30 augVi har redan från första dagen vart noga med att Freja får vara med och hjälpa till med allt vad blöjbyte och sånt heter! Det är ju superviktigt att hon får känna sig delaktig och behövd även när vi byter blöja på Alice eller något annat som för oss kan tyckas ganska enkelt! Och Freja tycker det är jättekul! Hon älskar att få vara med och ta fram våtservetter och ny blöja och lägga iordning allt som hon vill ha det! Ikväll tog vi även fram hennes docka och två likadana bodys. Vi fick ju två stycken babyväskor på BB så vi hade ju likadana! Freja fixade efter mycket om och men att sätta på sin docka blöja, men lite yttepytte hjälp från sin paps! Sedan var det "pyjamasbody" på och studs i säng för dockans del! Passade på att lägga dockan brevid Alice för att se skillnad i storlek! Hihi, fnissade lite glatt när vi upptäckte att Alice var mindre än dockan! Vår lillefot! Så söt!

Freja var så stolt över att hon klätt på dockan! Underbart att se! När vi var klara var det bara Alice som gällde! Det var ett himlarns kramande och pussande på lillasyster vilket även Alice tyckte var toppenmysigt som somnade! 

Nu sover mina sessor och pappa ser på film! Ska faktiskt vara snäll och ge honom datorn nu så han kan spela poker! Han har ju väntat massor på det! Puss på min fina familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0