätt, den är ju faktiskt förjävla bra! Jag tänkte att om den är så bra så måste jag ju lyssna på hans andra låtar också! Efter lite klickande inne på youtube häromkvällen hittade jag en gammal goding med Mr.Mraz! Låten heter The Remedy och är en solklar låt om du vill bli på lite poppigare och bättre humör. Hursom så gör den iaf mig glad som en speedad kanin!

image335

Mmm, delicious!

Riktig Vänskap

pi 2008-05-13 Klockan: 11:29:50
Vet ni vad riktig vänskap är?

Det är när en människa finns där för dig dag som natt. Stöttar dig när du mår dåligt och glädjs med dig när du mår bra. Det är en person som säger till en när hon tycker att man gör fel och vågar stå för det. Hon är ärlig, klok och helt enkelt underbar. Jag har en sån vän. Jag har min Sofie! Jag har tjatat om henne flera gånger i bloggen och hon är värd det. Hon är värd det absolut bästa!

Tack för din ärlighet & för att du är den du är!
Både jag, Stoffe & Freja älskar dig så mycket!

image334

En bild säger mer än tusen ord!

pi 2008-05-13 Klockan: 10:40:20
image333

2900 Happiness Säsong 2

pi 2008-05-13 Klockan: 10:27:08
I September är det bestämt att den andra säsongen av 2900 Happiness ska börja sändas i Danmark! Det känns ju bara hur roligt som helst. Det enda som suger är att Svenska tv3 förmodligen inte kommer att visa den. Tycker det är hur dåligt som helst att börja visa en skitbra serie, sedan avbryta och slänga in den på webtv:n och efter det inte visa fortsättningen. Verkligen pissdåligt!

Varför visa samma program om och om igen. Allvarligt, hur många repriser av City Akuten ska de visa? Det är förvisso en jätte bra serie, men efter 5 repriser början jag faktiskt att tröttna.

2900 Happiness var en ny fräsh serie i modern tid. Varför inte fortsätta visa den?
Här kommer iaf trailern till 2900 Happiness Säsong 2! Enjoy!Du kan läsa mer om serien här!

Stoppa Mobbningen

pi 2008-05-13 Klockan: 09:05:48
image332

Minns ni hur hemskt det var när gympaläraren bestämde att eleverna själva skulle få ta ut ett eget lag? Man var livrädd att bli lämnad sist. Minns ni när man skulle duscha? Hur tjock, smal, blek, brun, ful och äcklig man kände sig brevid sina klasskamrater? Jag minns. Speciellt gympalektionerna. Jag förstår inte varför lärarna inte bryr sig mer om sina elever? Har det med lathet att göra. Små barn blir mobbade dagligen, men inte många hjälper till. Barn går till sängs och önskar att de med tårfylla ögon vore annorlunda. Små barn tar sitt liv för att de känner sig utanför. Ska det vara så? Hur kommer världen att se ut när våra barn växer upp?

Vill inte ni att era barn ska känns sig nöjda med sig själva, lyckliga & glada.
Oavsett om de är tjocka, smala, bleka, bruna, svensk eller inte?

Det är skrämmande, vart är världen på väg?Det här får mig att verkligen vilja förändra!
Läs mer här du med, du kan göra något!

Dagens " Mode" Måsten!

pi 2008-05-13 Klockan: 08:47:13
image331

 Vilken plagg (ovan) föredrar du &vilket skulle du aldrig köpa?

Godmorgon!

pi 2008-05-13 Klockan: 07:51:41
Jag vaknade precis. Hoppad i myskläderna och gick in i köket för att göra mitt morgon kaffe. Efter ett tag får jag se att det ligger ett brev på diskbänken. Det visar sig vara ett kärleksbrev! När jag sen står på balkongen med min kaffekopp i handen och en morgoncigarett i den andra och läser brevet från min älskade pojkvän har jag svårt att hålla tillbaka tårarna. Han förklarar vad han känner och hur lycklig han är över att ha mig i sitt liv. Att de senaste tre åren har vart de bästa i hans liv. Det var starkt och det var otroligt vackert!

Tack älskling för att du gav mig en så fin start på dagen!
Hoppas ni andra får en underbar morgon ni med!

Vår 3-Års Dag!

pi 2008-05-13 Klockan: 00:58:06
image326image328
Världens Underbaraste Pojkvän

pi 2008-05-13 Klockan: 00:20:16
Jag har världens underbaraste pojkvän. Han satte sig och skrev en motivering i Sex & The City tävlingen han också för att han verkligen skulle vilja ge oss den presenten! Hans motivering var ju helt underbar! Skönast var ju ändå Sofie´s kommentar:

" Ja vinner han inte med den motiveringen så lär dem andra deltagarna ha sugit juryns *peep*  "


image325
TACK ÄLSKLING!


Damnit!

pi 2008-05-12 Klockan: 23:06:23
Ja, det finns folk till allt!

Skrattar bäst som skrattar sist!

2 Anmälningar KLARA!

Coca Cola Reklam

pi 2008-05-12 Klockan: 12:42:07
Världens sötaste Coca Cola reklam! Det är inte bara insidan som räknas menar Freja. "Korken är jätte bra att tugga på om det kliar i munnen när man som jag håller på att få en massa tänder! " Smile!

image320

MER Krusbär

pi 2008-05-12 Klockan: 12:34:07
Igår när vi satt i bilen på väg till Viken svängde vi förbi Statoil och köpte oss en MER Krusbär. Hade aldrig smakat den förrut, men den var underbar! Som en liten touch av kärlek! Smile!

Jag måste nog medge att jag kommer överkonsumera den i sommar!


image322

Förälskad

pi 2008-05-12 Klockan: 12:30:24
Det finns inget finare!

image321

Beautysleep

pi 2008-05-12 Klockan: 01:07:58
Nu måste jag få min skönhetssömn om jag ska orka upp imorgon! Tack vare Zandra har jagvänt på dygnet totalt. Alla våra samtal har vi på nätterna. Jag förstår inte hur vi kan skratta åt allt vi säger oavbrutet. Ibland är det inte ens kul. Men så är det när man har roligt ihop! Allt blir hilerious!

Men jag fortsätter min pics uppladdning imorgon!

Sola & Bada

pi 2008-05-12 Klockan: 00:00:17
Gårdagen var så exklusiv! Spenderade hela dagen ute hos svärföräldrarna vid deras pool i deras fantastiska trädgård. Det var ca 35 grader där vi satt vid poolen och 32 grader i vattnet. Vem behöver åka utomlands? Min svägerska, hennes sambo och deras två små grabbar (Frejas kusiner) var också där. Vi låg där och glassade och stekte oss mer än bruna! Fabolus!

Efter ett tag höll jag på att brinna upp av värmen så jag, Freja och Stoffe kastade oss i poolen. Freja lånade Oskars simkuddar och simmade gladeligen runt alldeles ensam i poolen. Hon var helt ivrig, hon fullkomligt älskade det!

Mot kvällen tändes grillen och vi åt alla en massa god mat. Fanns en massa att välja bland! Grillat ÄR gott!
Jag ska leva på det i sommar. Dessutom är det nyttigt att äta grillat! Efter lite mat och nån öl åkte vi hem och hade myskväl, bara vi! Det om något är oslagbart!

Bjuder såklart på en badande mamma & Freja!
image315

Low Carb - High Fat

pi 2008-05-11 Klockan: 23:44:22
Imorgon ska jag för fan ta tag i mitt fläsk igen! Tänker försöka mig på " Low Carb - High Fat " metoden. Provade på det härom kvällen. Grillade kycklingfiléer och till det serverades en stor sallad med en vitlökssås. Det var underbart gott och jag måste säga att det känns mycket fräshare att utesluta kolhydrater! Ingen aning om varför, men det gjorde det iaf. Ska ta tag i min träning imorrn också! Nu har jag latat mig för länge!

image314

Äta Själv

pi 2008-05-11 Klockan: 23:31:47
Häromdagen åt ju Freja alldeles själv för första gången. Jag lovade att visa er lite bilder på det så här kommer de nu! Bättre sent än aldrig! Världens sötaste äter Spagetti & Köttfärssås alldeles själv!
image313

Jag har inget liv?

pi 2008-05-11 Klockan: 19:05:15

En tjej skriver att hon och hennes kompisar ska åka till en annan tjejs arbete för att bara kunna stå och skratta åt "henne". Denna "henne" är mig! Det jag tycker är så komiskt är att hon skriver att jag inte har ett liv. Smile! Frågan är om det inte är tvärt om. Enligt mig har man inget vidare liv om man inte har någonting bättre för sig än att åka till människors arbete för att skratta åt dem. Det är tragiskt, det är pinsamt. It´s beyond words!Sitter hemma hos min svärmor i viken just nu och har precis blivit bjuden på en underbar middag. Du är en fena på pastarätter du! Vi ska alldeles strax ta och bege oss hemåt för en lugn och skön hemmakväll! Hela helgen har vi legat ute hos svärföräldrarna vid deras pool och latat oss. Underbart! Freja har simmat alldeles själv med simpuffar och hon tycker det är så roligt. Hon är inte det minsta rädd. Det blir med av det imorgon! Lovely!

Tidigare idag har vi vart ute hos Frejas gammelfarfar och solat oss och blivit bjudna på än det ena, än det andra. Han fullkomligt älskar att ha oss på besök och tycker så fruktansvärt mycket om Freja! " Världens bästa unge! " Och jag kan inte mer än att hålla med! Vackrare finns inte! Fick sedan höra att jag ska få hans systemkamera och alla objektiv! Han hade tänkt att jag skulle få allt det av honom! Snacka om att jag vart glad. Känns så skönt när han säger att jag är mer än välkommen in i hans familj och att han tycker så mycket om dig. Ja, man blir lite småmallig då faktiskt!Blir en jävla massa bloggande ikväll! Jag har fått en massa ny inspiration och har en massa härliga sommarkort att dela med mig utav! Ikväll händer det!

/ Maddelicious


Som man bäddar...

pi 2008-05-11 Klockan: 02:10:45
...  får man ligga!

Tillägnar detta inlägg till de underbara Linnéa & Sofie! <3

10 mån & 5 dagar

pi 2008-05-10 Klockan: 00:38:36
Wiee! Idag stod Freja alldeles själv för första gången. Jag ställde henne upp inne på toaletten när jag stod och sminkade mig och där stod hon jätte länge, alldeles själv! Hon såg lika förvånad ut som jag! Det söta var också att hon inte ramlade ihop utan böjde benen och satte sig ner!

Mamma & Pappa är så stolta över dig!
Du är världens absolut duktigaste tjej!

Design & Bloggtorka

pi 2008-05-10 Klockan: 00:36:47
Min inspiration är någon helt annanstans ikväll! Jag har försökt mig på att göra en design åt mig själv sen kl 21 ikväll, men allt blir bara så som jag inte vill ha det. Blir ju aldrig nöjd när jag gör bloggdesign åt mig själv!

Nu ska jag hoppa i säng med min älskling och ha ett litet "Vänner" maraton!

Underbara vårvärme

pi 2008-05-08 Klockan: 11:49:12
... nästintill sommar ute nu. Om det inte redan är det.

Nu ska jag och Freja åka med svärmor till Sjukan eftersom hon ska opereras. Vi ska även passa på att hälsa på barnmorskan jag hade när jag var gravid med Frejsan! Ska bli så kul att träffa henne igen!

Bloggtorka

pi 2008-05-08 Klockan: 00:15:05
Nu blir jag tokig! Vill ju blogga men har helt enkelt inte haft någon som helst motivation till det efter att min design höll på att bli stulen! Men imorrn är det dags igen! Då blir det upp mot en tjugo inlägg ni kan se fram emot!

Måste fixa till min design också, nu är den lite knepig!
Xoxo / Delicious

Elizabeth Hurley

pi 2008-05-07 Klockan: 15:51:55
Jag har en dröm!

Jag tänker göra allt i min makt för att vara lika vacker och begåvad som Elizabeth Hurley är. Hur kan denna fruktansvärt vackra kvinna fylla 43 år i år? Det är ju magiskt. Förmodligen ligger de en hel del operationer bakom hennes vackra yttre, men hon är iaf på alla sätt och vis någonting utöver det vanliga. Vem skulle inte tycka att man var en snygg morsa om man ser ut så då? Jag skulle iaf älska min egen spegelbild! 4 Sure!

Men jag slutar pladdra och låter bilden tala för sig själv!

image298

Crosshelvete

pi 2008-05-07 Klockan: 15:44:50
Jag blir galen på alla jävla idioter somkör runt på sina fula crossar utanför vårt fönster. För det första har inte en käft hjälm på sig och för det andra så kör det i en miljon km/h. Det fattar inte att det springer små barn ute på gården. Jag fullkomligt hatar dem. Det är så jävla irriterande när de börnar förbi i en hastighet som knappt går att mäta och det låter som fan rent utsagt! De väcker ju alla barn i hela grannskapet. Blir vansinnig!

image297

Christoffer

pi 2008-05-07 Klockan: 15:41:10
Åh vad jag älskar dig! Nu kom du precis hem från jobbet för att hämta dig tidrapport och åka ner och lämna den. Men du satte dig med mig i soffan en stund innan och höll om mig. Berättade för mig att du blir glad av att titta på mig och att jag är vacker. Vet du hur underbart varje sånt ögonblick är? Det är nästan oslagbart! Jag känner mig så lycklig och varm i hela kroppen.

Här sitter jag nu och lyssnar på Leona Lewis och tårarna strömmar!
Ibland är det lätt att bli lite sentimental.

Speciellt när mensen är fyra dagar sen och man inte känner sig som man gör annars!
Ja, jag vet Zandra - jag ska testa mig! *Smile*

- Mamma och svärmor, bli inte nojjiga nu!

Sugen på att gifta mig...

pi 2008-05-06 Klockan: 14:40:02

Men det kommer jag inte att göra på minst 5 år! Det finns så mycket som ska fixas när vi gifter oss.

- Ringar
- Inbjudningskort
- Kläder till oss
- Kläder till brudnäbbar
- Kläder till bestman
- Kläder till tärnan
- Håruppsättning + naglar
- Bröllopsmeny
- Herrgård att äta bröllopsmiddagen på
  (Samt där vi kommer ha den stora bröllopsfesten)
- Bordsplacering
- Vigselprogram
- Alkohol till mat & fest
- Trubadur & Liveband
- Kyrkan i Järfälla
- Bröllopsresa
- Bil att åka i från kyrka - herrgården. (Ev häst & Vagn)
- Bröllopstårta
- Ev sovplats till gästerna
- Mm...

Jag tänker heller inte gifta mig förns jag gått ner minst 20 kg. Det är ett krav jag har på mig själv!
Sedan tänker jag heller inte gifta mig om bröllopet inte blir som jag skrivit ovan. Det är en dag
vi ska minnas resten av våra liv och då tänker jag banne mig inte gifta i nån halvdan klänning, tjock
som ett litet troll och ha den sk bröllopsmiddagen i en sketen matsal med någon torr jävla smörgåstårta
att bjuda på för att sedan gå på bio med min man.

Lucky me!

Vårt bröllop kommer att bli världens vackraste!

image296

VACKERT!


Slapp dag!

pi 2008-05-06 Klockan: 14:22:43
Usch, jag är inte alls på humör idag. Är måttligt irriterad på den människa som försökte sno min design och sedan försöker få det att låta som att allt är mitt fel. Som att jag lurat henne. Meningslöst!

Känns bra att jag sparat hela våran msn konversation. Don´t you just love dagens teknik?
Aja, säger som min lilla Sofie. Varför lägga ner energi på en massa meningslösa männisor som inte vill annat än att bråka? Och du har så rätt min diamant!

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Vi ska hem till mina kärsa svärisar idag och äta tårta och dricka kaffe. Svärfar fyller ju år idag, så det blir till att göra sig kalasfin och åka ut dit!

Imorgon ska min lilla svärmor sova hos oss, för hon ska till sjukan och opereras imorgon. Hon var lite rädd och närvös så jag och Freja ska följa med henne och hålla henne sällskap! Får väl ta en fika på deras café under tiden!

Till Sofie

pi 2008-05-05 Klockan: 01:07:40
Du är underbar på alla sätt och vis. Du finns alltid där om jag behöver dig och du bryr dig utan att begära någonting tillbaka. Även om du vet att jagf också skulle göra allt för dig! Du lyssnar och förstår och gör mig alltid på bra humör. Jag litar på dig till 100 procent och vet att du aldrig skulle ljuga för eller svika mig. Även att du aldrig skulle baktala mig eller någon annan heller för den delen. Du är one of a kind!

Jag är så tacksam över att du finns i mitt liv. Du är oslagbar!
Jag kan inte uttrycka min tacksamhet i ord!


Du gör mig till en bättre och starkare människa!
Jag älskar dig Sofie! / Din Madde

image295

Älskade Hästar

pi 2008-05-04 Klockan: 10:01:13
Jag har alltid tyckt att hästar är världens vackraste djur. De är så underbara att titta på och att umgås med! Jag har ridit i tolv år men slutade pga brist av tid när jag började gymnasiet. Jag saknar det något enormt och tänker helt klart ta upp ridiningen igen. Men då på egen häst. Jag tycker det är ganska hemskt med ridskolor egentligen. Hästarna går massor av pass dagarna i enda. Man fäster sig vid dem och plötsligt ska de säljas eller avlivas.
Jag vill ge min häst massor av kärlek, egen tid, stora ytor och en massa frihet i enorma hagar. Jag vill och jag ska.
Jag skulle kanske tom öppna ett eget ställe och rädda vanvårdade hästar! Det vore något!

Här är en video så vacker att jag grät mig igenom hela videon!Jag tänker en väldans massa på er Sputnik, Dunder & Konak när jag ser den här!
Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!
Ni gav mig så mycket glädje och kärlek!
Jag älskar er! ♥


... nu lipar jag igen!

image252

Kommentera Mera

pi 2008-05-04 Klockan: 09:10:32
image287
image252

Älskade Lillebror!

pi 2008-05-04 Klockan: 00:50:37
Jag,Stoffe, Lillebror Markus, hans flicka Anna och vår lillasyster Sofie gick till parken efter vi grillat hemma och spelade kubb och hade pisskul med både gungor och klätterställningar. När blir man vuxen tror ni? 
Frejsan sov redan inne hos Mormor! 

Min bror förtjänar några egna pics i min blogg!

Det är en sak att sätta sig på en gunga...

        

... Men ibland är det jävligt svårt att ta sig ner!

image286

Du måste göra något!

pi 2008-05-04 Klockan: 00:21:52
Var inne och spanade på Sara´s blogg och hittade ett inlägg som gjorde mig rasande. En gatuhund hade blivit tagen från gatan och bunden i ett kort rep utan varken mat eller vatten. Det beskrivs såhär:

" En ond ande förklädd till "konstnär" vid namn Guillermo Vargas Habacuc tog 2007 en gatuhund och band upp den i ett kort rep i en hörna av en konstutställning i Managua (Nicaragua), helt utan mat och vatten. Under många dagar tittade de känslokalla besökarna på medan det skamlösa "mästerverket" svälte. Hunden torterades till döds, i "konstens" namn."

Jag undrar bara varför? Vad i helvete har en stackars hund gjort för ont för att genomlida detta. Hur kan människor såkänslokallt stå och se på när en människans bästa vän sakta men säkert dör. Kan någon förklara det?
Det gör ont i mig att veta att vi lever i en värld där detta förekommer dagligen och allt mer ofta har vi möjlighet att göra någonting men gör det iaf inte. Vad är det vi är så rädda för?  

image279


Det som gör det hela ännu sjukare är att ovanför hunden finns texten "Eres lo que lees" som betyder " Du är vad du läser " skrivet med HUNDFODER så att den döende hunden kunde känna lukt utav maten han aldrig skulle få.

image282

Det måste finnas någonting vi kan göra!
Klicka här och skriv på namninsamlingen mot denna absurda installation!

image252

Blogg Godis

pi 2008-05-03 Klockan: 23:00:36
Jag har blivit helt tokig i apelsin & ananasjuice! Ikväll har jag lyxat till det och sitter framför datorn och tokläser härliga bloggar och njuter utav färska jordgubbar med vitchoklad! That´s my kind of lyx!

image276

Champange hade iof inte suttit fel just nu. Men alla pengar som blir över varje månad ska sparas till i sommar då vi har massor planerat! Åh vad jag älskar min familj!

Vad brukar du lyxa till det med?

image252

Memories Of Us

pi 2008-05-03 Klockan: 09:05:05
Jag är så kär i Keith Urbans musik. Wierd, för det är inte alls my kind of music. Men hans låtar är oslagbara! Jag är förälskad, mitt hjärta bultar. Jag dansar inombords, njuter och älskar! Lyssna så förstår du! ♥
En bit av texten:

I wanna honor your mother
I wanna learn from your pa
I wanna steal your attention like a bad outlaw
I wanna stand out in a crowd for you
A man among men
I wanna make your world better than it's ever been

And I'm gonna love you like nobody loves you
And I'll earn your trust making memories of us

We'll follow the rainbow
Wherever the four winds blow
And there'll be a new day
Comin' your way

image252

Iskaffe Lyx

pi 2008-05-03 Klockan: 08:25:00
Världens Absolut lyxigaste morgonkaffe. Jag är helt såld på detta! Med lite is (helst krossad om man har) i så blir det rena lyxkaffet! Ett absolut MÅSTE i skafferiet tills i sommar. Prova den ni med! Ca.pris 16 kr för 8 påsar! Jummie!

 image252

Tävling - Bloggdesign

pi 2008-05-03 Klockan: 08:06:29
Nu har du möjlighet att vinna denna somriga bloggdesign. Du bestämmer vilka bilder du vill ha i rutorna och vad det ska stå i undertexten! Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta varför ljust du förtjänar denna " Pink Chik Design. " Vinnaren utses den 4 Maj 2008!

Lycka till!

image273

 

Sommargul!

pi 2008-05-03 Klockan: 00:46:24
Köpte ju världens läckraste tuptop på Cubus i Onsdags när jag var och shoppade med min söta svägerska Hella, hennes lilla Jakop och Frejsan såklart. Den var så snygg att den deffenitivt förtjänade att fotas. Shoppade även en vit jättesöt tubtop där. Gick också in en sväng på New Yorker och hittade en ljusgrå skitsöt tröja, en ljus gul och ett par svarta leggins. De tänkte jag fota imorgon. Inatt får ni hålla tillgodo med dessa bilder!

Godnatt på er sötisar!

       

image268

Gult är min färg i sommar!
Vilken är din?

image252

Rökpaus...

pi 2008-05-03 Klockan: 00:28:48
Hur i helvete gör man för att sluta...?
Någon som vill ge mig lite tips!?

Im Back in 5!

image263

image252

Efternamn på Vinglas

pi 2008-05-03 Klockan: 00:24:54
Jag har iaf universums coolaste vinglas hemma!
Det är mitt efternamn som är tryckt på glasen & de är helt fabolus!

image261

image262

Sen vill jag bara säga! KÖP INTE DETTA VIN! Det var grymt vidrigt!
Även om flaskan gör ett gott intryck! Blä!

image252

Valborg

pi 2008-05-03 Klockan: 00:17:44
Jag har inte hunnit skriva på två dagar. Åkte till Stockholm i onsdags och när man väl är här glömmer man lätt bort bloggen. Det händer mycket annan spännande just nu! Men nu tänkte jag skriva en snuttis iaf.

I onsdags åkte vi från Norrköping runt 17 och var hemma hos Zandra & To i Salem. Hemma hos dom var också Afram och Fredde som jag hört så mycket om. De var jätte trevliga allihop och vi bjöds på smörgåstårta och vin. Utom Stoffe som skulle köra som drack Cola. Det slutade med att Freja drog tag i ett papper som Colan stod och fick hela glaset över sig. Mamis bus! ♥ Runt 20 tiden var det dags att dra vidare. Det var hursom jätte kul att träffa Min gumsa igen! Det måste vi göra oftare!

Sedan var det dags att åka mot skogås. Jag var redan lite smålullig efter vinet, vilket bevisades när jag skulle fälla upp Frejas vagn och råkade trampa snett och vrida hela pinnen... den är söndern nu! (Men de som vet säger att den går och fixa.) Hoppas! Sedan var det in till Carro, Kim och Alma men också Danne som var där för att äta Tacos och ha supertrevligt! Och det var det också! Runt 23 kom även Sanna, hennes pojkvän, deras nyfödda son och en kompis till Sanna över. Vart till att lyssna på lite skön musik och snacka skit. Absolut kanontrevligt som alltid.

Stoffe var jätte trött och gick och la sig vid 02 ca. Jag trodde klockan var 00 så jag fattade inte riktigt varför han redan skulle sova. Själv kom jag i säng 05.30 efter att jag, Carro, Danne och Kim spelat Sanning & Konsekvens - spelet! Det var mycket roigare att spela när de redan fanns frågor och man inte behövde hitta på egna.

Den får ♥ ♥ ♥ ♥ utav 5 möjliga!

Freja och Alma sov jätte gott hela natten och igår morse njöt vi alla av solen på deras verandra. Åt frukost och hade det super. Freja och Alma är ju bara så söta! De blir farligt att släppa dessa vackra töser loss när de blirtonåringar!
 

 image260

image252

RSS 2.0
Test