Gotta Be Somebody

pi 2008-10-18 Klockan: 16:33:56


I LOVE!
En Höstfavorit HELT KLART!
(Ett måste- Lyssna på texten!)

Världens Bästa Pojkvän!

pi 2008-10-15 Klockan: 14:15:34

Jag har världens mest generösa och omtänksamma pojkvän. Han sätter alltid alla andra i första hand och prioriterar sig själv allra sist. Det var väl framförallt därför jag ordnade en överraskningsfest till honom i somras. Men ibland känns det inte som om det var någonting i jämförelse med vad han gjort för mig. Jag kommer aldrig att kunna tacka honom för allt han gjort! Han ställer upp på mig och Freja och alla andra hela tiden och struntar i om han själv behöver vila eller bara vill ta det lugnt. Han är den mest osjälviska människa jag känner!

Han är nog betydligt mycket mer man än de flesta andra! Han gör så mycket som alla andra klagar på hos sina killar. Han hjälper till att städa, laga mat, tvätta etc utan att klaga! Vi är en familj och allting känns så "på riktigt" med honom. Ärligt och harmoniskt!

Han vet hur länge jag har längtat efter att kunna shoppa loss en alldeles ny sminkväska! Min hy som alltid var superfin har tack vara H&M´s makeup blivit katastrof! Men det har aldrig blitvit av att jag köpt något annat smink. Visst har det väl blivit någon maybeline mascara etc, men inte mycket. Så efter ett besök på vårdcentralen idag där jag fick med mig pencillin mot halsen & bihålorna tog han med mig till Make Up Store och så fick jag en massa fina produkter!

Jag har världens absolut underbaraste pojkvän!
Älskar dig Stoffe! ♥

Grattis Älskling!

pi 2008-10-14 Klockan: 23:11:17
GRATTIS ÄLSKLING TILL DIN TURNERINGSVINST PÅ 15.000 KR!
NU HAR DU BÖRJAT DIN POKERKARRIÄR PÅ RIKTIGT!

ÄLSKAR DIG! / Din Maddis & Freja ♥

Vita Drömmar

pi 2008-10-14 Klockan: 13:35:29

Den är så mysig vår nya soffa! I´m in Love! Jag har alltid drömt om ett vitt vardagsrum! Eller rättare sagt ett vitt hem! Och nu är vi på god väg! Det är så mysigt så jag vet inte vad! Vita drömmar, nya soffan!

Mailen

pi 2008-10-08 Klockan: 09:51:49
Min mail krånglar igen? Vad är det för fel nu då? Fick maila hotmail från mitt andra konto? Jag blir galen!!! Hoppas jag får svar snart. Så till alla er som mailar vill jag bara säga, håll ut! Hoppas kunna svara på det ni skrivit ikväll när jag är hemma från praktiken!

För er som missat det är FEMTIOSJUKILO min andra blogg. Min viktblogg!
Jag har nämligen skrivit in mig på Viktväktarna och tror att det kommer bli jätte bra!
Hoppas ni vill följa den!

Puss hej!

Design 57 Kilo

pi 2008-10-05 Klockan: 23:30:24


Tar tag i!

pi 2008-10-03 Klockan: 14:30:30
Äntligen tar jag tag i saker som jag förut vart så rädd att konfrontera. Ringde Sofie nyss och förklarade det jag skrivit efter jag fått en kommentar av henne. Ist för att skriva en kommentar tillbaka så pratade vi i tel och det kändes jätte bra. Nu ska vi höras senare om lite privata men viktiga saker för att reda ut andra problem än våra. Det kommer bli jätte bra.

God damn, I´ve missed you!

Just nu ligger Freja och sover. Världens minsta lilla sömntuta. Så söt när hon sussar! Hon har sovit sen 12.00 nu! Skönt för oss båda! Smile! Älskling kommer hem snart och så har vi resten av kvällen ledigt tillsammans. Jag jobbar hela helgen så vi hinner inte träffas någonting nästan! Jätte jobbigt! Och Frejsan hinner jag knappt heller se röken av. Mitt lilla troll!

Åh vad jag saknar min mamma & det normala icke intrigerande livet i Stockholm!
Ska bli så skönt den dagen man flyttar. Men som Sofie sa " Problemen försvinner inte för att man flyttar! " Och det har du så rätt i. Men det ska ändå bli skönt att bo i den stan. Vara nära min familj och mina vänner därifrån!

Så jävla skönt!

pi 2008-10-03 Klockan: 10:24:50
Igår åkte Stoffe hem till Sofie för att prata med henne om en ev. nedläggning av anmälan mot hans lillebror. De hade en bra diskution och allt slutade med att Stoffe och hans bror i telefon sa " Jag älskar dig" - till varandra! När Stoffe kom hem badade vi lite med Freja och efter det åkte jag iväg. Också till Sofie!

Jag var skit orolig att hon inte skulle öppna, men det gjorde hon. Vi stog i dörröppningen och kramades länge och sen sa hon " Kom in! " Det kändes så jävla skönt att vi äntligen kunde prata med varandra! Vi pratade hela kvällen, i flera timmar om allting som varit. Vi drack kaffe och pratade ännu mer. Minns inte hur många timmar jag var där men det var många. Saker jag ljugit om berättade jag och saker hon ljugit om kom också fram. Även de saker vi sagt om varandra bakom ryggen. Ni har ingen aning om hur skönt det kändes!

Nu ska all polisanmälan läggas ner. En befrielse för båda våra familjer! Det behövs inte mer nu, vi har vart med om för mycket! TACK så otroligt mycket för den fina stund vi hade igår. Det är dem här sakerna jag saknar hos dig! Din omtänksamhet och generositet. Men också det helt galna sidan som jag älskar!

Idag är jag ledig från praktiken så Freja fick också stanna hemma. Vi ska ut på en riktig långpromenad. Ska bli superskönt! Var länge sen vi gjorde något sådan bara jag och Freja. För en stund sen ringde Titti Schultz - från Rix Morgon Zoo. Vi fortsatte prata om det jag och Gert pratade om häromdagen!

Nu kommer jag att bli kontaktad av en politiker som ville ha mitt nummer.
TACK RIX MORGON ZOO FÖR ATT NI HJÄLPT MIG!
Ni anar inte vad det betyder!

I telefon med Gert Fylking

pi 2008-10-01 Klockan: 10:49:05
Det är en helt vanlig morgon! Jag går upp, klär på Freja och ger henne hennes morgonvälling och tar själv en kopp kaffe. Sedan lämnar jag henne på dagis och går hem igen för att titta på Rix Morgonzoo som jag fullkomligt älskar. När det är slut plockar jag iording lite hemma och läser mina favoritbloggar. Sedan skriver jag ett mail till Rix morgonzoo om det hemska jag var med om när jag väntade Freja! Efter det går jag till köket för att steka en omelett!

Jag tar upp mobilen för att ringa Zandra som ska iväg på Ultraljud och hinner inte mer än säge " Hej det är Madde! " Förns det ringer på hemtelefon! Hur tror ni jag reagerade när en röst i andra änden säger:
" Tjena Madde, det är Gert Fylking!!! " .... Hur skulle jag reagera nu! Höll helt klart på att svimma.
" Eh, hej.. Ursäkta men nu vart jag lite nervös! Haha! "

Jag satt nu i telefon med Gert Fylking i ena änden och Zandra i den andra. Då tryckte jag av Zandra utan att tänka mig för. Förlåt gullet! Sedan pratade vi på om det hemska samhället vi lever i och om landstinget och våra olika upplevelser! Fan så trevlig han var. Men sncka om att jag var chockad.

Nu har vi kommit överrens om att jag ska begära att få se mina journaler och sedan ska jag maila honom det veseäntliga för att efter detta förhoppningsvis prata om det i radion, tv eller göra ett uppslag om det i tidningen! Känns jätte bra att sanningen om det fruktansvärda systemet kommer fram!

Äntligen på väg någonstans!

Så jag kan sammanfatta min morgon på detta sätt: Mys med Freja, Omelett och Gert Fylking!
Kan inte annat än säga:

F a n  v i l k e n  c o o l  s t a r t  p å  d a g e n !

RSS 2.0
Test