What a wonderful day!

Vi är världens absolut bästa familj. Vi har så roligt, så mysgt & så underbart tillsammans. Dagen har verkligen vart toppen. Imorse kom Freja in för att väcka oss runt 08. Men vi var ju fortfarande trötta så vi gjorde välling och sen låg hon hos oss och tittade på barnprogram i en timme. Sedan ville hon inte längre! Så vi gick upp allihop och klädde oss för att sedan åka till Kolmårdens Djurpark som hade fri entré & nästan alla djur ute! Först köpte vi lite frukost på Mc.donalds! Jisses vad god deras "Frukostmacka" är! Jummie!

Vi gick igenom parken, klappade djuren i "Kel & Klapphörnan" & gick på delfinshowen. Efter det drack vi varm choklad uppe vid sälarna och Freja försökte äta snö! Sötnos! Sedan promenerade vi mot bilen, nöjda och rosiga om kinderna! Freja somnade som en stock i vagnen och sov i bilen hem.

Hemma ville hon inte alls fortsätta sova, utan började genast tjata om "Toton." Med detta menas den animerade filmen Spriti - Hästen från vildmarken! She absolutly adore´s! Så vi satt allihop & mös i soffan och sedan lagade vid en riktigt mysig lunch/middag runt 15.00. Efter det sattes kaffet på & den mjuka pepparkakan skärdes upp. Farmor & Farfar skulle ju komma förbi. Det vart julklappar så det stod härliga till & även de fick en "julklapp" från oss. Svärfar var nära att brista i gråt, så lycklig vart han! =) Sedan skålade vi med världens absolut starkaste glögg, haha!

Vi har verkligen haft en toppen dag & för att citera Stoffe " Dagen har vart underbar! "
Freja & Stoffe, åh vad jag älskar er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0