Gonattkram

pi 2008-09-30 Klockan: 23:18:04
Imorgon är det dags för praktiken igen! Jag har vart hemma idag pga världens huvudvärk. Men efter att Stoffe & Freja kom hem så sov jag en stund på eftermiddagen! Äntligen försvann den! Det är så jäbbigt med huvudvärk, blä!

Skönt att jag fått byta handledare! Känns toppen med den jag ska ha nu! Hon är verkligen toppen!
Måste passa på att säga att jag saknar min klasskompisar då det skriker om det!
Världens absolut bästaste Maria, Madde, Emelie, Carla & Linda!

From imorgon ska jag börja gå och lägga mig i tid. Så jag är utvilad på morgonen!
Funderar på att köpa en sån där dyr väckarklocka som väcker en när man är utvilad!
Tror ni den funkar!

Skriver imorgonkväll!
Jobbar 12-21


Puss & Gonatt!

Challange

pi 2008-09-30 Klockan: 22:26:19
Jag föddes i: Uppsala 1986
Jag växte upp i: Stockholm 1991-2005
Jag bor just nu i: Norrköping
Jag vill bo i: Stockholm (På G)

Hur många förhållanden har du haft: Fyra seriösa
Hur många av dem var/är bra: Två av dom [Micke & Stoffe]
Har du vart tillsammans med en våldsam kille/tjej: Ja, Tomas
Vilken av dina killar/tjejer kysste bäst: Utan tvekan Stoffe
Var det kärlek vid första ögonkastet med din nuvarande: Oja!
Har du vart otrogen: Ja det har jag
Berättade du det: På en gång
Har du blivit bedragen: Ja det också
Berättade han/hon det: Nej jag luskade ut det

Ditt bästa sommarminne: Gotlandsresorna & När Freja föddes
Det absolut bästa förfesthaket: Nivå 22 [Fridhemsplan]
Vackraste Stället du vart på: Visby
Det finaste du vet: Mitt allt - Min Freja ♥

Nämn en kändis [kille] du vill ligga med: Oj, Eric Winter
När du endå är på g, en tjej också: Eh, Jenna Jameson
Vem tycker du sjunger bäst av alla sångare: Rob Thomas ♥
Vilken musik föredrar du: Softrock

De mest spännande stället du haft sex på: På ett kontor i ett Garage
Gillar du S&M: Är du dum eller! Skadat!
Vad är sexigast på en kille/tjej: Händerna
Är utseendet viktigt: Ja absolut

Har du bra självförtroende: Nej, men det ska vi ändra på
Finns det någon du är avundsjuk på: Ja
Tror du att någon är avundsjuk på dig: Ja

Vad ska du göra när du gjort klart utmaningen: Titta på vänner och somna på Stoffes arm! ♥

Jag utmanar:
Stoffe
Zandra
Tette
Olivia
Sofie

Såklart

pi 2008-09-30 Klockan: 21:33:46

Dammsuggari!

pi 2008-09-29 Klockan: 23:32:23

Hjälp vad jag har städat idag! Jag mådde verkligen kasst imorse när jag vaknade. Ont i halsen och öronen och huvudet kändes inte bättre än igår. Men jag tog mig ur sängen och klädde mig och Freja. Efter det gick jag ner med henne till dagis. Eftersom jag var ledig från praktiken idag vart det till att städa hemma. Och som jag har städat! Jag har verkligen städat allt jag kunnat komma på. Under tiden har jag pratat med min söta Marie i tel hela tiden! Nästan konstant!

När jag stod och dammsög höll jag på att bli galen. Nästan ingenting åkte in i dammsugaren utan rullades bara omkring under den. Nej nu får det vara nog tänkte jag och ringde Stoffe. " Vi måste köpa en ny dammsugare! "

När han kom hem åkte vi iväg och tittade lite på Elgiganten. Men eftersom vi ville ha ngt runt 500 lappen hittade vi inget bra. Bara en massa skräpmärken! Så vi gick vidare till H&M och köpte en vintermössa till Freja. Supersöt! Sen gick vi in på MAXI och köpte två kökshanddukar och en grytlapp med tillhörande grytvante. Och till det en löpare! Snyggt!

Efter det var vi så hungriga allihop att vi åt lite onyttigt men gott på Mc! Var jätte mysigt! Freja är så söt när hon dippar sina osaltade pommes frites i ketchupen! Mammas & Pappas Gos!

Men efter detta var jag ännu mer sugen på en ny dammsugare. Så vi åkte ner till Media Markt och tittade. HIttade först en för 899:- som verkade kanon. Men när jag fråga lite om den i personalen så berättade hon att den inte hade ngt Hepafilter. Hmm, jag vill ju ha ett sånt filter! Vem vill inte det! (För er som inte vet vad ett Hepafilter är kan jag berätta att det ser till att ingen smuts/damm flyger ur dammsugaren utan renar luften innan den kommer ut igen.) Vad är meningen med en dammsugare om luften kommer ut nästintill lika skitig som den var när man sög upp skräpet!? Nej, Hepafilter alltså! Så ist tog vi en Philips med Hepa och ett fantastiskt munnstycke! I LOVE IT!

Den kostade ca 1600 kr men då fick vi  också med en jätte bra MP3-spelare med 2 gB!
När jag kom hem dammsög jag om hela lägenheten och jävlar vad den suger!
Inte ett dammkorn slips away! Värd varenda krona!

Nu är jag en lycklig städtant igen!
(Lägger in en bild på vår nya "Sune" som dessutom har inbyggda doftkulor!)


Världens Vackraste

pi 2008-09-29 Klockan: 23:05:58

Jag är världens lyckligaste människa! Jag har världens mest fantastiska dotter. Hon är så underbar, så glad och så full av liv. Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går och för varje dag så tänker jag att det måste vara omöjligt att älska henne mer. Men det gör jag! Ännu mer! Tusentals gånger mer! Tiden går så otroligt fort. Känns inte alls som det var länge sedan hon var nyfödd och låg på mitt bröst och sov. Nu är det ett skå att få henne att ligga still! Jag har aldrig träffat ett barn med så mycket spring i benen! Utan att överdriva, hon kan inte vara stilla en sekund!

J a g  ä r  s å  l y c k l i g t  l o t t a d  s o m  f å t t  v ä r l d e n s  f i n a s t e !
Mitt ♥ tillhör dig min fantastiska dotter! 
Älskar dig förevigt! / Mams!

What hurts the most!

pi 2008-09-28 Klockan: 23:13:00


(Lyssna & Läs)

Det senaste året har bjudit på mycket hemskheter! Vår familj har vart med om en hel del som jag inte önskar min värsta fiende. Men som tur är gick det vår väg, men inte allas. Några vart kvar i den mardröm vi så snart kom ur. Några som inte alls förtjänade det, som borde haft samma tur som vi. Men av någon anledning valde det såkallade rättsväsendet att tro på lögner och inte den rena sanningen. Det går inte en dag utan att jag tänker på det, tänker på er!

Jag har jävligt svårt att erkänna mina fel och brister, men ju mer tiden går desto mer känner jag att det är ett måste för att jag ska kunna fungera som människa. Jag blir galen på allt bråk, all jävla ilska och detta hat. Kan man kalla det hat?

Jag får höra från er och från era vänner att detta är mitt fel. Ni frågar hur jag kan leva med mig själv. Jag vet att det inte är mitt fel. Jag tvingade ingen, men jag berättade sanningen. Dumt? Ja, kanske! Men jag var så jävla arg. Om ni tänker efter, vad hade ni gjort i min situation? Jag var gravid och jag var så fruktansvärt sårad! Mitt liv föll samman! Allt jag hade och allt jag trodde på försvann och hela min värld vändes uppochned. Allt på grund av en jävla snorunge!

Ibland... Som nu ikväll t.ex. när jag känner mig lite nere kommer allt detta tillbaka och drar ner mig under ytan ännu en gång. Vad kunde jag gjort och vad kunde vi gjort annorlunda. När ni frågar hur jag kan leva med mig själv, menar ni då att ni önskar mig död? Och hur kan ni isf göra det? Jag har en dotter, ni vet hur kärleken till ert eget barn är. Det finns inget starkare. Vill ni att hennes mamma ska försvinna? Vill ni att hon ska växa upp utan mig? Helt ärligt varför säger ni så? Handen på hjärtat, känn efter ordentligt!

Jag önskar er INGET ont i hela världen! JAg önskar er all lycka och att allting kommer bli helt underbart för er. Varför ska jag tillbringa hela mitt liv med att hata människor jag förut stått så nära? Varför ska jag låtsas att jag hatar när jag i själva verket saknar vissa tider med er. Varför ska jag ljuga för mig själv, ljuga för andra!?

Som alla vet praktiserar jag på hemtjänsten just nu.
Varje dag träffar jag människor som inte har vidare lång tid kvar att leva. Människor som inte vill att vi går när vi kommit dit för att de vill ha någon där. Människor som inte har någonting eller någon. Människor som uppskattar en så enkel sak som att få sin matlåda öppnad. Människor som inte kan gå upp ur sängen själva, gå på toaletten eller kamma sitt hår. De har ingenting, men de ger allt. Allt de kan! De ger ett leende då de inte kan tacka. Om de kan tacka så gör dem de tusen gånger om! De har inget med ger ALLT!

Vi har ALLT men ger inte ett jävla förbannat SKIT!
- Fan jag blir så jävla förbannad!

" Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att sedan kunna le igen? "

Dessa små jävla skitproblem! Fy fan så less jag blir. Kan inte allt bara vara som det var innan? Jag önskar att jag aldrig fått veta om det där den kvällen den 19 Juni 2007! Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden till den dagen och att jag aldrig tagit reda på sanningen. Utan att jag istället bara fortsatt vara så lycklig som jag var! Sen dagen kan jag inte lita på NÅGON! Och så fort jag börjar lita på någon tänker jag tillbaka på den sommarkvällen och mitt liv faller isär.

Tänk om det aldrig hade hänt, då hade allting vart bra!

Ibland saknar jag sig så jag blir dum i huvudet! Din sjuka jävla humor och dina jävla ryck, men också helt fantastiska generositet och omtänksamhet! Jag blir arg på mig själv när jag saknar någon som hatar mig så mycket! Har du rätt att göra det? Jag vet inte, jag vet fan ingenting!

Jag orkar inte fortsätta med denna jävla skit. Ska det bli rättegång nu igen? Jag orkar inte det. Jag kommer gå sönder! Jag vill inte att det ska fortsätta såhär. Jag vill inte ha några JÄVLA pengar, jag vill att det ska lösa sig och att vi alla blir lyckliga! Jag skiter i allt annat! Varför kan inte alla bara lösa det här?

Dem här JÄVLA orden har etsat sig fast i mitt huvud och de gör mig glad men får mig att saknar!
" Åh hon är så vacker... "

MEN tack vare oss har hon INGEN. Ingen kusin, farbror eller faster!
VARFÖR GJORDE VI SÅHÄR ALLIHOP!??!?!?!


Fotoredigering

pi 2008-09-28 Klockan: 14:56:14
JAG ÄLSKAR PHOTOSHOP!

Satt och lekte lite med kameran förrut och fotade Frejas välling! (Man kan se bra bilder i allt om man låter fantasin flöda!) Det är så häftigt när man redigerar bilder och ser vilken skilnad det blir. Vad tycker ni!?


Tråkigt!

pi 2008-09-28 Klockan: 13:18:06
Imorgon är det dags för omrpov i Vård och Omsorg eftersom jag var hemma med sjukt barn sist! Jag är verkligen inte det minsta motiverad. Blä för alla lagar och paragrafer! Hur tråkigt som helst!

Men men, nu ska jag lägga mig i mammas ljusa luftiga vardagsrum och drömma mig bort bland hygien och bestämelser! Stoffe är på rättspsyk och jobbar! Älskling, du är så duktig!


Fotografering Giraffer

pi 2008-09-24 Klockan: 23:32:20
  

For Your Information!

pi 2008-09-24 Klockan: 23:24:40
Jag har ingen mobiltelefon för tillfället! Det var visst någon liten fröken här hemma som tyckte att den behövde ta sig ett bad och kastade den i toaletten! Busunge - as you say in Sweden! Men ni får ringa på hemnr el till Stoffe om det är ngt! Ni som ringer min mobil blir automatiskt vidarekopplade till vår hemtelefon! Så kan det gå! Smile!

Måste bara skriva den absolut skönaste kommentaren som någonsin sagts i IDOL!
" Två tjockisare i IDOL, tjohoo! "

Bättre Hälsa - no1: Mat

pi 2008-09-24 Klockan: 23:13:34

Efter att ha suttit och lusläst min favoritblogg har jag fått världens inspiration! Både till att ta tag i gymmet igen, gå minst en timmes promenader om dagen, äta mer hälsosamt & sluta upp med mina helt önödiga fem cigaretter per dag! Hon är en helt fantastisk inspirationskälla. Är så otroligt glad att jag hittat henne blogg!

Kommer följa den dagligen och börja planera våran veckomatlista efter hennes recept!
Såhär ser vår inköpslista ut inför morgondagen!

Vad tror ni?

Veckans Blogg

pi 2008-09-24 Klockan: 22:33:49


Jag har hittat en helt oslagbar Blogg! Tjejen skriver om hälsa, motion, mat, recept och mycket annat. Hon fotar även suveräna bilder! Vilken inspirationskälla! Jag älskar verkligen den här bloggen! KAN INTE slita mig!

Klicka på bilden ovan för att komma in på
Hälsofreak´s Blogg!
Helt jävla underbart!

Påminnelse till er!

pi 2008-09-24 Klockan: 21:36:56

Designutlottning

pi 2008-09-24 Klockan: 21:28:43

Dags för höstens första Designutlottning här hos Madelene1986!
[För mer information om mina designer klicka på bilden ovan!]

REGLER

1.
Skriv en kommentar i bloggen & berätta att du är med i Designutlottningen!
2. Använd bilden ovanför och använd i din egen blogg där du länkar till min tävling!

Vinnaren utses den 1 Okt 2008!

Lycka Till!

Knep & Knåp

pi 2008-09-23 Klockan: 23:48:58
Vet ni hur svårt det är att göra en design till en kille? Det är nästintill omöjligt. Men jag lyckades iaf och min sambo vart supernöjd. Skönt! Så nu får ni se till att följa min snyggings blogg också! Här har ni min hunk: Stoffe

Nu måste jag sova. Är förvisso ledig imorgon men börjar känna mig jätte förkyld! Jag har inte tid med det nu! Blä! Jag ska knapra massa panodil, dricka vatten och äta c-vitamin imorgon!

Sov gott alleman!
Tingeling!

Bloggdesign Stoffe

pi 2008-09-23 Klockan: 23:33:31


Hi readers!

pi 2008-09-23 Klockan: 19:54:45
Massa inlägg kommer om en liten stund. Nu ska jag sätta mig och gå igenom alla mina kommentarer och svara på dem! Sedan ska jag försöka hinna med en snygg design också!

Massor av pussar!

Morning

pi 2008-09-23 Klockan: 05:38:06
Nu är kl 05.34 - Känns knappt mänskligt att gå upp nu!

Men det gör jag varesig jag vill det eller inte. Praktikens andra dag och idag ska jag gå med någon annan än igår. Eftersom jag måste få ihop 35 h / v och min handledare endast jobbar 32. Så det ska bli skoj att träffa någon annan också. Tycker så himla synd om Freja som jag måste lämna på dagis redan kl 06.20!!! Usch, vilken tid! Mammas lilla skrutta!

Nehepp nu ska jag äta upp min fiberrika kost och måla svart på ögonfransarna!
Tjohooo!

Bloggdesign Olivia

pi 2008-09-22 Klockan: 23:09:06

Bloggdesign Tette

pi 2008-09-22 Klockan: 20:35:28

Jag Sjunger...

pi 2008-09-21 Klockan: 23:19:30
Antingen är jag helt galen som lägger ut två klipp på när jag sjunger eller så är jag ett geni! Vem vet? Efter påtryckningar från Zandra har jag nu beslutat mig för att lägga ut dessa två! Hjälp, nu är jag supernervös!

S k r i v  g ä r n a  v a d  n i  t y c k e r  s e n !

Jag sjunger Keith Urban´s - Love Somebody Like You
(Rutan är svart då jag bara lagt upp själva ljudfilen!)
- Kunde inte riktigt texten till denna låt, därav osäkerheten!
Jag sjunger Jason Mraz - Im Your´s
(Rutan är svart då jag bara lagt upp själva ljudfilen!)Mysig Familjedag!

pi 2008-09-21 Klockan: 23:13:40
Vi har haft en helt fantastisk söndag. Vi har myst ordentligt hela familjen och njutit av att det faktiskt ändå vart ganska varmt ute. Vi gick till Frejas favoritplats att leka på. Nämligen på dagis! Jag var inte sen att knäppa en massa kort! Efter det gick vi till coop där Freja fick köra egen vagn och hjälpa till att plocka ner varor i den. Sedan vart det hemåt för att grilla korv i grillpannan och till det äta sån god gourmét potatissallad & annat. Efter det gjorde vi en liten söndagstårta med banan, grädde och massor av hallon och till det dracks det kaffe! Vi vart så mätta! Dagen avslutades med massor av lek med Freja och sedan vällingstund och hopp i säng! Åh vad jag älskar dig min prinsessa! Jag är så otroligt lycklig som har min fantastiska familj! Så lyckligt lottad! Det finns inget finare i hela universum!

Mamma, Pappa & Freja Föralltid!

  
 
 
 
 
 
 

Crayon Love

pi 2008-09-21 Klockan: 22:14:11
 


F o t a t  M e d : S o n y  D S L R - A 2 0 0

Fotografering Älskling

pi 2008-09-21 Klockan: 19:32:18

Idag när vi var ute och lekte med Freja bestämde jag mig för att ta några bilder på min älskling! Tycker de vart superbra. Jag valde att ändra färgerna lite i PS. Tyckte på något sätt de vart snyggare!

Foto: Madelene Ekfalk
Modell: Christoffer Bergne
Fotat med: Sony DSLR-A200
 


Påminner om tävlingen

pi 2008-09-21 Klockan: 12:46:43

Ni har väl inte glömt att vara med och tävla om den underbara Orientaliska massageoljan som är helt ny på marknaden? Om ni gjort det så gå in och tävla du med, nu på en gång!
Old fashion

pi 2008-09-21 Klockan: 11:36:51
Imorgon är det dags för praktik. I fem veckor ska vi vara ute och efter det följer en veckas höstlov. Det var ju länge sedan man hade sån lyx. Ska bli skönt! Men hursom så börjas det imorgon kl 10.00 och jag ska gå bredvid en handledare som hette Marijo. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför Hemtjänsten. Det råder delade meningar, men det är ett måste under omvårdnadsutbildningen. Som jag ser fram emot sista terminen då vi får välja praktikplats själva inom det vi vill. Antingen blir det förlossningen eller inom psykiatrin! Kanske kunde praktisera där Stoffe jobbar i Stockholm? Det verkar roligt!

Samtidigt känner jag att det ska bli roligt att få träffa äldre människor. De flesta har en så spännande livshistoria och så mycket att berätta. Det är underbart att höra när de med entusiasm berättar vad de gjorde när de var i min ålder och visar bilder på hur de såg ut. Oj vad de var modemedvetna på den tiden. De var verkligen måna om sitt yttre! Kvinnorna bar hattar eller andra huvudkreationer. Naturligt sminkade men med starkt rödmålade läppar.

Oftast hade de någon snygg dräkt och långa snygga naglar! Fräsht & elegant!

På alla bilder jag sett av min mormor och morfar så var det alltid precis så som jag beskrev. Morfar var ju världens stiligaste i min ålder. Åh så snygg han var! Varför är ingen så snygg nu för tiden!? Och inte nog med att de var vackra så hade de även ett fint inre. De var trevligare och med hjälpsamma. Vi är inte som dem, borde vi inte bli det?

Hurra för de äldre, ni kunde era grejjer!S å  s n y g g t  o m s l a g  f r å n  V o u g e  A p r i l  1 9 4 0 !

Kreativt tänkande

pi 2008-09-21 Klockan: 09:25:49
Idag gick Freja & jag ut på vad som var menat att bli en riktg långpromenad. Tji fick vi! Efter att ha gått ner till OK för att pumpa däcken på vagnen så kom vi inte längre än hem igen. Det ena däcket som jag endast trodde var tomt på luft hade fått punktering. Ja, jag vet att man inte ska köra runt cyklar eller vagn med för lite luft i för det kan leda till punktering. Men nu har vi gjort det! Hm, man lär sig av sina misstag. 

Vi tog istället en sväng in på hennes dagis så fick hon busa av sig lite bland klätterställningarna medans jag samlade på vad naturen har att erbjuda. Rönnbär & rönnbärsblad, bark, kvistar & löv. Sen snodde jag lite sand från sandlådan också! Shame on me! S m i l e !

Efter det gick vi hem till vår nystädade lägenhet och mötte upp vår papi som hade vart en sväng på stan. Någon timme efter det kom svärmor som ska sova här tills imorgon. När de satt och tjattrade vid bordet passade jag på att fixa iordning några höstlyktor utav det jag plockat utifrån! Det vart jätte mysiga verkligen!

Tänk vilken skillnad det kan bli bara man använder sin fantasi!
Så se till att plocka lite av naturen nästa gång ni går ut!


Grymt Nöjd

pi 2008-09-21 Klockan: 00:39:25
Jag är så jävla nöjd med min nya bloggdesign! Jag har suttit och arbetat med den oavbrutet sen Freja somnade vid 19.00! Jag har svurit & vart glad om vartannat. Men nu är den äntligen klar och idag har jag verkligen inte gett mig förns jag vart 100% nöjd. Åh så skönt! Den är verkligen jag så det bara skriker om det!

Bilderna som finns i min header symboliserar innehållet i min blogg. Jag ska förklara vad jag menar:
Bild 1: Symboliserar Vänner, Lunchdejter, Party mm.
Bild 2: Symboliserar Skönhet, Mode & Shopping
Bild 3: Symboliserar Min underbara Freja & Familjelivet
Bild 4: Symboliserar Inredning, Design & Foto

Kände mig riktigt kreativ idag så det fick bli något ljust och modernt. Vitt & Rött är ju så superläckert tillsammans så det fick de bli. Skönt att ha kommit igår med designandet igen. Nu är det bara att börja skapa!

Ni kan se fram emot en utlottningsdesign i veckan!
Håll ögon & öron öppna!

Konstig Blogg?

pi 2008-09-20 Klockan: 18:23:04
Om ni undrar varför min blogg ser så konstig ut nu så är det för att jag håller på att fixa med den. Denna gång ska inget bara stressas ihop. Nu ska det bli skitbra! Håll ut!

Tävling - Chabby Chik

pi 2008-09-19 Klockan: 15:43:11
Jag är med och tävlar, var det du också!
Klicka på bilden nedanför för att komma till tävlingen!
Du vill inte missa den!
Höst & Fotolek

pi 2008-09-19 Klockan: 11:17:27
Mina älsklingar ligger och sover här hemma. Jag hoppas att Stoffe mår bättre när han vaknar. Stackarn har haft över 40 graders feber nästan hela veckan. Inte roligt alls. Freja somnade i min famn när jag tittade på Top Model imorse. Hon är så trött efter all lek på dagis så hon kan somna lite när som. Min söta Sessa!

Idag har jag planerat att ta med min underbara familj ut på en riktig höstpromenad i solen. Vi ska vara ute jätte länge och ta med oss varm choklad eller kaffe. Sedan ska jag ta med min systemkamera och fota en massa vackra höstbilder. Det är ju så färgglatt ute nu! Måste ta tillvara på såna här fina dagar, innan man vet ordet av är det mulet och trist ute!

Nu ska jag nog gå in och väcka dom så de inte sover bort hela dagen!
Jag har världens underbarste familj!T h i s   i s   b e a u t i f u l !

Fotografering Theo

pi 2008-09-19 Klockan: 11:06:53
Förra lördagen hade vi besök av min vän Titti & hennes underbara son Theodor! Vi fikade och lät våra små barn busa så mycket de ville med varandra. Tyvärr hann de inte leka så mycket för först somnade Theo och lagom till att han vaknade så somnade Freja. Men de hann iaf med att dra varandra i håret och slåss om leksakerna! Busfrön!

Titti ville att jag skulle fota Theo lite med min systemkamera så hon kunde skicka in dem och låta ett företag göra en canvastavla utav bilden. Vi tog några stycken och sedan valde jag ut fyra stycken jag tyckte vart bra! Så här har ni resultatet! Titta på hans vackra ögon, snacka om blå!

Foto: Madelene Ekfalk
Modell: Theodor Hedlund
Fotat med: Sony DSLR-A200
Jag vill också

pi 2008-09-19 Klockan: 10:08:10
Eftersom i princip alla provar makemebaby just nu så kände jag att det vore kul att göra det jag med. Så här har ni resultatet på hur Freja´s framtida lillasyster kan se ut :) Haha så roligt!Sen har vi ju vår lilla Frejsan som redan är det abolut sötaste som finns!


Lite vardagslyx

pi 2008-09-18 Klockan: 23:56:35
Jag är världens kaffeälskare. Men jag är enormt kinkig när det gäller valet av kaffe samt vad jag ska dricka kaffet ur. Mitt kaffe får aldrig bli ljummet, då kan jag inte dricka det. Jag vill dricka det ut stora koppar, helst tjocka. Det ger mig ett varmt intryck på något sätt! Kaffet jag dricker ska vara starkt, men ha mjuk smak.

Ikväll var jag inne och surfade runt bland olika heminredningssidor och fastnade för denna fantastiska termosmugg. 75 kr tycker jag är ett fynd så när lönen kommer vet jag vad jag ska slå till på iaf. Så himla läckert att strosa runt med denna vackra mugg i skolan! Yes!Skillnad?

pi 2008-09-18 Klockan: 23:31:46

Min uppväxt har varit väldigt orättvis. Min mamma har alltid funnits för oss och försökt ge oss allt hon kan. Men min pappa har behandlat både mig och min bror väldigt orättvist om man jämför med våra andra syskon. Nu kan jag ärligt säga att jag inte bryr mig längre. Det som har vart har vart och ingen eller inget kan ändra på det. Däremot kan vi försöka förbättra vår framtid.

Jag har världens absolut underbaraste dotter. Jag är lyckligt lottad som fått en så fantastisk liten tjej och som gör mig glad dagarna i enda. Jag och hennes pappa följer hennes minsta framgång och glädjs åt varje liten sak hon gör. Ta bara den gång hon för första gången stoppade en sked med mat i munnen, eller den gång hon tog sitt första steg. En otrolig känsla vill jag lova. Freja har en mormor som ställer upp till 110 %. Men också en farmor! De älskar henne av hela sitt hjärta och bryr sig så som en mor el. farförälder ska göra. Ja, ska! Det ringer och frågar hur hon mår och om det hänt något nytt under dagen. Framsteg mm. Det värmer mitt modershjärta, det gör mig lycklig då jag märker att folk bryr sig så mycket om henne. Det är vad jag egentligen borde fokusera på - dem som gör oss glada!

Men den senaste tiden har jag börjat fokusera mer och mer på det negativa. Alla människor som skiter fullständigt i hur det går för henne på dagis eller om hon börjat gå än. För några månader sedan satt jag hos Stoffes bror med Fru och pratade om förhållandet mellan min och Stoffes Freja & deras William till sin farfar & "farmor." Jag minns att min svåger sa: "Farmor" vill inte träffa William & Freja. Det är farfar som vill göra det!

Dagen efter pratade jag och min sambo med min svägerska och berättade vad min svåger sagt. Senare på kvällen ringde "farmor" upp min telefon och berättade att det absolut inte var så. Att hon älskade Freja lika mycket som sina biologiska barnbarn och att Freja var jätte viktig för henne. Just då kändes det så ärligt så efter vårt samtal kände jag mig mycket bättre till mods. Nu har det gått ett par månader och allt jag har att säga om det hon sa då är:

BULLSHIT!

Om man älskar sina biologiska barnbarn lika mycket som sina ickebiologiska så visar man väl det på samma sätt? det är aldrig någon av farfar & "farmor" som ringer för att fråga hur det går för Freja på dagis. Om hon mår bra eller om hon gjort några framsteg. Vid jul, påsk, födelsedag mm är det en jävla skillnad på presenter. Om Freja ens får ngt. Ingen av dem kommer någonsin förbi för att bara säga hej. Hur lävla svårt kan det vara när deras biologiska barnbarn bor två dörrar ifrån oss? Freja är med andra ord inte lika viktig som de andra... Hur i helvete kan man göra sån skillnad på sina barnbarn. Freja är ju åtminstone Farfars biologiska barnbarn? Jävla skit så förbannad jag blir.

Freja är världens mest fantastiska -
synd bara att ni missar det!


Stora Planer

pi 2008-09-18 Klockan: 14:43:25
Sitter här i min mysiga soffa med äckelsmak i munnen. Har precis rökt en halv cigg och jag börjar äntligen få avsmak för dessa äckliga ting. Pratade i förmiddags med samordnaren på min praktikplats jag ska börja på nu på måndag. De verkar trevliga och ambitiösa! Ska bli jätte roligt att få komma ut och se hur det funkar i verkligheten även om hemtjänsten inte är någonting jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden.

Desto mer vi läser i skolan, desto mer kluven blir jag. Vad vill jag arbeta med? Än så länge har jag två yrken jag kan tänka mig. Det enda väger lite tyngre än det andra. Barnmorska, det har jag velat bli sen jag vart gravid med Freja. Kan inte tänke mig ett roligare och mer tacksamt yrke. Det verkar vara någonting fantastiskt. Sedan kan jag tänka mig att arbeta inom psyiatrin, eller ja kanske på en avdelning för missbrukande tonåringar eller tonåringar med problem. Jag tror det är riktigt intressant och roligt!

Sitter just nu med komvux katalogen framför mig och funderar på om jag ska lägga till några kurser. Det finns mängder av kursen med flexibel start som jag kan tänka mig, men jag är samtidigt rädd att jag tar mig vatten över huvudet. Kanske är det bättre att göra det jag gör nu och fokusera till 100 % och sedan ta det andra eftersom. Men jag vet inte. Jag är väldigt intresserad av att läsa hälsopedagogik & social prykiatri. Hum... Nu blir jag förvirrad! Visserligen kan jag välja Psykiatri sista terminen och då ingår Social psykiatri, men då kan jag inte välja Sjukvård. Så jag har faktiskt ingen aning, men det löser sig!

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan hämta min sessa på dagis för att sedan gå på promenad. Hoppas ni alla har en super grym dag!Älskar dig min sjukling - krya på dig vår papi!
- Din lilla & din stora flicka! ♥Till Minne av Madde

pi 2008-09-18 Klockan: 00:03:45
Ikväll hade jag tid att sätta mig vid bloggen och verkligen ta det lugnt. Det har vart mycket att göra de senaste veckorna, många prov och inlämningar & mycket att tänka på... men egentligen, är det verkligen så mycket!?

Jag hamnade på Maddes blogg ikväll. En längre tid har jag lidit av panik och dödsångest. Det är fruktansvärt jobbigt och något enormt påfrestande. Men hur är det då för någon som verkligen är sjuk. Som varken vet om hon kommer att överleva eller inte? Vad tänkte hon när hon somnade och hur mådde hon när hon vaknade. Var hon rädd? Idag var första gången jag läste hennes blogg. Vilken stark person hon verkade vara. Vilken livsglädje och vilken vilja. Jag tror aldrig någonsin jag läst om någon som varit så positiv! Det är en häftigt men samtidigt en märklig känsla känsla som slår mig. Hur klarar man av att vara så positiv som hon var i en sådan situation? Det är väl styrka om nåt!!!

Jag kom sedan in på
Maddes mammas blogg där hon bara timmar efter att sin dotter lämnat detta liv skriver om de sista timmarna i Maddes liv och om hur vackert det var. Vilka fantastiska ord du skrivit. Jag blir så ledsen men samtidigt känner jag mig starkare på något sätt. Det positiva & vackra sätt ni skriver och tänker på är beundransvärt. Ni ger mig energi och får mig att tänka på hur viktigt det är att leva fullt ut varje dag. Förstå hur underbart man faktiskt har det!

Tror vi att vi ska leva föralltid?
Hur hårt det än kan låta så gör ingen av oss det. Oavsett om det är av ålder, sjukdom eller olycka vi lämnar detta liv så ska vi alla göra det någon gång. Så varför tar vi inte till vara på det vi har just nu? Varför somnar vi osams med de vi älskar ibland, varför ägnar vi så mycket tid åt att hata andra och prata skit? Varför slänger vi mat istället för att spara den då det faktiskt finns mäniskor som svälter? Varför röker vi när vi vet vad det kan få för konsekvenser och varför går vi ensama i mörka parker på nätterna för att något så idiotiskt som spriten tagit över och vårt goda omdömme är som bortblåst? Varför utsätter vi oss för dessa faror? Varför gör vi så mycket vi bara kan för att närma oss slutet? Är det instinktivt som vi väljer att gå ut och supa oss fulla, röka ett pkt cigg och sedan vandra ensamma hemåt istället för att umgås med vår familj, dem som faktiskt står oss närmast i en lugn och harmonisk miljö? Vi har alldeles för lite tid här på jorden för att slänga bort den.

Jag har allt jag kan önska här och nu. Jag har en pojkvän som gör allt för att vi ska ha det bra och som älskar mig och vår dotter mer än någon kan önska. Jag har en frisk och pigg dotter som alltid ler och vill busa med mig. Som ibland säger vad jag tycker låter som älskar dig och vill krama mig eller ligga på mitt bröst om hon är ledsen eller trött. Jag har en mamma som gett sitt allt för att jag och mina syskon ska ha det bra och som rentutsagt slitit sig blå för att vi ska ha tak över huvudet och mat på bordet. En mamma som älskar mig trots mina revolterande tonår och min fd ständiga ilska mot allt och alla. En mamma som förlåtit allt jag sagt och gjort! Jag har en lillebror som är helt fantastisk och som ger mig styrka när jag är ledsen eller känner mig ensam. Som skrattar med mig och fånar sig så kopiöst att jag inte kan hålla mig. Jag har en lillasyster som är världens absolut underbaraste lilla tjej och som är så vacker att det bländar mig. Jag har en "pappa" som funnits för mig i vått och torrt, trots att han inte är min riktiga pappa. Som även han orkat med mig då jag vart totalbäng och en riktig katastrof. Jag hade en mormor och morfar som jag vet älskade mig så otroligt mycket och jag önskar så att de ska fortsätta vara stolta över mig och tro på den jag är! Mina stöttepelare! Sedan har jag massor av andra människor omkring mig som gör mitt liv underbart. Kompisar, släktingar, klasskamrater, arbetskompisar, familjemedlemmar m.fl. Listan kan göras lång!

Jag vill leva nu! Jag vill ta tillvara på den tid jag och mina nära & kära har. Jag vill inte att min rädsla ska ta över. Jag tänker vara starkare än så. Det handlar om hur man tänker, vad man väljer att tänka! Vad vill jag göra med mitt liv? Det finns en del saker jag vill så starkt att jag önskar de kunde hända redan idag. Men man måste ha tålamod, åtminstone lite!

Det finns människor som går igenom det som Madde och hennes familj precis upplevt, varje dag. Världens över händer detta, just nu! Så varför gör vi inte mer än vad vi gör. Vi är människor, vår hjärna anses vara den mest utvecklade av alla arters. Vi har ju för fasiken landat på månen, vi har tagit fram så mycket mediciner och uppfunnit alla teknikens under. Vi kan så mycket och vi har så mycket mer att klara. Vi är tusentals gånger starkare och mer uppfinningsrika än vi någonsin kan föreställa oss men ändå gör vi inte så mycket utav det. Varför?

Vad kan du göra för att ta vara på den tid du har? Du kan motionera, äta rätt, sluta röka [ el. minska], sluta dricka [ el. minska], förlåta dem som ber om ursäkt men också dem som inte gör det för att du inte har en anledning att vara långsint eller hata, du kan berätta hur mycket du älskar dem i din omgivning och finnas där i både glädje och sorg. Du kan be din älskade om ursäkt innan ni somnar trots att du kanske inte tycker att det är ditt fel och, så kan du ge dig själv möjligheten att leva så länge du har möjlighet!Skänk 20 kr eller mer till Maddes fond " Den jävla idioten! "  - som Madde kallade sin sjukdom! Och bidra till forskning. Barncancerfonden behöver oss och vi kan hjälpa här och nu! Barnen är vår framtid! Hjälp till du också! Klicka Här för att komma till Barncancerfonden! Du kan sms:a in din gåva! Fonden är skapad av: Peter C Carlsson

Vila I Frid!

Bilden är tagen från Anne´s blogg. Läs den här!


Tillägnad Madde & hennes familj och vänner!

Tävling - Hudvård

pi 2008-09-17 Klockan: 22:09:34

Självklart vill du vara med och tävla om denna fantastiska massageolja värde 256 kr. Den är helt underbar. För att vara med och tävla läs tävlingsreglerna här nedanför! Lycka till!

Tävlingsregler!

Kommentera min blogg och berätta varför just du ska vinna oljan samt länka denna tävling i din blogg.
[Använd gärna bilden jag har.]
Ett stort plus är också att du länkar till tävlingen i andra bloggar. Berätta om tävlingen helt enkelt. Ju fler du länkar dessto större chans har du att vinna denna fantastiska massageolja!

Skäm bort dig själv i höst!

Tävlingen avslutas den 26 September 2008!

Vinnaren är utsedd!

Jag fick ett paket!

pi 2008-09-17 Klockan: 22:01:13
Wieee! Idag fick jag paket från Yves Rocher som önskar att jag ska prova deras nya kollektion av hudvårdsprodukter samt tävla ut likadana här i min blogg. Och visst tänker jag göra det! Måste bara säga innan att produkterna var helt underbara. Peelingen, Oljan, Lermasken & Hudbalsamet! Jag luktar ju supergott nu ju! Tack så mycket Yves Rocher!

 Jag vet vad jag pratar om - för jag har provat alla produkter ikväll! Smile!

My Better half

pi 2008-09-17 Klockan: 21:11:49

Ni har hört den många gånger. En del av er tusen och andra av er kanske bara en. Jag pratar om låten, den låten jag har på min blogg och som spelas varje gång ni besöker Madelene1986! Visst är den helt oslagbar! Jag tycker det och har gjort det i ett par år nu. Orginalet är av Our Lady Peace som gjort en fruktansvärt massa bra låtar! Den som spelas här framförs av David Cook som vann American Idol 2008. Han gör den riktigt bra och jag känner att den är värd att spelas även som cover. Jag som musikälskare är otroligt skeptisk mot covers. Jag menar att orginalet alltid är bättre och tycker inte att någon annan ska "förstöra" något som redan är perfekt. Men med Jason Cook är det annorlunda. Han brinner verkligen för musik, för rock och hela grejen. Han har passion i rösten och karisma så det bara sjunger om det. Apploderar dig David som lyckats förvandla en redan så grym rocklåt till något oslagbart. Fantastiskt!

Jag har älskat "softrock" sen jag var 13 år. Ni som läser min hemliga blogg vet grunden till det hela. Ja, hur det hela började! Min mamma trodde att när jag blev stor skulle jag bli en pop prinsessa med det största modeintresset och världens utseendefixering. Visst, jag är utseendefixerad och har en massa fina plagg i min "walkincloset," men jag har aldrig och kommer aldrig att gilla pop. När jag var runt 17-18 år hade jag en släng av Hiphop-sjukan, men den åtegick till det normala när jag kom loss från min dåvarande pojkvän. Jag är tillbaka där jag hör hemma.

Jag brinner för musik och jag vill inget hellre än att få dela min passion med hela världen. Många har bett mig söka till Idol och jag har många gånger funderat på det. Men samtidigt vill jag lyckas utan att från början behöva synas. Jag vet ju att jag kan det. Jag vill inte sjunga blödiga popballader eller smörigt come-back-to-me crap! Jag vill göra det på riktigt! Jag vill leva mig in i musiken med ett riktigt rockriff i bakgrunden som får mitt hjärta att springa frivarv.

Jag behöver aldrig lyssna på en låt mer än en gång för att kunna den. Jag känner musiken och jag anser att det är en "gåva" jag har. Musiken ger mig utlopp för mina känslor. Jag kan vara den jag vill och bete mig som det passar. Musiken bryr sig inte om att jag är ledsen eller upprörd. Den finns där när jag som mest behöver den och massor av gånger har den hjälpt mig. Men den finns också där för mig när jag är lycklig, när jag känner mig glad och sprudlande. Jag kan ge musiken allt och den ger mig lika mycket. Vi synkar varandra! Perfekt!

Jag skulle utan tvekan kunna skriva i timmar om det faktum att musiken är min bättre hälft. För så är det och jag vet att den förstår min passion. För så länge jag kan minnas så har den gett mig så otroligt mycket!

Låten på min blogg, Innocent! Den går inte att beskriva, jag kan inte sätta ord på vad jag känner när jag hör den. Den gör mig sprallig och glad. Den är tänkvärd och full av energi. Lyssna på basen, shit det är helt fantastiskt!

Vilken JÄVLA POWER!


" Remember losing hope
Remember feeling low
Remember all the feelings and the day they stopped "


Vad betyder Perfekt

pi 2008-09-17 Klockan: 17:06:21
Tänk så många barn & ungdomar det finns därute som inte gör annat än hoppas på att deras föräldrar ska älska dem. Älska dem som de är! Dagligen tar barn & ungdomar livet av sig då de inte känner sig älskade eller sedda av sin mamma eller pappa. De gör allt de kan för att få uppmärksamhet eller kärlek, men då inegnting hjälper ser de ingen annan utväg. Är det så det ska vara? Samhället sitter bara och ser på medans fler och fler minderåriga går under. Vad kan vi göra åt det här? Det är viktigt att vi som "nyblivna" vuxna informerar de yngre om att man är bra som man är. Vi har ju precis gått igenom vad de gör och det är ju så många som känner sig ensama som inte behöver vara det.Jag önskar jag hade möjlighet att gå ut i skolor och informera om detta. Det känns som min plikt att göra det! Jag vet ju hur de flesta som mår dåligt känner sig. Jag vet hur det är att inte känna att man räcker till och att vilja göra så mycket för att få upp ögonen på folk. Jag vet hur det är att avsky någon samtidigt som man älskar den personen så det gör ont. Jag vet hur det känns att vilja ta livet av sig för att i detta fall min pappa ska se mig.

Jag ska ta reda på vad jag kan göra för att nå fram till ungdomar som har det svårt. Jag vet att jag kan det och jag vet att jag kan hjälpa. Vissa saker måste man bara acceptera för vad de är och blicka framåt. Vi är bra som vi är!

En låt jag lyssnat mycket på när jag kännt mig ensam och ledsen är Simple Plan´s - Perfect! Den är helt fantastisk!
Ett barn behöver sina föräldrar & föräldrarna behöver visa sina barn mer kärlek! Det måste bli ändring!!!


Skolan - Yes

pi 2008-09-17 Klockan: 10:16:36
Igår var det inte mkt att göra i skolan. Det är sista veckan innan praktik och allt vi ska göra innan är gjort. Vi hade individuella samtal och jag ligger som jag redan visste på MVG i Medicinkursen. Sedan hade vi "Lyft & förflyttningsteknik " uppe i metodrummet. Det var långtråkigt och instängt. Läraren var skapligt tråkig och det var inte roligt alls. Det enda som var kul var att hissa upp Emelie i en lift! Smile!

Annars var det som vanligt en rolig dag med kompisarna i skolan!
Nu ska vi iväg & käka lunch på en Kina restaurang, för nu ses vi inte på sex veckor! Tur att vi har så rba kontakt med varandra och kommer gå ut och festa någon gång och ta en fika eller lunch på stan! Jag behöver ju inte vara ensam iof för jag gör min praktik tillsammans med Linda! Smile!

Bjuder på några bilder från igår!Här har ni arbetet jag skulle göra klart tills igår. Vi skulle skriva vår åsikt om en sak vi läst och väva in etiska begrepp, lagtext & människosyn! Det var kanonbra. Idag ska vi se en film jag rekomenderat för vår Etiklärare & så ska jag och Linda ställa frågor som klassen ska svara på! Ses sen, nu ska jag springa med Freja till Dagis!


(De som är understryket med blått är sådant jag måste
 skriva om pga felstavning eller för att jag inte tycker det var bra
)


Tette - skickar dina bilder ikväll! (De vart så jävla bra!)

Sov Gott!

pi 2008-09-16 Klockan: 00:01:21
Nu ska jag ta och hoppa i säng. Stoffe mår lite bättre och Freja har inte vaknat någonting. Skönt för henne att få sova så hon blir frisk och kry igen! Imorgon blir det skolan igen. Det är bara att ta en panodil och se glad ut! Puss!

Labels & Love

pi 2008-09-15 Klockan: 23:54:20
Varnar för osminkad skönhet! Smile!

Dagis på en söndag!

pi 2008-09-15 Klockan: 23:43:39
Igår var vi ute hela familjen på en riktig mysdag. Vi bestämde oss för att gå ner till dagis och leka på deras fina innegård. Den är ju nyrenoverad och det finns massor för barnen att leka med. De har stora gräsmattor och en väldig massa sand. Just när vi skulle gå ut tittade solen fram och det vart en kanomysig dag!

Bjuder på några bilder!

 
 
 
Motivation!

pi 2008-09-15 Klockan: 22:55:03
Efter att ha gjort klart mitt arbete som ska lämans in på Etiken imorgon satte jag mig nu här för att skriva lite blogg. Jag har upptäckt att jag faktiskt klarar av att både plugga & blogga samma kväll. Det var något nytt!

Den här dagen har gått fruktansvärt sakta. Stoffe har vart soffliggandes och så sjuk som alla killar kan bli. *Blink* Freja har vart tokgnällig och jag har vart super trött och kännt mig stressad. Kort och gott en riktigt grå dag! Om det ändå hade vart sol ute så hade jag kanske orkat pallra mig ut på en långpromenad med Freja. Det är ju bara att vara ute i luften även om man är sjuk har jag hört. Smile!

Hursom så har jag äntligen som jag sa skrivit klart mitt arbete som ska in imorgon. Vart riktigt lyckat. Imorse var Carla här och hämtade vårt grupparbete som jag justerat och skrivit ut så hon kunde lämna in det eftersom jag skulle vara hemma. Vi var visst de enda som kunde lämna in det idag, men det ser jag bara som positivt. Det visar på engagemang och framåtanda! Det känns så otoligt skönt att för första gången inte ligga efter i skolan. Det tänker jag heller aldrig göra igen! No way! Jag är grymt motiverad! Det enda jag måste göra är provet i Vård & Omsorg eftersom jag var hemma idag och missade det. Men det är lugnt, det tar jag igen!

Nu ska jag bara hitta tillbaka till träningen också!
- men var sak har sin tid!

SATC tjejerna!

pi 2008-09-15 Klockan: 11:02:56
Jag sitter hemma lite frussen och ont i kroppen. Det är inge kul att vara förkyld. Älsklingen är iväg till vårdcentralen för att se om har har halsfluss. När han får det blir han superdålig. Sist hamnade han på sjukhus och vart inlagd i några dagar. Han var uttorkad och undernärd. Han blir alltid jätte sjuk när han har halsfluss. Stackars! Freja sover middag och har åkt på världens ögoninflammation. Det är verkligen synd om oss idag. Hoppas vi mår bättre imorgon!

Sitter nu och tittar på Oprah och SATC - gänget som är på besök.
De verkar vara helt undrbara. Så jordnära och ärliga. Jag älskar deras framåtanda och engagemang! Det var och förblir den bästa serien genom tiderna. Och filmen ska vi inte ens tala om. Underbar!

Blondinbella kritiserar "mig!"

pi 2008-09-14 Klockan: 15:56:18
Ibland händer det att jag tittar in på Blondinbellas eller Linda Rosings blogg. De är båda hemska och känns fruktansvärt ytliga. Men men, av någon anledning återvänder man för att se om det gjort bort sig ännu en gång. Denna gång vart jag faktiskt förbannad. Blondinbella hade fått frågan vad hon tycker om unga föräldrar. Hennes svar löd:

" Jag kan beundra unga föräldrar samtidigt som jag också kan bli arg över denna egoistiska handling om man inte klarar av barnet psykiskt eller ekonomiskt. Blir man med barn borde man se över framtiden rejält innan man bestämmer sig. Jag har träffat på så många unga mammor som fortfarande försöker gå på hemmafester, röka och leva som tonåringar, glöm det! Så svar, jag tycker att man ska vänta tills man kan ge barnet den bästa framtiden. "

Ett barn är väl ingen egoistisk handling? Det finns mängder av föräldrar som längtar ngt oerhört efter ett barn och som är hur lyckliga som helst. Men när barnet föds så faller många in i förlossningsdepression. Det är väldigt vanligt och ingenting man kan styra själv. Vad ska man då göra om man för ett tag inte klarar av någonting. Det är hemskt att gå igenom en sån depression, men idag finns det mycket bra hjälp att få. BVC sköterskorna är experter inom det området. Sedan har "unga föräldrar" sådana krav på sig. De måste vara perfekta och får aldrig mer göra minsta lilla fel. De kan säga adjö till allt vad ungdomsliv och alkohol innebär och gud förbjude om de röker en cigarett igen. Vet du vart dessa krav kommer ifrån? Jo, från sådana människor som dig. Du är inte mamma vad jag vet och heller inte gravid. Du har inte minsta aning om hur det känns att vara mamma. Hur kan du då ens tycka att du har rätten att uttrycka dig om vad som är rätt eller fel?

Ingen mamma är den perfekta. Alla har vi våra brister och skulle säkerligen kunna bli bättre. Jag bor tillsammans med min dotters pappa som jag älskar väldigt mycket och vi har det underbart. Det händer ibland att jag går på fest, hemmafest som ut på klubbar och då vet jag att hon har det bra hemma med sin pappa. Jag röker, men försöker skära ner och håller mig alltid utomhus. Finns ingen anledning att göra det inne. Min dotter är glad hela tiden och vi har aldrig haft några som helst problem med henne. Hon är lycklig och en stark person om jag ska citera vår Bvc sköterska. Hon är utvecklas snabbt och är jätte duktig både psykiskt och fysiskt. Vet du vad? Jag och hennes pappa kan ta åt oss äran. Det vet vi och det får vi höra vid varje kontroll.

Du är inte en sämre mamma, pappa för att du någon gång vill ut och festa med kompisarna eller för att du röker en eller flera cigaretter. Du kommer snarare att bli lyckligare om du har möjlighet att längta hem efter en utekväll och få busa och kramas hela dagen efteråt med det vackraste i ditt liv. Det är jätte viktigt med egen tid.

Människor som inte har barn ska inte yttra sig om uppfostran eller vad som är rätt och vad som är fel. Du har ingen aning om, även om du tror det - hur du kommer att vara den dagen du får en liten bebis. Den dagen föds ett barn, men också en mamma & då blir du en helt annan person!

Jag vet med all säkerhet att jag kan ge mitt barn den bästa framtiden!

Höstmys!?

pi 2008-09-14 Klockan: 11:48:17

Jag har svårt att hitta något positivt i hösten. Jag gillar inte kyla och heller inte när alla löv trillar ner från träden. Det blir så kalt, så stelt så kyligt! Men jag faktiskt lyckats hitta en sak som är bra. Och det är att man kan tända en massa stearinljus av olika slag och ligga i sängen med laptopen brevid sig och surfa runt. Eller så kan man läsa en bra bok eller bara lyssna på musik. Stearin och värmeljus är för mig ett måste. Jag älskar det och det kommer jag alltid att göra. Sen måste jag erkänna att jag längtar lite till julen också!


'

 


Ullared

pi 2008-09-14 Klockan: 11:33:14
Förra lördagen packade jag och Stoffe in oss i bilen för att sedan hämta upp Matte och Titti för vidare färd till Gekås Ullared. Min mamma & lillasyster hade kommit till Norrköping för att vara barnvakt åt Freja. Det gick super bra.
Jag och Titti sov nästan hela vägen ner till Ullared vilket var super skönt. När vi kom fram vart det inte så mycket folk så vi kunde i lugn och ro gå runt och kolla på allt snyggt de har. Vilka priser! Det är ju nästan löjligt! Efter det åt vi lunch för att efter det gå en runda till och julklappsshoppa! Vi hittade en massa snygga och bra saker.

Det vart en riktigt trevlig dag med massa skratt & hysteriska rallykörningar med vagnarna!

Här är lite av det vi handlade!
I  L o v e !

 

Oslagbart Erik

pi 2008-09-14 Klockan: 11:19:48

Jag gillade inte alls Anna Bergendahl. Tycker inte om den sortens röst. Det skär i mina öron på något sätt och låter som att hon ska kräkas rakt ut. Nej det var inte alls min stil. Däremot vart jag glatt överraskad när Erik Ljung sjöng. Där kan vi snacka talang! Helt oslagbart!

Heja Erik!


Ny Design

pi 2008-09-14 Klockan: 00:45:40
Njut av den nya designen på min blogg!
Grönt är skönt & behövligt nu när det börjar bli kallt!
I Love, do you?


Made In Heaven

pi 2008-09-14 Klockan: 00:43:04
 

Nu tänkte jag gå & sussa brevid min skaert! Men innan jag gör det lägger jag upp två bilder på min mini skaert Freja! När vi var på Ullared förra veckan vart det ju en del kläder, men just denna body tyckte jag var vansinningt söt och så passande till vår lilla ängel. Made In Heaven står det och det är ju så det måste vara för hon är helt enkelt himmelsk! Ens barn är det vackraste som finns och det finns ingen man kan älska så mycket! Du är min Prinsessa! ♥

Självkänsla Nu

pi 2008-09-14 Klockan: 00:35:04

Äntligen har en läkare skrivit en remiss till en KBT - terapeut! Ska verkligen bli urskönt! Jag behöver träffa någon som kan hjälpa mig med min självkänsla och att kunna ta kontroll över min rädsla och panikångest. Att det ska ta så lång tid innan man får hjälp med sånt? Nåväl, nu är det iaf på gång och det känns jätte bra. Skön känsla!
Jag tänker lära mig att älska mig själv, den du!
- För jag är underbar!

Classmates

pi 2008-09-14 Klockan: 00:28:01
Jag har världens roligaste klasskamrater. De är helt amazing. Im sold! Jag kunde inte ha hamnat i en bättre klass. Nu är det dags att jag publicerar bilderna från vår lilla tjejkväll på Harrys. Lite sent, men nu är det dags att ta tag i bloggen!

 
Skål Nurses! Nu ger vi gärnet! - Madde & Carla smuttar på det röda!
 
Madde & Maria [Sliskigt Sexiga] - Im laughing my ass off brevid Emelie

Allt är inte roligt!

pi 2008-09-14 Klockan: 00:13:21
Det är alltid så när man läser. En del är intressant och en del är det inte. Det jobbiga är när det är någonting som är viktigt att lära sig men som samtidigt är så grymt tråkigt. Nu är det prov igen på måndag och det är dags att lära sig det mesta om Lagar inom Vård och Omsorg. Det är en oändlig massa fakta! Tur att jag har lätt att lära!


Im fucking great!

pi 2008-09-13 Klockan: 23:56:04
För det första vill jag bara säga att jag inte längre är helt rökfri. Jag röker numer max 5 cigg / dag vilket för mig är en stor framgång då jag alltid rökt ca 20 / dag förut. Jag är stolt över mig själv och tar det i min takt. Jag har däremot märkt att man inte behöver röka så mycket som de flesta gör. Jag tror stenhårt på att de andra 15 jag nu väljer bort endast har vart något jag egentligen inte behövt röka. Men eftersom jag är telefonberoende så blir de oftast fler än nödvändigt. Men nu har jag minskat ner något enormt och jag trivs bättre med det. Jag har stora förhoppningar om att vara helt rökfri innan året är slut! Vi får helt enkelt se hur det går! Nu känns det jätte bra!

Sen för att skryta lite extra så fick jag i fredags tillbaka mitt första prov. Det var i Medicinsk Grundkurs och provet innehöll Hälsa & Ohälsa samt Cellen! Jag hade råpluggat och var grymt taggad så det kändes kanonbra. Men jag gjorde världens löjligaste fel. Ni vet när ett prov känns så lätt att du knappt läser frågan utan det går av bara farten? Det gjorde jag. Frågan var denna:

Vad finns i kromosomerna?
[DNA]
Men Jag läste:
Vart finns kromosomerna?
[I Cellen]

Hade jag läst frågan så hade jag haft 36 av 36 rätt, men nu fick jag nöja mig med 35 av 36. Bara för att jag var så slarvig och glömde läsa bokstaven i. Jag visste ju svaret på frågan så hon förstod att jag läst den fel, så egentligen hade jag ju alla rätt för jag kunde ju alla. Ett tips till mig själv: Ta det lugnt nästa gång! Ivriga fröken Madde!

Men men, nu är jag supernöjd & stolt över mig själv. Jag har alltid vetat att jag kan om jag vill och jag har ju hur lätt som helst för att lära mig. Det är bara det att jag förut skitit i allt vad skolan heter. Nu är jag ju bara så peppad.

Tadaa, MVG barn!


Mr Butler!

pi 2008-09-11 Klockan: 09:12:26
- Gerard Butler -


Överlägset Sexig!
[
En av de vackraste män jag vet. Utstrålning, självsäkerhet & styrka]

Vad letar du efter?

pi 2008-09-11 Klockan: 09:09:53
Jag har alltid fashinerats av människor med utstrålning. Med humor och självsäkerhet. Jag klarar inte av svaga människor, eller människor som visar någon slags ensamhet. Det är sorgligt, men jag har aldrig gjort det. Jag trampar ofrivilligt på dem men känner någon slags självsäkerhet efter det. Jag behöver någon som kan hålla i mig när jag försöker bryta mig loss, någon som får ner mig på jorden när jag är uppe i det blå.  Någon som säger " Nu är det nog " när jag är dum eller elak.

Jag kommer aldrig hitta någon som uppfyller alla de kraven. Men jag har Stoffe och han är ju den jag älskar så det är det vackraste av allt. Ibland önskar jag att han var lite mer krävande, lite med överhuvud! Men jag har aldrig låtit någon ställa sig på mig eller bestämma vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig. Jag har alltid vart min egen och ingen har lyckats trycka ner mig i skiten.

Det viktigaste för mig hos en kille är humor (absolut det viktigaste) & good looks (är det inte bättre att vara ärlig?) Jag skulle inte kunna dejta en kille jag tyckte var ful eller äcklig. Det är inte ytligt, det är den sanning som alla andra håller inne med för att slippa höra att de är just ytliga! 

Älskar dig Stoffe! 

Im amazing!

pi 2008-09-11 Klockan: 08:48:31
I förrgår tog jag min sista cigarette! Det kändes förjävligt och jag var på världens sämsta jävla humör när jag gick och la mig! Men igår morse gick jag upp i vanlig ordning och bryggde en kanna kaffe. Jag hade sagt att jag inte skulle dricka något kaffe i början av rökstoppet, men jag kan fanimej inte göra mig av med två beroende på en gång. Efter det satte jag NIcorette plåstret på min vänstra överarm och började plocka iordning hemma. Städberoendet sköljde över mig och jag vart effektivare än jag vart på länge. Freja måste trott att jag blivit galen!

Efter det var det dags att ta lillan till dagis och efter det cykla in till stan för att möta tjejerna för lunch och grupparbete. Det kommer att bli skitbra, det vet jag! Jag åt en fantastiskt god toast med tillhörande sallad. Jummie!

Sedan var det upp till skolan som gällde för att förbereda sig lite inför redovisningen som sedan gick jätte bra. Det kändes verkligen super när man satt där och berskrev tankar kring, liv, hälsa och död inom den Islamska religionen. Skolan går så jävla bra nu. Jag är sjukt stolt över mig själv. Jag ligger på MVG i Medicinkursen och tror jag gör de i de andra ämnena också. Känns riktigt skönt!

NU ÄR JAG INNE PÅ MIN ANDRA RÖKFRIA DAG!
- Jag är så otroligt stolt över mig själv!

Fan vad gott jag luktar! ♥

To Be Me! [Inledning]

pi 2008-09-05 Klockan: 14:17:08

Jag har bestämt mig för att skriva en berättelse i min blogg. Ska försöka uppdatera den varje dag. Den kan vara sann, den kan vara påhittad. Bara vissa av er vet om den är verklighetsbaserad! Det lär ni märka!


- Kom tillbaka din jävla *censur*, du ska lämna min son ifred. Fattar du vad jag säger till dig!

De var så mitt och min pojkväns förhållande slutade. En förbannad, ilsken svärfar som fullproppad med kortison och mitt under sin strålbhandling jagade mig ut ur deras hus. Jag var 17 år, jag var rebellisk och kunde vara ett jävla monster. Men samtidigt var jag bara en ung tjej, ensam och förtvivlad på jakt efter någon som ville ha mig för den jag var. Som ville se mig, älska mig och göra mig stabil. Men vart jag än vände mig mötte jag bara på killar som ville innanför mina trosor eller tjejer som ville sparka på mig när jag redan låg ner. Den dagen bestämde jag mig för att aldrig mer återvända till Helsingborg. Jag var så jävla trött på alla falska människor, all fejkad rikedom och bli antastad av min pojkväns halvsysters kille.

Mitt liv fortsatte i Stockholm. Återigen var jag tillbaka. Fullkladdad av billigt HM smink och alldeles för tajta linnen i nattklubbsvimlet. Dunkande musik och neonbokstäver som skrek party! Men jag kände mig lycklig igen! Jag var tillbaka i min fd pojkväns armar och kände en obehaglig men äkta trygghet. Någonstans inom mig växte känslorna för Helsingborgskillen mer och mer men jag förträngde det och somnade varje dag i min nuvarande pojkväns famn. Fredrik var fantastisk. Han var omtyckt av sina vänner, älskade att pimpla öl på hiphop ställen och var stamkund på ett av Stockholms sunkigaste förfest hak. Men jävlar vad jag älskade honom. Han var aldrig elak utan brydde sig förbannat mycket om mig. Dock var han jävligt snål och egentligen ganska ful. Men han fick mig att känna mig häftig! Han hade förlåtit för mig de han kallade mina snesteg i Helsingborg och var glad över att jag var hans igen.

Utan att överdriva pratade jag med Shawn varje dag. Vi hade fortsatt kontakt och jag älskade den breda dialekt han hade. Jag visste att jag aldrig skulle komma över honom! Än idag vet jag inte varför jag var så på och aldrig släppte honom? Mina känslor måste vart enormt starka. Eller ja, det var de ju! Shawn var galet förälskad i mig fortfarande och lovade mig evig lycka, presenter, blommor och fantastiskt sex. Vilken jävla idiot jag var som inte nappade då! Jag visste ju vilken kvalité den här snubben hade.

Men varje kväll somnade jag i Fredriks armar, med mina tankar på Shawn!
Vilket litet as jag var!... to be continued!

No Smoking

pi 2008-09-04 Klockan: 06:53:02

Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera, dålig på att svara på alla era mail och era kommentarer! Men helt allvarligt, jag har verkligen inte haft tid. Min kalender är fullspäckad! Plugga till två prov & två redovisningar, gårdsfest på dagis, träna, städa, laga middag, tvätta, Ullared på lördag & Kolmården på söndag etc! Vart får man all tid ifrån?

Hursom helst så har de senaste dagarna vart något jag behövt utan att skriva om det i bloggen. Jag har gått igenom mig själv och vad jag vill med mitt liv. Hur jag vill må! Så i tisdags gjorde jag det som nog chockar många om inte minst mig själv. Jag gick in på apoteket och shoppade loss på ett pkt Nikotinplåster!

Nu får det väl fanimej vara nog. För det första är vi som jag skrivit tidigare sex tjejer i klassen som umgås mest med varandra. Tre av oss röker och två har slutat! Nej, jag är inte en av dem. Men på tisdag den 9 September 2008 hoppas jag att jag röker min sista ciggarett innan jag slutar röka för gott! Från och med den 10 Sept ska jag vara rökfri och det känns så bra.

Både jag och mamma kommer att sluta röka då! Mamma är med i en forskningsgrupp och ska genomd en ta sin sista cigg på tisdag, som jag! Jag tycker det känns så skönt att vi ska göra det samtidigt! Det var såklart därför jag valde den dagen!


Ta tag i bloggen!

pi 2008-09-02 Klockan: 06:47:06
Ikväll ska jag ta tag i mitt bloggande! Saknar det väldigt mycket men har så mkt att göra! Jaja, ursäkter! Håll koll i bloggen ikväll!

P u s s

Medicinsk grundkurs

pi 2008-09-01 Klockan: 09:46:23
Att sitta och läsa om den sjukdom som skrämmer en mest i tre timmar är fruktansvärt svårt. Jag känner mig skakis, svettas och har tårfyllda ögon. Jag vill ju det här så mycket. Jag tänker ta mig igenom den här utbildningen, men just denna kurs känns så ... slut på ord! Jag kan inte förklara hur det känns!

Jag ville bara skriva några rader i hopp om att det skulle kännas bättre!

Jag var iaf duktig idag och gick till skolan. Sedan ska jag till gymmet efteråt!
Jag vill, jag ska, jag kan!

RSS 2.0
Test